Publisert: 11. juni 2017 - Justus Moe

Seier over Valdres kan gi en fin luke ned til bunnlagene i avdelingen.

DSC_7000.JPG

 FRA START: Kaptein Lars Torgersen er med fra start og er skadefri etter å ha slitt med en strekk etter bortekampen mot Lokomotiv Oslo (Foto: Justus Moe)

 

LFK ligger på tiendeplass med ni poeng etter åtte spilte seriekamper. Valdres har syv og befinner seg under nedrykkstreken på tolvte. Det vil si at en seier over de på søndag kan gi et fint hopp oppover på tabellen, mens et tap vil gjøre at man etter all sannsynlighet vil tilbringe den neste uken under nedrykkstreken. Dog har LFK vist god form, i alle fall i slutten av kampene og de har vært gode på hjemmebanen der de har tatt seks av sine ni poeng. Valdres kommer fra et 2-3 tap borte for Gjøvik/Lyn, som forøvrig har funnet formen etter trenerbyttet.

Sindre Tåseth er ikke med i LFKs tropp, den hjemvendte backen pådro seg en lyskestrekk på trening denne uken og må se kampen som tilskuer. Lars Torgersen som måtte gå av etter en halvtimes spill mot Lokomotiv Oslo forrige uke er tilbake i dag etter strekken han pådro seg da.

Hos Valdres blir det viktig å demme opp for Dan Rickard Mönell, en spiller som LFK-trener Ørjan Christiansen kjenner godt til fra tiden i Moss.

 

Kampstart er klokka 15.00 og det er åpen kiosk med pizza, kaffe, pølser og brus.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Flisa - Lillehammer

lørdag 21.10.2017, kl 14:00
Sted: Flisa stadion

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer