Publisert: 11. juni 2017 - Justus Moe

Seier over Valdres kan gi en fin luke ned til bunnlagene i avdelingen.

DSC_7000.JPG

 FRA START: Kaptein Lars Torgersen er med fra start og er skadefri etter å ha slitt med en strekk etter bortekampen mot Lokomotiv Oslo (Foto: Justus Moe)

 

LFK ligger på tiendeplass med ni poeng etter åtte spilte seriekamper. Valdres har syv og befinner seg under nedrykkstreken på tolvte. Det vil si at en seier over de på søndag kan gi et fint hopp oppover på tabellen, mens et tap vil gjøre at man etter all sannsynlighet vil tilbringe den neste uken under nedrykkstreken. Dog har LFK vist god form, i alle fall i slutten av kampene og de har vært gode på hjemmebanen der de har tatt seks av sine ni poeng. Valdres kommer fra et 2-3 tap borte for Gjøvik/Lyn, som forøvrig har funnet formen etter trenerbyttet.

Sindre Tåseth er ikke med i LFKs tropp, den hjemvendte backen pådro seg en lyskestrekk på trening denne uken og må se kampen som tilskuer. Lars Torgersen som måtte gå av etter en halvtimes spill mot Lokomotiv Oslo forrige uke er tilbake i dag etter strekken han pådro seg da.

Hos Valdres blir det viktig å demme opp for Dan Rickard Mönell, en spiller som LFK-trener Ørjan Christiansen kjenner godt til fra tiden i Moss.

 

Kampstart er klokka 15.00 og det er åpen kiosk med pizza, kaffe, pølser og brus.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer