Publisert: 11. juni 2017 - Justus Moe

Seier over Valdres kan gi en fin luke ned til bunnlagene i avdelingen.

DSC_7000.JPG

 FRA START: Kaptein Lars Torgersen er med fra start og er skadefri etter å ha slitt med en strekk etter bortekampen mot Lokomotiv Oslo (Foto: Justus Moe)

 

LFK ligger på tiendeplass med ni poeng etter åtte spilte seriekamper. Valdres har syv og befinner seg under nedrykkstreken på tolvte. Det vil si at en seier over de på søndag kan gi et fint hopp oppover på tabellen, mens et tap vil gjøre at man etter all sannsynlighet vil tilbringe den neste uken under nedrykkstreken. Dog har LFK vist god form, i alle fall i slutten av kampene og de har vært gode på hjemmebanen der de har tatt seks av sine ni poeng. Valdres kommer fra et 2-3 tap borte for Gjøvik/Lyn, som forøvrig har funnet formen etter trenerbyttet.

Sindre Tåseth er ikke med i LFKs tropp, den hjemvendte backen pådro seg en lyskestrekk på trening denne uken og må se kampen som tilskuer. Lars Torgersen som måtte gå av etter en halvtimes spill mot Lokomotiv Oslo forrige uke er tilbake i dag etter strekken han pådro seg da.

Hos Valdres blir det viktig å demme opp for Dan Rickard Mönell, en spiller som LFK-trener Ørjan Christiansen kjenner godt til fra tiden i Moss.

 

Kampstart er klokka 15.00 og det er åpen kiosk med pizza, kaffe, pølser og brus.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer