Publisert: 09. juni 2017 - Justus Moe

LFKs hovedtrener, Ørjan Christiansen, er i ferd med å fullføre NFFs UEFA Pro-lisens trenerutdannelse. Den høyeste trenerutdannelsen man kan få i Europa. I den forbindelse var det klubbesøk fra instruktør Åge Steen og de andre kursdeltakerne på LFKs trening fredag.

Topptrenere på Stampesletta.JPG

 TRENERE: Fra venstre: Trond Fredriksen, Monica Knudsen, Ørjan Christiansen, Roger Finjord og Åge Steen. (Foto: Justus Moe)

I løpet av trenerutdannelsen skal hver av kursdeltakerne være vert for et klubbesøk, samt dra på minst to klubbesøk. Hos LFK fikk de andre høre hvordan Ørjan Christiansen legger opp sine treninger, hva han fokuserer på, hvilken måte han ønsker å spille på, også videre. De andre deltakerne kom også med innspill og det mangler ikke akkurat på erfaring. Roger Finjord var assistenttrener for kvinnelandslaget fra 2012 og fra 2015 var han også hovedtrener og i 2010 trente han Stabæk Fotball Damer til gull i Toppserien. Monica Knudsen ble som spiller olympisk mester i 2000 sammen med damelandslaget og som trener har hun vunnet Toppserien med Lillestrøm Damer tre ganger. Trond Fredriksen har i en årrekke spilt på midtbanen til Aalesund og i 2015 tok han over som hovedtrener etter at Harald Aabrekk trakk seg. Instruktør for kurset er Åge Steen som blant annet har vært trener for Kongsvinger, Haugesund og kvinnelandslaget.

I følge Roger Finjord er slike klubbesøk nyttig både for de som avholder og de som kommer på besøk.

- Vi får veldig mye ut av det. Man kan ha lett for å være litt i sin egen boble når man er trener og da er det nyttig med litt innspill fra andre. Det er litt som når man er borte hos noen så legger du merke til støvet på gulvet, men hjemme hos deg selv ser man det ikke, gliser han.

De overvar treningen på fredag og skal også se treningen lørdag, samt søndagens kamp før helgen på Lillehammer er over. 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Flisa - Lillehammer

lørdag 21.10.2017, kl 14:00
Sted: Flisa stadion

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer