Publisert: 07. juni 2017 - Justus Moe

Vender hjem etter ett år på Brumunddal.

19 - Sindre Tråseth FRONT.JPG

23-åringen har over 100 kamper for LFKs A-lag allerede, så det er en rutinert forsterkning som har kommet tilbake.

- Det er deilig å være hjemme igjen! Godt å møte gutta jeg har spilt mye med før. Jeg er tilbake på min hjemmebane igjen, sier Sindre fornøyd. Perioden i Brumunddal ble ikke helt slik han hadde håpet.

- Brumunddal var en bra periode det, jeg fikk pushet meg bra på alle treninger og har vokst en del som fotballspiller i den tiden jeg var der.  Men det ble jo selvsagt ikke helt som jeg så for meg ettersom jeg ikke fikk den spillersiden jeg hadde lyst på. Det ble mer 4. divisjon enn 2. divisjon på meg så det var jo en liten nedtur. Men var en flott gjeng å være med, smiler Tråseth.

Nå er han klar for å kjempe og bidra for Lillehammer FK og har trua på tiden fremover.

-  Fremtiden ser bra ut den! Jeg har kommet tilbake for å være med på å skape resultater med Lillehammer. Spillergruppa virker bra og målbevisst. Jeg tror at med litt mer trening og samspill vil vi bli en farlig utfordrer til tabelltoppen, men det må nok la vente på seg til eventuelt neste sesong, sier han.

Han har også et godt intrykk av den nye treneren.

- Jeg har fått en bra inntrykk av Ørjan. Han virker som en målbevisst og nøyaktig trener. Han tar ansvar på feltet og gir tydelig beskjed om hva som skal gjøres, avslutter Sindre.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer