Publisert: 07. juni 2017 - Justus Moe

Vender hjem etter ett år på Brumunddal.

19 - Sindre Tråseth FRONT.JPG

23-åringen har over 100 kamper for LFKs A-lag allerede, så det er en rutinert forsterkning som har kommet tilbake.

- Det er deilig å være hjemme igjen! Godt å møte gutta jeg har spilt mye med før. Jeg er tilbake på min hjemmebane igjen, sier Sindre fornøyd. Perioden i Brumunddal ble ikke helt slik han hadde håpet.

- Brumunddal var en bra periode det, jeg fikk pushet meg bra på alle treninger og har vokst en del som fotballspiller i den tiden jeg var der.  Men det ble jo selvsagt ikke helt som jeg så for meg ettersom jeg ikke fikk den spillersiden jeg hadde lyst på. Det ble mer 4. divisjon enn 2. divisjon på meg så det var jo en liten nedtur. Men var en flott gjeng å være med, smiler Tråseth.

Nå er han klar for å kjempe og bidra for Lillehammer FK og har trua på tiden fremover.

-  Fremtiden ser bra ut den! Jeg har kommet tilbake for å være med på å skape resultater med Lillehammer. Spillergruppa virker bra og målbevisst. Jeg tror at med litt mer trening og samspill vil vi bli en farlig utfordrer til tabelltoppen, men det må nok la vente på seg til eventuelt neste sesong, sier han.

Han har også et godt intrykk av den nye treneren.

- Jeg har fått en bra inntrykk av Ørjan. Han virker som en målbevisst og nøyaktig trener. Han tar ansvar på feltet og gir tydelig beskjed om hva som skal gjøres, avslutter Sindre.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Flisa - Lillehammer

lørdag 21.10.2017, kl 14:00
Sted: Flisa stadion

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer