Publisert: 07. juni 2017 - Justus Moe

Vender hjem etter ett år på Brumunddal.

19 - Sindre Tråseth FRONT.JPG

23-åringen har over 100 kamper for LFKs A-lag allerede, så det er en rutinert forsterkning som har kommet tilbake.

- Det er deilig å være hjemme igjen! Godt å møte gutta jeg har spilt mye med før. Jeg er tilbake på min hjemmebane igjen, sier Sindre fornøyd. Perioden i Brumunddal ble ikke helt slik han hadde håpet.

- Brumunddal var en bra periode det, jeg fikk pushet meg bra på alle treninger og har vokst en del som fotballspiller i den tiden jeg var der.  Men det ble jo selvsagt ikke helt som jeg så for meg ettersom jeg ikke fikk den spillersiden jeg hadde lyst på. Det ble mer 4. divisjon enn 2. divisjon på meg så det var jo en liten nedtur. Men var en flott gjeng å være med, smiler Tråseth.

Nå er han klar for å kjempe og bidra for Lillehammer FK og har trua på tiden fremover.

-  Fremtiden ser bra ut den! Jeg har kommet tilbake for å være med på å skape resultater med Lillehammer. Spillergruppa virker bra og målbevisst. Jeg tror at med litt mer trening og samspill vil vi bli en farlig utfordrer til tabelltoppen, men det må nok la vente på seg til eventuelt neste sesong, sier han.

Han har også et godt intrykk av den nye treneren.

- Jeg har fått en bra inntrykk av Ørjan. Han virker som en målbevisst og nøyaktig trener. Han tar ansvar på feltet og gir tydelig beskjed om hva som skal gjøres, avslutter Sindre.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer