Publisert: 02. juni 2017 - Justus Moe

LFK reiser til Oslo og Tørteberg kunstgress for å møte Lokomotiv Oslo lørdag. Etter to uavgjorte og ett tap på bortebane er det på høy tid for LFK å hente tre poeng på bortebane også.

Belmin Logo mot Stabæk 2 - 2017.JPG

 BORTESEIER: Belmin Logo, Martin Chutko Bakke og resten av LFK går for å ta årets første seier på bortebane når turen går til Oslo lørdag. (Foto: Justus Moe)

 

Lokomotiv Oslo er en relativt fersk klubb i fotballsammenheng. Stiftet i 1999 og har siden da gradevis beveget seg oppover i seriesystemet fra 8. divisjon og frem til dagens 3. divisjon.

Innledningen på årets sesong har derimot ikke gått på skinner for Lokomotiv Oslo. Etter en 3-0 seier hjemme over Redalen i åpningsrunden ble det blitt fem tap og kun én seier. Sist tapte de 3-2 borte mot Gjøvik/Lyn. På sine hjemmesider skriver de at de opplever serien noe på samme måte som LFK. Det er jevnt og tøft og for deres del har ikke kampene vippet i deres favør.

LFK kommer fra et 3-0 tap hjemme mot topplaget Stabæk 2. Det var ingen prestasjoner fra hjemmelaget verdt å skrive om, men laget er i alle fall sultne på å reise seg igjen. Før Stabæk-kampen var det fire kamper ubeseiret og flere kamper der LFK viste solid moral og kapret poeng ved scoringer sent i kampene. Derimot har det ennå ikke blitt tre poeng på bortebane denne sesongen. De kan komme lørdag, men det vil bli en tøff kamp mot et godt og duellsterkt lag som selv føler de hadde fortjent flere poeng i sesongstarten.

Midtbanespiller Martin Chutko Bakke er tydelig på at han vil se en endring fra kampen sist.

- Jeg forventer en helt annen lagmoral enn vi viste sist og at alle gutta viser at de vil vinne. Det er en veldig viktig kamp for oss og vi må tilbake på vinnersporet slik at vi får troen på oss selv igjen, sier den rutinerte 23-åringen.

Belmin Logo har vært ute en periode med strekk, men kom inn mot Stabæk 2 og viste gode takter. Henrik Prestegård er fremdeles skadet, mens Vetle Skjærvik er tilbake på trening etter et tretthetsbrudd i foten.

Kampstart er klokka 16.00 på Tørteberg kunstgress i Oslo. Liveoppdatering på LFK Twitter!!

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer