Publisert: 02. juni 2017 - Justus Moe

LFK reiser til Oslo og Tørteberg kunstgress for å møte Lokomotiv Oslo lørdag. Etter to uavgjorte og ett tap på bortebane er det på høy tid for LFK å hente tre poeng på bortebane også.

Belmin Logo mot Stabæk 2 - 2017.JPG

 BORTESEIER: Belmin Logo, Martin Chutko Bakke og resten av LFK går for å ta årets første seier på bortebane når turen går til Oslo lørdag. (Foto: Justus Moe)

 

Lokomotiv Oslo er en relativt fersk klubb i fotballsammenheng. Stiftet i 1999 og har siden da gradevis beveget seg oppover i seriesystemet fra 8. divisjon og frem til dagens 3. divisjon.

Innledningen på årets sesong har derimot ikke gått på skinner for Lokomotiv Oslo. Etter en 3-0 seier hjemme over Redalen i åpningsrunden ble det blitt fem tap og kun én seier. Sist tapte de 3-2 borte mot Gjøvik/Lyn. På sine hjemmesider skriver de at de opplever serien noe på samme måte som LFK. Det er jevnt og tøft og for deres del har ikke kampene vippet i deres favør.

LFK kommer fra et 3-0 tap hjemme mot topplaget Stabæk 2. Det var ingen prestasjoner fra hjemmelaget verdt å skrive om, men laget er i alle fall sultne på å reise seg igjen. Før Stabæk-kampen var det fire kamper ubeseiret og flere kamper der LFK viste solid moral og kapret poeng ved scoringer sent i kampene. Derimot har det ennå ikke blitt tre poeng på bortebane denne sesongen. De kan komme lørdag, men det vil bli en tøff kamp mot et godt og duellsterkt lag som selv føler de hadde fortjent flere poeng i sesongstarten.

Midtbanespiller Martin Chutko Bakke er tydelig på at han vil se en endring fra kampen sist.

- Jeg forventer en helt annen lagmoral enn vi viste sist og at alle gutta viser at de vil vinne. Det er en veldig viktig kamp for oss og vi må tilbake på vinnersporet slik at vi får troen på oss selv igjen, sier den rutinerte 23-åringen.

Belmin Logo har vært ute en periode med strekk, men kom inn mot Stabæk 2 og viste gode takter. Henrik Prestegård er fremdeles skadet, mens Vetle Skjærvik er tilbake på trening etter et tretthetsbrudd i foten.

Kampstart er klokka 16.00 på Tørteberg kunstgress i Oslo. Liveoppdatering på LFK Twitter!!

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Flisa - Lillehammer

lørdag 21.10.2017, kl 14:00
Sted: Flisa stadion

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer