Publisert: 02. juni 2017 - Justus Moe

LFK reiser til Oslo og Tørteberg kunstgress for å møte Lokomotiv Oslo lørdag. Etter to uavgjorte og ett tap på bortebane er det på høy tid for LFK å hente tre poeng på bortebane også.

Belmin Logo mot Stabæk 2 - 2017.JPG

 BORTESEIER: Belmin Logo, Martin Chutko Bakke og resten av LFK går for å ta årets første seier på bortebane når turen går til Oslo lørdag. (Foto: Justus Moe)

 

Lokomotiv Oslo er en relativt fersk klubb i fotballsammenheng. Stiftet i 1999 og har siden da gradevis beveget seg oppover i seriesystemet fra 8. divisjon og frem til dagens 3. divisjon.

Innledningen på årets sesong har derimot ikke gått på skinner for Lokomotiv Oslo. Etter en 3-0 seier hjemme over Redalen i åpningsrunden ble det blitt fem tap og kun én seier. Sist tapte de 3-2 borte mot Gjøvik/Lyn. På sine hjemmesider skriver de at de opplever serien noe på samme måte som LFK. Det er jevnt og tøft og for deres del har ikke kampene vippet i deres favør.

LFK kommer fra et 3-0 tap hjemme mot topplaget Stabæk 2. Det var ingen prestasjoner fra hjemmelaget verdt å skrive om, men laget er i alle fall sultne på å reise seg igjen. Før Stabæk-kampen var det fire kamper ubeseiret og flere kamper der LFK viste solid moral og kapret poeng ved scoringer sent i kampene. Derimot har det ennå ikke blitt tre poeng på bortebane denne sesongen. De kan komme lørdag, men det vil bli en tøff kamp mot et godt og duellsterkt lag som selv føler de hadde fortjent flere poeng i sesongstarten.

Midtbanespiller Martin Chutko Bakke er tydelig på at han vil se en endring fra kampen sist.

- Jeg forventer en helt annen lagmoral enn vi viste sist og at alle gutta viser at de vil vinne. Det er en veldig viktig kamp for oss og vi må tilbake på vinnersporet slik at vi får troen på oss selv igjen, sier den rutinerte 23-åringen.

Belmin Logo har vært ute en periode med strekk, men kom inn mot Stabæk 2 og viste gode takter. Henrik Prestegård er fremdeles skadet, mens Vetle Skjærvik er tilbake på trening etter et tretthetsbrudd i foten.

Kampstart er klokka 16.00 på Tørteberg kunstgress i Oslo. Liveoppdatering på LFK Twitter!!

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer