Publisert: 28. mai 2017 - Justus Moe

Etter tap i de to første kampene har LFK hevet seg og står nå med fire kamper på rad uten tap. Mandag kommer Stabæk 2 til Stampesletta og de har fremdeles ikke avgitt poeng i årets serie. - Vi kommer som vanlig til å gi 150 prosent, sier LFKs kroatiske midtstopper, Ivan Razumovic.ivan-duell.JPG

 

DUELLSPILLER: Ivan Razumovic en en av mange dueller i sist kamp mot Redalen. (Foto: Justus Moe)

 

Stabæk har som mål om å rykke opp med sitt 2.lag denne sesongen og de er allerede på god veg, da de befinner seg på 2. plass på tabellen med 18 poeng, det samme som Korsvoll som tapte sin første kamp for sesongen 3-0 hjemme mot Eidsvold-Turn lørdag.Det er åtte år siden sist Stabæk 2 gjestet Stampesletta sist. Da var det kamp i 2.divisjon mot FF Lillehammer og gjestene stakk av med seieren 3-2.

Denne gangen er det Norsk Tipping-ligaen og 3. divisjon og LFKs midtstopper, Ivan Razumovic, mener at det er en jevn avdelig etter hva han har sett på sine seks første kamper.

- Jeg synes det ser veldig jevnt ut og foreløpig virker det som om alle kan slå alle i denne avdelingen, mener kroaten som kom til LFK fra Medkila før denne sesongen.

Han tror også at det finnes gode muligheter mot Stabæk 2, selv om de på papiret ser sterke ut.

- Som vanlig skal vi gi 150 prosent og gå for seier slik vi alltid gjør. Vi har hatt en veldig god treningsuke og forberedt oss godt til denne kampen. Om vi gjennomfører kampplanen og gjør de tingene vi har snakket om og blitt enige om på forhånd så kan vi ta tre poeng, sier han.

Stabæk 2 stiller sannsynligvis med et ungt lag da de nok har en av Norges beste junior-avdelinger. Flere av spillerne som sannsynligvis er med til Stampesletta mandag har vært å se på benken i eliteserien, der Stabæks A-lag forøvrig tapte mot 3-1 borte mot Molde søndag.

Så da er det bare å møte opp på Stampesletta klokka 18.00 for å se om LFK blir det første laget som slår Stabæk 2 i år og fortsetter sin rekke med kamper uten tap. Som vanlig er det åpen kiosk med is, brus, pølser, pizza og kaffe.   

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Løndal-trippel sikret cup-avansement

Stampesletta 21. mars 2018: Lillehammer – Follebu 4-0 (2-0). Mål: Løndal 26, 45, 80, Ringlund 77 Kampreferat v/Petter Myrvold Klubbens A-lag tok seg greit videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen etter 4-0 over nabo og divisjonskollega Follebu, som mønstret gamle LFK-gutter som Jon Bråten og Andreas Hovemoen.

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer