Publisert: 28. mai 2017 - Justus Moe

Etter tap i de to første kampene har LFK hevet seg og står nå med fire kamper på rad uten tap. Mandag kommer Stabæk 2 til Stampesletta og de har fremdeles ikke avgitt poeng i årets serie. - Vi kommer som vanlig til å gi 150 prosent, sier LFKs kroatiske midtstopper, Ivan Razumovic.ivan-duell.JPG

 

DUELLSPILLER: Ivan Razumovic en en av mange dueller i sist kamp mot Redalen. (Foto: Justus Moe)

 

Stabæk har som mål om å rykke opp med sitt 2.lag denne sesongen og de er allerede på god veg, da de befinner seg på 2. plass på tabellen med 18 poeng, det samme som Korsvoll som tapte sin første kamp for sesongen 3-0 hjemme mot Eidsvold-Turn lørdag.Det er åtte år siden sist Stabæk 2 gjestet Stampesletta sist. Da var det kamp i 2.divisjon mot FF Lillehammer og gjestene stakk av med seieren 3-2.

Denne gangen er det Norsk Tipping-ligaen og 3. divisjon og LFKs midtstopper, Ivan Razumovic, mener at det er en jevn avdelig etter hva han har sett på sine seks første kamper.

- Jeg synes det ser veldig jevnt ut og foreløpig virker det som om alle kan slå alle i denne avdelingen, mener kroaten som kom til LFK fra Medkila før denne sesongen.

Han tror også at det finnes gode muligheter mot Stabæk 2, selv om de på papiret ser sterke ut.

- Som vanlig skal vi gi 150 prosent og gå for seier slik vi alltid gjør. Vi har hatt en veldig god treningsuke og forberedt oss godt til denne kampen. Om vi gjennomfører kampplanen og gjør de tingene vi har snakket om og blitt enige om på forhånd så kan vi ta tre poeng, sier han.

Stabæk 2 stiller sannsynligvis med et ungt lag da de nok har en av Norges beste junior-avdelinger. Flere av spillerne som sannsynligvis er med til Stampesletta mandag har vært å se på benken i eliteserien, der Stabæks A-lag forøvrig tapte mot 3-1 borte mot Molde søndag.

Så da er det bare å møte opp på Stampesletta klokka 18.00 for å se om LFK blir det første laget som slår Stabæk 2 i år og fortsetter sin rekke med kamper uten tap. Som vanlig er det åpen kiosk med is, brus, pølser, pizza og kaffe.   

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer