Publisert: 19. mai 2017 - Justus Moe

Lørdag drar Lillehammer FK til Redalen for å spille mot laget som ligger sist i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2. Det blir ikke nødvendigvis en enkel oppgave, mener keeper Tomas Varpestuen.

DSC_5351.JPG

 

KRIG: Martin Chutko Bakke i en tøff duell i fjorårets bortemøte med Redalen. (Foto: Justus Moe)

 

- Jeg forventer at det blir en krig, med tanke på at Redalen kun har ett poeng og skal spille sin første gresskamp mot oss, sier keeper Varpestuen som virkelig har funnet formen i de siste kampene for LFK. Han mener oppskriften for seier på Redalen Stadion er å la finspillet ligge igjen hjemme på kunstgresset på Stampa. 

- Vi må gå ut der for å vinne krigen og så får finspillet komme i andre rekke, mener han.

Redalen står som nevnt med kun ett poeng på sine fem første kamper. Det fikk de da de spilte 1-1 hjemme mot Valdres i slutten av april. I sine øvrige kamper har de tapt 3-0 for Lokmotiv Oslo, 4-2 for Ready, 3-1 mot Lyn og nå sist 5-1 mot Gjøvik/Lyn. Mot Gjøvik/Lyn var det en total kollaps 25 minutter før full tid som gjorde resultatet skrekkelig. Fram til da var ikke uavgjort noe urettferdig resultat, så det finnes absolutt kvaliteter i laget.

I tilsvarende oppgjør i fjor endte kampen 2-2. Erik Sigtbakken og Karl Kristian Sevaldsen scoret LFKs mål og Redalens utligning kom helt på tampen ved spillende trener og tidligere FF Lillehammer-spiller Helge André Jøndal. Hjemmekampen på Stampesletta endte med 3-0 seier til gjestene, som i fjor overrasket stort og endte på andreplass på tabellen, to poeng foran LFK.

Lørdagens kamp markerer sesongåpningen av Redalen Stadion, de har til nå spilt hjemmekampene sine på Vardal, men lørdag er det endelig klart for å ta i bruk gressmatta som sto ferdig i 1974.

LFK har som vanlig noen skadeproblemer å slite med, Henrik Prestegård og Belmin Logo sto over sist kamp, men det er håp om at begge er klare til denne. Sverre Valset var endelig tilbake på banen mot Eidsvold og Fredrik Bentdal har nok en treningsuke bak seg, etter at han ble frisk igjen fra kyssesyke. 

Kampen begynner klokka 16.00 og det er ikke lange kjøreturen fra Lillehammer. Redalen frister med flotte tribuner og åpen kiosk. LFK håper så mange som mulig tar turen for å heie byens fotballag frem til tre nye poeng på lørdag.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer