Publisert: 07. mai 2017 - Justus Moe

Nammo Stadion har de siste sesongene vært en vrien bortebane for LFK, men med 5-0 og tre poeng i bagasjen fra forrige kamp ligger alt til rette for at man kan ta med seg poeng hjem fra Vest-Oppland mandag kveld. - Vi må fortsette det gode spillet fra Tynset-kampen, sier en endelig skadefri Stian Nyhus.

SAM_0857.JPG

MOT RAUFOSS: Martin Chutko Bakke og resten av LFK spiller mot Raufoss 2 mandag kveld. Her fra treningskampen mot førstelaget tidligere i år. (Foto: Jan Stenseth)

 

De siste tre sesongene har kampen mot Raufoss 2 alltid kommet i mai, men da på hjemmebane og der har LFK vært sterke mot karene fra ammunisjons-bygda. 5-2 seier i 2014 og 2-1 seiere i både 2015 og 2016. På bortebane i høst sesongen har det vært en annen historie. 2-1 tap i 2014, 1-0 tap i 2015 og 0-0 i september i fjor.

Stian Nyhus er tilbake fra skade og fikk spille første omgang mot Tynset sist, han har god tro før mandagens kamp.

- Jeg forventer at vi skal gjøre en veldig god kamp og fortsette med det gode spillet vi viste i Tynset-kampen, sier han.

- Det blir viktig at vi er kompakte defensivt og konsentrerte. Vi må sørge for at vi tar for oss i duellene og vi må tørre å bruke ballen. Mot et slikt type lag som Raufoss er det viktig at vi tørr å ha ballen og tørr å bruke den, sier 23-åringen.

DSC_6704.JPGSPILLEKLAR: Stian Nyhus er tilbake fra skade og fikk 45 minutter på banen mot Tynset. (Foto: Justus Moe)

 

Raufoss 2 befinner seg på 12. plass på tabellen etter 5-1 tap borte mot Ready i sesongåpningen og 2-2 borte mot Gjøvik/Lyn i sist kamp. Kampen mellom Raufoss 2 og Lyn ble utsatt da snøfall gjorde at taket på Raufoss-hallen var i ferd med å kollapse.

Raufoss sitt A-lag spilte forøvrig hjemmekamp mot Finnsnes søndag, en kamp som endte med 3-1 seier til gjestene fra nord.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Flisa - Lillehammer

lørdag 21.10.2017, kl 14:00
Sted: Flisa stadion

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer