Publisert: 07. mai 2017 - Justus Moe

Nammo Stadion har de siste sesongene vært en vrien bortebane for LFK, men med 5-0 og tre poeng i bagasjen fra forrige kamp ligger alt til rette for at man kan ta med seg poeng hjem fra Vest-Oppland mandag kveld. - Vi må fortsette det gode spillet fra Tynset-kampen, sier en endelig skadefri Stian Nyhus.

SAM_0857.JPG

MOT RAUFOSS: Martin Chutko Bakke og resten av LFK spiller mot Raufoss 2 mandag kveld. Her fra treningskampen mot førstelaget tidligere i år. (Foto: Jan Stenseth)

 

De siste tre sesongene har kampen mot Raufoss 2 alltid kommet i mai, men da på hjemmebane og der har LFK vært sterke mot karene fra ammunisjons-bygda. 5-2 seier i 2014 og 2-1 seiere i både 2015 og 2016. På bortebane i høst sesongen har det vært en annen historie. 2-1 tap i 2014, 1-0 tap i 2015 og 0-0 i september i fjor.

Stian Nyhus er tilbake fra skade og fikk spille første omgang mot Tynset sist, han har god tro før mandagens kamp.

- Jeg forventer at vi skal gjøre en veldig god kamp og fortsette med det gode spillet vi viste i Tynset-kampen, sier han.

- Det blir viktig at vi er kompakte defensivt og konsentrerte. Vi må sørge for at vi tar for oss i duellene og vi må tørre å bruke ballen. Mot et slikt type lag som Raufoss er det viktig at vi tørr å ha ballen og tørr å bruke den, sier 23-åringen.

DSC_6704.JPGSPILLEKLAR: Stian Nyhus er tilbake fra skade og fikk 45 minutter på banen mot Tynset. (Foto: Justus Moe)

 

Raufoss 2 befinner seg på 12. plass på tabellen etter 5-1 tap borte mot Ready i sesongåpningen og 2-2 borte mot Gjøvik/Lyn i sist kamp. Kampen mellom Raufoss 2 og Lyn ble utsatt da snøfall gjorde at taket på Raufoss-hallen var i ferd med å kollapse.

Raufoss sitt A-lag spilte forøvrig hjemmekamp mot Finnsnes søndag, en kamp som endte med 3-1 seier til gjestene fra nord.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer