Publisert: 07. mai 2017 - Justus Moe

Nammo Stadion har de siste sesongene vært en vrien bortebane for LFK, men med 5-0 og tre poeng i bagasjen fra forrige kamp ligger alt til rette for at man kan ta med seg poeng hjem fra Vest-Oppland mandag kveld. - Vi må fortsette det gode spillet fra Tynset-kampen, sier en endelig skadefri Stian Nyhus.

SAM_0857.JPG

MOT RAUFOSS: Martin Chutko Bakke og resten av LFK spiller mot Raufoss 2 mandag kveld. Her fra treningskampen mot førstelaget tidligere i år. (Foto: Jan Stenseth)

 

De siste tre sesongene har kampen mot Raufoss 2 alltid kommet i mai, men da på hjemmebane og der har LFK vært sterke mot karene fra ammunisjons-bygda. 5-2 seier i 2014 og 2-1 seiere i både 2015 og 2016. På bortebane i høst sesongen har det vært en annen historie. 2-1 tap i 2014, 1-0 tap i 2015 og 0-0 i september i fjor.

Stian Nyhus er tilbake fra skade og fikk spille første omgang mot Tynset sist, han har god tro før mandagens kamp.

- Jeg forventer at vi skal gjøre en veldig god kamp og fortsette med det gode spillet vi viste i Tynset-kampen, sier han.

- Det blir viktig at vi er kompakte defensivt og konsentrerte. Vi må sørge for at vi tar for oss i duellene og vi må tørre å bruke ballen. Mot et slikt type lag som Raufoss er det viktig at vi tørr å ha ballen og tørr å bruke den, sier 23-åringen.

DSC_6704.JPGSPILLEKLAR: Stian Nyhus er tilbake fra skade og fikk 45 minutter på banen mot Tynset. (Foto: Justus Moe)

 

Raufoss 2 befinner seg på 12. plass på tabellen etter 5-1 tap borte mot Ready i sesongåpningen og 2-2 borte mot Gjøvik/Lyn i sist kamp. Kampen mellom Raufoss 2 og Lyn ble utsatt da snøfall gjorde at taket på Raufoss-hallen var i ferd med å kollapse.

Raufoss sitt A-lag spilte forøvrig hjemmekamp mot Finnsnes søndag, en kamp som endte med 3-1 seier til gjestene fra nord.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Lillehammer - Raufoss 2

mandag 21.08.2017, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Dette er LFKs nye keeper

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

Ekstraordinært årsmøte

LFK innkaller til ekstraordinært årsmøte mandag 28.august kl.19.00. Sted: LFK Brakka. Sak: Valg

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer