Publisert: 07. mai 2017 - Justus Moe

Nammo Stadion har de siste sesongene vært en vrien bortebane for LFK, men med 5-0 og tre poeng i bagasjen fra forrige kamp ligger alt til rette for at man kan ta med seg poeng hjem fra Vest-Oppland mandag kveld. - Vi må fortsette det gode spillet fra Tynset-kampen, sier en endelig skadefri Stian Nyhus.

SAM_0857.JPG

MOT RAUFOSS: Martin Chutko Bakke og resten av LFK spiller mot Raufoss 2 mandag kveld. Her fra treningskampen mot førstelaget tidligere i år. (Foto: Jan Stenseth)

 

De siste tre sesongene har kampen mot Raufoss 2 alltid kommet i mai, men da på hjemmebane og der har LFK vært sterke mot karene fra ammunisjons-bygda. 5-2 seier i 2014 og 2-1 seiere i både 2015 og 2016. På bortebane i høst sesongen har det vært en annen historie. 2-1 tap i 2014, 1-0 tap i 2015 og 0-0 i september i fjor.

Stian Nyhus er tilbake fra skade og fikk spille første omgang mot Tynset sist, han har god tro før mandagens kamp.

- Jeg forventer at vi skal gjøre en veldig god kamp og fortsette med det gode spillet vi viste i Tynset-kampen, sier han.

- Det blir viktig at vi er kompakte defensivt og konsentrerte. Vi må sørge for at vi tar for oss i duellene og vi må tørre å bruke ballen. Mot et slikt type lag som Raufoss er det viktig at vi tørr å ha ballen og tørr å bruke den, sier 23-åringen.

DSC_6704.JPGSPILLEKLAR: Stian Nyhus er tilbake fra skade og fikk 45 minutter på banen mot Tynset. (Foto: Justus Moe)

 

Raufoss 2 befinner seg på 12. plass på tabellen etter 5-1 tap borte mot Ready i sesongåpningen og 2-2 borte mot Gjøvik/Lyn i sist kamp. Kampen mellom Raufoss 2 og Lyn ble utsatt da snøfall gjorde at taket på Raufoss-hallen var i ferd med å kollapse.

Raufoss sitt A-lag spilte forøvrig hjemmekamp mot Finnsnes søndag, en kamp som endte med 3-1 seier til gjestene fra nord.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer