Publisert: 01. mai 2017 - Justus Moe

Rune.JPG

Posisjon: Assistenttrener

 

Rune kommer fra Veme, utenfor Hønefoss og har spilt toppfotball for blant annet Strømsgodset, Start og Vålerenga i Norge, samt spilt for klubber i Danmark, Hellas, Kypros og USA. På grunn av lidenskapen for kongen av rock and roll har han fått kallenavnet "Elvis". Han er tvillingbroren til tidligere landslagsspiller Erik Hagen. Rune kom til LFK før sesongen 2017 og utenom fotballen studerer han barnevernspedagogikk og jobber i et bofellesskap.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Flisa - Lillehammer

lørdag 21.10.2017, kl 14:00
Sted: Flisa stadion

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer