Publisert: 29. april 2017 - Justus Moe

Søndag kommer Tynset på besøk til Stampesletta. De har tre poeng etter seier over Gjøvik-Lyn i forrige runde, samt at de tok seg videre i cupen på tirsdag. LFK på sin side jakter sine første poeng denne sesongen.

2 - Prince Ntabwe og Fredrik Rudiløkken Larsen.JPG

 MÅLSCORERE: Prince og Fredrik Larsen har scoret LFKs to mål til nå denne sesongen. (Foto: Justus Moe)

 

Lillehammer FK åpnet med 3-1 tap hjemme mot Frigg og tapte 4-1 borte mot Korsvoll. På tross av resultatene er det optimisme i laget. Trener Ørjan Christiansen mener kampene har vært jevnere en det resultatetene viser.

- Jeg hadde vært mer bekymret hvis vi hadde blitt utspilt i de to første seriekampene, sa han til GD etter kampen mot Korsvoll.

Den gode nyheten foran søndagens kamp er at Lars Lundgren Torgersen etter all sannsynlighet er tilbake fra skade og kan bidra med sin rutine på en ellers ung Lillehammer-midtbane. 

lars.JPG

TILBAKE: Lars Lundgren Torgersen har trent for fullt igjen og er mest sannsynlig tilbake etter ankelskaden. (Foto: Justus Moe)

Tynset åpnet sesongen med å overraskende ta ledelsen 1-0 borte mot Lyn i en kamp som til slutt endte 3-1 til Oslo-laget. Så slo de Gjøvik-Lyn 2-0 hjemme på Nytrømoen før de gikk videre i cupen etter å ha slått Orkla 3-1 hjemme.

Tynset rykket i fjor ned fra PostNord-ligaen da de endte på sisteplass med kun en seier, fire uavgjort og 21 tap.

LFK har de siste årene møtt Tynset fire ganger. To ganger i cupen, i 2013 og 2014, begge kampene endte med 3-1 seier til Tynset. I 2015 var Tynset i 3.divisjon og da vant de 4-1 over LFK hjemme og vant 3-2 på Stampesletta. 

Kampen begynner klokka 15.00 og det er spådd fint vær og det blir forhåpentligvis en glimrende dag for fotball og tre poeng til Lillehammer FK.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Lillehammer - Raufoss 2

mandag 21.08.2017, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Dette er LFKs nye keeper

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

Ekstraordinært årsmøte

LFK innkaller til ekstraordinært årsmøte mandag 28.august kl.19.00. Sted: LFK Brakka. Sak: Valg

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer