Publisert: 29. april 2017 - Justus Moe

Søndag kommer Tynset på besøk til Stampesletta. De har tre poeng etter seier over Gjøvik-Lyn i forrige runde, samt at de tok seg videre i cupen på tirsdag. LFK på sin side jakter sine første poeng denne sesongen.

2 - Prince Ntabwe og Fredrik Rudiløkken Larsen.JPG

 MÅLSCORERE: Prince og Fredrik Larsen har scoret LFKs to mål til nå denne sesongen. (Foto: Justus Moe)

 

Lillehammer FK åpnet med 3-1 tap hjemme mot Frigg og tapte 4-1 borte mot Korsvoll. På tross av resultatene er det optimisme i laget. Trener Ørjan Christiansen mener kampene har vært jevnere en det resultatetene viser.

- Jeg hadde vært mer bekymret hvis vi hadde blitt utspilt i de to første seriekampene, sa han til GD etter kampen mot Korsvoll.

Den gode nyheten foran søndagens kamp er at Lars Lundgren Torgersen etter all sannsynlighet er tilbake fra skade og kan bidra med sin rutine på en ellers ung Lillehammer-midtbane. 

lars.JPG

TILBAKE: Lars Lundgren Torgersen har trent for fullt igjen og er mest sannsynlig tilbake etter ankelskaden. (Foto: Justus Moe)

Tynset åpnet sesongen med å overraskende ta ledelsen 1-0 borte mot Lyn i en kamp som til slutt endte 3-1 til Oslo-laget. Så slo de Gjøvik-Lyn 2-0 hjemme på Nytrømoen før de gikk videre i cupen etter å ha slått Orkla 3-1 hjemme.

Tynset rykket i fjor ned fra PostNord-ligaen da de endte på sisteplass med kun en seier, fire uavgjort og 21 tap.

LFK har de siste årene møtt Tynset fire ganger. To ganger i cupen, i 2013 og 2014, begge kampene endte med 3-1 seier til Tynset. I 2015 var Tynset i 3.divisjon og da vant de 4-1 over LFK hjemme og vant 3-2 på Stampesletta. 

Kampen begynner klokka 15.00 og det er spådd fint vær og det blir forhåpentligvis en glimrende dag for fotball og tre poeng til Lillehammer FK.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer