Publisert: 23. april 2017 - Justus Moe

Morten Kristiansen - Sportssjef.jpg

Morten Kristiansen, sportssjef

Morten Kristiansen kom tilbake til Lillehammer og LFK i 2014 etter et langt liv i toppfotballen. Som spiller var han keeper og spilte for klubber både i Norge og Danmark. I 2002 ble han hentet til Kongsvinger der han etterhvert la fotballskoene på hylla og begynte på trener-livet. Først som keepertrener, juniortrener, en periode som A-lagstrener før han i 2008 ble ansatt som sportssjef i Kongsvinger Toppfotball. Der ansatte han blant annet Tom Nordlie og det var en tid med mye oppmerksomhet rundt klubben. Morten er spesielt glad i tysk fotball og i England er favorittlaget Tottenham.

 

Ole Anders Tøftum - Utstyrssjef.jpg

Ole Anders Tøftum, lagleder

En ekte hockey og fotball-entusiast. Ole Anders Tøftum har vært utstyrssjef for Lillehammer Ishockey i en årrekke og har også vært med de norske hockeylandslagene. I LFK har han kontroll på det meste av drakter, flasker, jakker, luer og alt som vanlige folk har lett for å rote bort. På tross av at han er en meget jovial og hyggelig fyr nekter han å gå i joggebukse og blir derfor oftest sett på Stampesletta iført treningsjakke og jeans. Han er selv gammel keeper.

 

Peders.JPG

Trond Arve Pedersen, lagleder/keepertrener

Trond Arve Pedersen brenner for fotballen i Lillehammer. Ikke bare har han bidratt i LFK og FFL i mange år, han har også egenprodusert to spillere, Jan-Erik og Stian, som har kamper for klubbens A-lag. Peders, som han kalles, er en humørspreder av rang og det er sjeldent et kjedelig øyeblikk i hans nærhet. Peders jobber til daglig som postmann og holder med fotballaget Liverpool.

 

 Jan.JPG

Jan Stenseth, lagleder

De som en gang har vært på Stampesletta de siste årene har garantert sett Jan på et eller annet tidspunkt. Han har i flere år hatt forskjellige roller rundt LFKs aldersbestemte lag og i år er han med som lagleder for A-laget. En blid (på tross av bildet) og hyggelig fyr som passer utmerket inn i LFKs støtteapparat. Jan er far til keeper Andreas Stenseth og jobber til daglig i Forsvaret.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer