Publisert: 23. april 2017 - Justus Moe

Morten Kristiansen - Sportssjef.jpg

Morten Kristiansen, sportssjef

Morten Kristiansen kom tilbake til Lillehammer og LFK i 2014 etter et langt liv i toppfotballen. Som spiller var han keeper og spilte for klubber både i Norge og Danmark. I 2002 ble han hentet til Kongsvinger der han etterhvert la fotballskoene på hylla og begynte på trener-livet. Først som keepertrener, juniortrener, en periode som A-lagstrener før han i 2008 ble ansatt som sportssjef i Kongsvinger Toppfotball. Der ansatte han blant annet Tom Nordlie og det var en tid med mye oppmerksomhet rundt klubben. Morten er spesielt glad i tysk fotball og i England er favorittlaget Tottenham.

 

Ole Anders Tøftum - Utstyrssjef.jpg

Ole Anders Tøftum, lagleder

En ekte hockey og fotball-entusiast. Ole Anders Tøftum har vært utstyrssjef for Lillehammer Ishockey i en årrekke og har også vært med de norske hockeylandslagene. I LFK har han kontroll på det meste av drakter, flasker, jakker, luer og alt som vanlige folk har lett for å rote bort. På tross av at han er en meget jovial og hyggelig fyr nekter han å gå i joggebukse og blir derfor oftest sett på Stampesletta iført treningsjakke og jeans. Han er selv gammel keeper.

 

Peders.JPG

Trond Arve Pedersen, lagleder/keepertrener

Trond Arve Pedersen brenner for fotballen i Lillehammer. Ikke bare har han bidratt i LFK og FFL i mange år, han har også egenprodusert to spillere, Jan-Erik og Stian, som har kamper for klubbens A-lag. Peders, som han kalles, er en humørspreder av rang og det er sjeldent et kjedelig øyeblikk i hans nærhet. Peders jobber til daglig som postmann og holder med fotballaget Liverpool.

 

 Jan.JPG

Jan Stenseth, lagleder

De som en gang har vært på Stampesletta de siste årene har garantert sett Jan på et eller annet tidspunkt. Han har i flere år hatt forskjellige roller rundt LFKs aldersbestemte lag og i år er han med som lagleder for A-laget. En blid (på tross av bildet) og hyggelig fyr som passer utmerket inn i LFKs støtteapparat. Jan er far til keeper Andreas Stenseth og jobber til daglig i Forsvaret.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer