Publisert: 21. april 2017 - Justus Moe

Etter de siste 45 minuttene mot Frigg i forrige serierunde er det grunn til å være optimistiske før lørdagens bortemøte med Korsvoll. - Vi gleder oss til kamp, men vi må være skjerpet og klare fra start, er beskjeden fra trener Ørjan Christiansen.

DSC_6514.JPG

INSTRUKSER: Trener Ørjan Christiansen gir spillerne instrukser på fredagens trening. (Foto: Justus Moe)

 

Korsvoll befinner seg på andreplass på tabellen etter at de vant 4-1 borte mot Gjøvik/Lyn i sesongåpningen. Et resultat man ikke nødvendigvis skal lese for mye inn i da vestopplendingene ikke virker å være i tidenes beste form med et 1-0 tap for Faaberg og et 6-0 tap mot Moss i sine to siste treningskamper før seriestarten.

Av de som har tippet og satt odds for årets 3. divisjon har de fleste satt opp Korsvoll, i likhet med LFK, som et midt på tabellen-lag denne sesongen. Noe Korsvolls assistenttrener Trygve By ikke nødvendigvis var enig i da han uttalte seg til klubbens hjemmesider da serieoppsettet var klart i november.

- Hvis Lyn er tippet som seriefavoritter, kan like gjerne vi vinne serien neste år, de klarte jo ikke å vinne mot oss i år, sa han da.

Korsvoll trenes av Petter Solland som har et hundretalls kamper for klubben og de spiller sine hjemmekamper på Korsvoll Kunstgress, en relativt ny og fin kunstgressbane. Tidligere Faaberg og FF Lillehammer-spiller Trond Haugstad spilte for klubben i 2006.

LFK åpnet med et irriterende tap hjemme mot Frigg, en kamp der hjemmelaget dominerte de siste 45 minuttene og Oslo-laget i perioder hang i tauene som om de hadde gått 10 runder mot Cecilia Brækhus. Svake dommeravgjørelser og en første omgang under pari førte til et 3-1 tap. 

Trener Ørjan Christiansen forventer at LFK skal ta med seg det postive fra Frigg-kampen inn mot denne.

- Jeg forventer at vi bygger videre på prestasjonen og det positive mot Frigg, og selvsagt viser forbedring på de områdene vi ikke var fornøyde med, sier han.

- Vi gleder oss til ny kamp, og presterer vi enda bedre enn sist mot Frigg bør det være muligheter for tre poeng. Men vi må være skjerpet og klare fra start, understreker Christiansen.

Det som også er positivt er at flere av spillerne som har vært ute med skade begynner å komme tilbake.

- Status på troppen nå er at det er bedring. Spillere er på vei tilbake fra skade, og vi nærmer oss full tropp. Det merkes i økt kvalitet på trening, og ikke minst konkurranse om plassene, sier treneren.

For de som ikke har anledning til å ta seg en Oslo-tur for å støtte LFK så vil det bli oppdateringer fra kampen på klubbens Twitter-konto

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Løndal-trippel sikret cup-avansement

Stampesletta 21. mars 2018: Lillehammer – Follebu 4-0 (2-0). Mål: Løndal 26, 45, 80, Ringlund 77 Kampreferat v/Petter Myrvold Klubbens A-lag tok seg greit videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen etter 4-0 over nabo og divisjonskollega Follebu, som mønstret gamle LFK-gutter som Jon Bråten og Andreas Hovemoen.

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer