Publisert: 21. april 2017 - Justus Moe

Etter de siste 45 minuttene mot Frigg i forrige serierunde er det grunn til å være optimistiske før lørdagens bortemøte med Korsvoll. - Vi gleder oss til kamp, men vi må være skjerpet og klare fra start, er beskjeden fra trener Ørjan Christiansen.

DSC_6514.JPG

INSTRUKSER: Trener Ørjan Christiansen gir spillerne instrukser på fredagens trening. (Foto: Justus Moe)

 

Korsvoll befinner seg på andreplass på tabellen etter at de vant 4-1 borte mot Gjøvik/Lyn i sesongåpningen. Et resultat man ikke nødvendigvis skal lese for mye inn i da vestopplendingene ikke virker å være i tidenes beste form med et 1-0 tap for Faaberg og et 6-0 tap mot Moss i sine to siste treningskamper før seriestarten.

Av de som har tippet og satt odds for årets 3. divisjon har de fleste satt opp Korsvoll, i likhet med LFK, som et midt på tabellen-lag denne sesongen. Noe Korsvolls assistenttrener Trygve By ikke nødvendigvis var enig i da han uttalte seg til klubbens hjemmesider da serieoppsettet var klart i november.

- Hvis Lyn er tippet som seriefavoritter, kan like gjerne vi vinne serien neste år, de klarte jo ikke å vinne mot oss i år, sa han da.

Korsvoll trenes av Petter Solland som har et hundretalls kamper for klubben og de spiller sine hjemmekamper på Korsvoll Kunstgress, en relativt ny og fin kunstgressbane. Tidligere Faaberg og FF Lillehammer-spiller Trond Haugstad spilte for klubben i 2006.

LFK åpnet med et irriterende tap hjemme mot Frigg, en kamp der hjemmelaget dominerte de siste 45 minuttene og Oslo-laget i perioder hang i tauene som om de hadde gått 10 runder mot Cecilia Brækhus. Svake dommeravgjørelser og en første omgang under pari førte til et 3-1 tap. 

Trener Ørjan Christiansen forventer at LFK skal ta med seg det postive fra Frigg-kampen inn mot denne.

- Jeg forventer at vi bygger videre på prestasjonen og det positive mot Frigg, og selvsagt viser forbedring på de områdene vi ikke var fornøyde med, sier han.

- Vi gleder oss til ny kamp, og presterer vi enda bedre enn sist mot Frigg bør det være muligheter for tre poeng. Men vi må være skjerpet og klare fra start, understreker Christiansen.

Det som også er positivt er at flere av spillerne som har vært ute med skade begynner å komme tilbake.

- Status på troppen nå er at det er bedring. Spillere er på vei tilbake fra skade, og vi nærmer oss full tropp. Det merkes i økt kvalitet på trening, og ikke minst konkurranse om plassene, sier treneren.

For de som ikke har anledning til å ta seg en Oslo-tur for å støtte LFK så vil det bli oppdateringer fra kampen på klubbens Twitter-konto

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer