Publisert: 21. april 2017 - Justus Moe

Magnus Sagbakken.JPG

Posisjon: Keeper

Født: 13.06.2000

Draknummer: Hospitant

 

Magnus er fast hospitant på A-laget denne sesongen og satt på benken i åpningskampen mot Frigg. I fjor spilte han på G2000-laget som tok seg til kvartfinalen i Gothia-cup, noe Magnus trekker fram som et høydepunkt til nå, sammen med at han i 2015 ble tatt ut til å delta på Statoils Talentleir. Det Magnus liker best med LFK er treningskvaliteten og spillergruppa  som gjør at det er gøy både på banen og i garderoben. Denne sesongen satser han på å utvikle seg til en bedre fotballspiller, slik at han i framtiden kan spille fotball på høyest mulig nivå. Magnus er til vanlig elev på Lillehammer Videregående skole og holder med Liverpool.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Flisa - Lillehammer

lørdag 21.10.2017, kl 14:00
Sted: Flisa stadion

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer