Publisert: 21. april 2017 - Justus Moe

Magnus Sagbakken.JPG

Posisjon: Keeper

Født: 13.06.2000

Draknummer: Hospitant

 

Magnus er fast hospitant på A-laget denne sesongen og satt på benken i åpningskampen mot Frigg. I fjor spilte han på G2000-laget som tok seg til kvartfinalen i Gothia-cup, noe Magnus trekker fram som et høydepunkt til nå, sammen med at han i 2015 ble tatt ut til å delta på Statoils Talentleir. Det Magnus liker best med LFK er treningskvaliteten og spillergruppa  som gjør at det er gøy både på banen og i garderoben. Denne sesongen satser han på å utvikle seg til en bedre fotballspiller, slik at han i framtiden kan spille fotball på høyest mulig nivå. Magnus er til vanlig elev på Lillehammer Videregående skole og holder med Liverpool.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Løndal-trippel sikret cup-avansement

Stampesletta 21. mars 2018: Lillehammer – Follebu 4-0 (2-0). Mål: Løndal 26, 45, 80, Ringlund 77 Kampreferat v/Petter Myrvold Klubbens A-lag tok seg greit videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen etter 4-0 over nabo og divisjonskollega Follebu, som mønstret gamle LFK-gutter som Jon Bråten og Andreas Hovemoen.

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer