Publisert: 21. april 2017 - Justus Moe

Magnus Sagbakken.JPG

Posisjon: Keeper

Født: 13.06.2000

Draknummer: Hospitant

 

Magnus er fast hospitant på A-laget denne sesongen og satt på benken i åpningskampen mot Frigg. I fjor spilte han på G2000-laget som tok seg til kvartfinalen i Gothia-cup, noe Magnus trekker fram som et høydepunkt til nå, sammen med at han i 2015 ble tatt ut til å delta på Statoils Talentleir. Det Magnus liker best med LFK er treningskvaliteten og spillergruppa  som gjør at det er gøy både på banen og i garderoben. Denne sesongen satser han på å utvikle seg til en bedre fotballspiller, slik at han i framtiden kan spille fotball på høyest mulig nivå. Magnus er til vanlig elev på Lillehammer Videregående skole og holder med Liverpool.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer