Publisert: 18. april 2017 - Justus Moe

øivind.JPG

Posisjon: Midtbane

Født: 24.06.1999

Draktnummer: 25

Øivind har vært i LFK fra han var seks år gammel og gått gradene i klubben. Han fikk sin debut for A-laget i fjor og spilte totalt sju kamper og scoret ett mål. Høydepunktet til nå i LFK var da han var med og vant Dana Cup i 2012. Øivind trekker frem det gode miljøet i spillergruppa som det beste med Lillehammer Fotballklubb. Hans mål for sesongen 2017 er å spille flest mulig A-lagskamper. Øivind går på Lillehammer Videregående skole og holder med Manchester United.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Flisa - Lillehammer

lørdag 21.10.2017, kl 14:00
Sted: Flisa stadion

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer