Publisert: 18. april 2017 - Justus Moe

øivind.JPG

Posisjon: Midtbane

Født: 24.06.1999

Draktnummer: 25

Øivind har vært i LFK fra han var seks år gammel og gått gradene i klubben. Han fikk sin debut for A-laget i fjor og spilte totalt sju kamper og scoret ett mål. Høydepunktet til nå i LFK var da han var med og vant Dana Cup i 2012. Øivind trekker frem det gode miljøet i spillergruppa som det beste med Lillehammer Fotballklubb. Hans mål for sesongen 2017 er å spille flest mulig A-lagskamper. Øivind går på Lillehammer Videregående skole og holder med Manchester United.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Løndal-trippel sikret cup-avansement

Stampesletta 21. mars 2018: Lillehammer – Follebu 4-0 (2-0). Mål: Løndal 26, 45, 80, Ringlund 77 Kampreferat v/Petter Myrvold Klubbens A-lag tok seg greit videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen etter 4-0 over nabo og divisjonskollega Follebu, som mønstret gamle LFK-gutter som Jon Bråten og Andreas Hovemoen.

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer