Publisert: 17. april 2017 - Justus Moe

Det endte til slutt 3-1 til gjestene fra Frigg i sesongåpningen på Stampesletta mandag, men LFK kunne fort tatt med seg poeng om marginene hadde vært på deres side og om man hadde fått mer ut av en meget god andre omgang.

Henrik.JPG

DAGENS KAPTEIN: Henrik Prestegård mener uflaks og marginer i mot var avgjørende og trekker frem at den andre omgangen var det beste LFK har prestert på lenge. (Foto: Justus Moe)

- Vi åpner bra og er godt med fra start, sier dagens kaptein, Henrik Prestegård etter kampslutt.

Og Oppsal-gutten har rett i det. De første ti minuttene var jevne, men med et ørlite overtak til hjemmelaget. LFK har et par gode sjanser og Prince blir også taklet i sekstenmteren og det ropes på straffe, men dommer Tommy Frydenlund peker mot corner-flagget.

1-0 til gjestene kommer etter en spesiell situasjon. Et innlegg fra Helge Helguson Noumann spretter forbi alt og alle og går i mål. Assistentdommeren har flagget i været og har vinket for en offside. En av Friggs spillere skal ha vært i offside og kan ha forstyrret keeper Varpestuen såpass at forseelsen er straffbar, men etter en samtale med sin assistent velger dommer Frydelund å godkjenne målet. Da var det spilt 11 minutter.

2-0 kommer etter 21 minutter, scoret av David Eie. LFK blir liggende svært lavt i denne perioden og på tross av at Frigg ikke presser spesielt mye klarer ikke LFK å etablere særlig mye offensivt spill og dermed ikke særlig med målsjanser heller.

Den andre omgangen viste en helt annen side av LFK. Det ble gjort noen bytter og formasjonen ble endret til en mer offensiv 3-4-3 og etter 75 minutter fikk vertene lønn for strevet da Prince fint spiller gjennom Fredrik Larsen som sikkert setter inn 1-2. LFK fortsetter å presse på og dominerer stort. Frigg har mer en nok med å rydde unna i lange perioder og LFK ser ut som et virkelig godt fotballag. Flere store sjanser, men ingen klarer å få presset ballen inn bak Friggs keeper Eivind Husby Bratseth. 

3-1 kommer på en overgang. LFK har satset alt framover for å få utligningen da Kristoffer Lindberg blir spilt gjennom og kommer helt alene med Tomas Varpestuen. Nok en gang ropes det på offside, men dommerene lar spillet gå. Lindberg passerer Varpestuen og setter ballen i det åpne målet.

- I første omgangen blir vi løpende mye i mellom, men den andre omgangen synes jeg var knallbra, sier kaptein Prestegård.

- Da styrer vi kampen og vi er veldig nærme utligning. Det er kun marginene som er mot oss, sier han.

- Alt i alt så synes jeg vi skal ta med oss det positive fra denne kampen og se framover, sier Prestegård som på tross av å ha vært skadeplaget i vinter fullførte 90 minutter i dag.

LFK stilte med følgende tropp:

  Bilde 18.04.2017, 04.28.16.jpg

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Løndal-trippel sikret cup-avansement

Stampesletta 21. mars 2018: Lillehammer – Follebu 4-0 (2-0). Mål: Løndal 26, 45, 80, Ringlund 77 Kampreferat v/Petter Myrvold Klubbens A-lag tok seg greit videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen etter 4-0 over nabo og divisjonskollega Follebu, som mønstret gamle LFK-gutter som Jon Bråten og Andreas Hovemoen.

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer