Publisert: 17. april 2017 - Justus Moe

Klokken 17.00 sparkes ballen i gang på Stampesletta i årets Norsk Tipping-liga. LFKs motstander er Frigg Oslo, et lag LFKs midtbanespiller Martin Chutko Bakke, kjenner godt til.

martin.JPG

- Jeg hadde en suveren tid i Frigg, en kjempegjeng både på og utenfor banen. Det er mange av de samme gutta som er på laget enda, så jeg kjenner til både svakheter og styrker i laget. Så det blir jo litt spesiell kamp for meg, men jeg gleder meg stort, sier 23-åringen som spilte i Oslo-klubben fra 2014 til 2015 og fikk med seg 43 kamper og scoret tre mål for dem. 

At alvoret endelig er i gang gleder Martin stort.

- Utrolig deilig at sesongen endelig er i gang, det er dette vi jobber og gleder oss til hele vinteren. Det er morsommere og mer motiverende når alvoret starter og det skal spilles for poeng, sier han og påpeker at oppskriften på en god sesongstart ikke nødvendigvis er spesielt komplisert.

- For at vi skal få en bra start på sesongen er det viktig at vi senker skuldrene og har troen på egene ferdigheter. Vi har mange gode fotballspillere på laget, det gjelder bare å få det ut når det gjelder. Hvis vi klarer det er jeg helt sikker på at vi får en knallstart på sesongen, sier Martin.

Kampstart er klokka 17.00 på Stampesletta.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer