Publisert: 17. april 2017 - Justus Moe

Klokken 17.00 sparkes ballen i gang på Stampesletta i årets Norsk Tipping-liga. LFKs motstander er Frigg Oslo, et lag LFKs midtbanespiller Martin Chutko Bakke, kjenner godt til.

martin.JPG

- Jeg hadde en suveren tid i Frigg, en kjempegjeng både på og utenfor banen. Det er mange av de samme gutta som er på laget enda, så jeg kjenner til både svakheter og styrker i laget. Så det blir jo litt spesiell kamp for meg, men jeg gleder meg stort, sier 23-åringen som spilte i Oslo-klubben fra 2014 til 2015 og fikk med seg 43 kamper og scoret tre mål for dem. 

At alvoret endelig er i gang gleder Martin stort.

- Utrolig deilig at sesongen endelig er i gang, det er dette vi jobber og gleder oss til hele vinteren. Det er morsommere og mer motiverende når alvoret starter og det skal spilles for poeng, sier han og påpeker at oppskriften på en god sesongstart ikke nødvendigvis er spesielt komplisert.

- For at vi skal få en bra start på sesongen er det viktig at vi senker skuldrene og har troen på egene ferdigheter. Vi har mange gode fotballspillere på laget, det gjelder bare å få det ut når det gjelder. Hvis vi klarer det er jeg helt sikker på at vi får en knallstart på sesongen, sier Martin.

Kampstart er klokka 17.00 på Stampesletta.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Flisa - Lillehammer

lørdag 21.10.2017, kl 14:00
Sted: Flisa stadion

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer