Publisert: 17. april 2017 - Justus Moe

Klokken 17.00 sparkes ballen i gang på Stampesletta i årets Norsk Tipping-liga. LFKs motstander er Frigg Oslo, et lag LFKs midtbanespiller Martin Chutko Bakke, kjenner godt til.

martin.JPG

- Jeg hadde en suveren tid i Frigg, en kjempegjeng både på og utenfor banen. Det er mange av de samme gutta som er på laget enda, så jeg kjenner til både svakheter og styrker i laget. Så det blir jo litt spesiell kamp for meg, men jeg gleder meg stort, sier 23-åringen som spilte i Oslo-klubben fra 2014 til 2015 og fikk med seg 43 kamper og scoret tre mål for dem. 

At alvoret endelig er i gang gleder Martin stort.

- Utrolig deilig at sesongen endelig er i gang, det er dette vi jobber og gleder oss til hele vinteren. Det er morsommere og mer motiverende når alvoret starter og det skal spilles for poeng, sier han og påpeker at oppskriften på en god sesongstart ikke nødvendigvis er spesielt komplisert.

- For at vi skal få en bra start på sesongen er det viktig at vi senker skuldrene og har troen på egene ferdigheter. Vi har mange gode fotballspillere på laget, det gjelder bare å få det ut når det gjelder. Hvis vi klarer det er jeg helt sikker på at vi får en knallstart på sesongen, sier Martin.

Kampstart er klokka 17.00 på Stampesletta.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Løndal-trippel sikret cup-avansement

Stampesletta 21. mars 2018: Lillehammer – Follebu 4-0 (2-0). Mål: Løndal 26, 45, 80, Ringlund 77 Kampreferat v/Petter Myrvold Klubbens A-lag tok seg greit videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen etter 4-0 over nabo og divisjonskollega Follebu, som mønstret gamle LFK-gutter som Jon Bråten og Andreas Hovemoen.

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer