Publisert: 16. april 2017 - Justus Moe

24 - Martin Chutko Bakke - 22 ĂĽr - Midtbane - Sponset av Eidsiva.jpg

Posisjon: Midtbane

Født: 08.12.1993

Draktnummer: 24

Martin Chutko Bakke har spilt 66 kamper og scoret 7 mül for LFKs A-lag. Midtbanespillerens høydepunktet i LFK var da de kom til semifinalen i Dana-Cup. Han trekker fram folka i miljøet som det best med Lillehammer Fotballklubb. Denne sesongen er mület ü vinne flest mulig kamper. Martin jobber som slakter og holder med Arsenal.

Generalsponsorer

Del pĂĽ din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas MĂŚhlum

Per Andreas MĂŚhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i nÌringslivet. Han driver i dag et eget rüdgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal nÌringsutvikling med sÌrlig vekt pü kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 ür, og kommer til oss fra Valdres der han har vÌrt fast inventar de siste to sesongene. Han har primÌrt spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vürsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vürsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 pü toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. Pü bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer