Publisert: 23. april 2018 - Harald Renolen

5. div

Søndag ettermiddag var Lillehammer FK sitt rekruttlag verter for Snertingdalen/Redalen 2 som gjestet Stampesletta for serieåpning i 5. div sesongen 2018.

Lillehammer Fotballklubb stilte med følgende lag:
Espen Kjetlien
Henrik Huuse – Magnus Ødegård – Sigurd Hagen (Lars Bjørnsgaard 45) – Even Balto (Mads Svenskerud 45)
Øivind Stø (Mathias Innerdal 45) – Ali Himaj (Kim Solberg 80) – Håvard Kvamme (Emil Jordhøy 45)
Emil Lien – Mats Roald (Håvard Andreassen 60) – Simen Smestad
Scoringer:
1. omgang:
1-0 Øivind Stø (Håvard Kvamme)
2-0 Mats Roald (Simen Smestad)
2. omgang:
3-0 Simen Smestad
4-0 Emil Jordhøy
5-0 Henrik Huuse (Håvard Andreassen)

LFKs unge rekrutter, som i all hovedsak består av juniorer, starter kampen med et stort ballinnhav og en del halvsjanser. Første scoring kommer etter en nydelig pasning gjennom av Ali Himaj på en hurtig Håvard Kvamme som triller ballen på tvers til Øivind Stø som får en enkel oppgave med å sette ballen i mål. Spillet varierer noe utover i omgangen og vi sliter med å holde tempoet oppe til tider, kanskje grunnet den noe lette motstanden. 2-0 kommer etter et fantastisk innlegg fra Simen Smestad på venstrekanten som Mats Roald enkelt kan nikke til høyre for keeper. Flott å se på! Mot slutten av omgangen viser «Snert-grisene» at de også kan fotball når de smeller et frispark fra vel 30 meter rett i stolpen bak en noe forfjamset Espen Kjetlien.

I pausen bytter Lillehammer sine fire A-lagsspillere Øivind Stø, Håvard Kvamme, Even Balto og Sigurd Hagen. Inn kommer Mathias Innerdal, Mats Svenskerud, Emil Jordhøy og Lars Bjørnsgaard.

Andre omgang fortsetter som første omgang, med et forholdsvis lavt tempo, et par halvsjanser og mye ballinnhav for hjemmelaget. 3-0 kommer ved Simen Smestad som mottar ballen på 20 meter, drar den til venstre og smeller et knallskudd nede til venstre for keeper. Enda en bra involvering av den omskolerte venstrebacken. Etter et knallhardt press mot gjestenes mål gjenvinner Emil Jordhøy ballen på 7 meter og han setter ballen enkelt i mål, 4-0! Henrik Huuse avslutter målkalaset med et fint løp fra sin høyreback-posisjon, spiller vegg med Håvard Andreassen som kom inn for Mats Roald på topp, og setter ballen sikkert i nettet alene mot keeper, 5-0.

Neste kamp for vårt unge mannskap er hjemme mot Kolbu/KK onsdag 2. mai.

 

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Utvidet trenerlisens hos trenere i LFK

«Det verste vi som trenere kan tenke, er at vi er ferdig utlært. Å bli utfordret, samt det å bli kjent med andre trenere og ulik metodikk, er en styrke med dette kurset". Les mer om hvilke erfaringer Henrik og Børge har fått etter å ha deltatt på siste samling på NFF Spillerutvikling B-lisens. Henrik og Børge viser stolt frem diplomene sine sammen med flere av de ansvarlige for kurset.  f.v.: Henrik Wangberg (utviklingssjef LFK), Geir Frigård (NFF Akershus, aldersbestemte landslag), Per Brogeland (NFF Akershus, merittert trener), Tommy Olsen (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Akershus), Børge Toft (Lillehammer Fotballklubb). Eivind Sollie (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Indre Østland) og Knut Erik Johansen (NFF Akershus og Lørenskog IF) var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.

FottballXtra's KeeperCamp

Bli med på en spennende og lærerik KeeperCamp 1.-2. juni 2019 for gutter og jenter fra 10-13 år. Vår egen keepertrener Magnus Olsen har lagt opp et aktivt program, her kan du bli kjent med andre keepere og ha det gøy med oss!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg