Publisert: 23. april 2018 - Harald Renolen

5. div

Søndag ettermiddag var Lillehammer FK sitt rekruttlag verter for Snertingdalen/Redalen 2 som gjestet Stampesletta for serieåpning i 5. div sesongen 2018.

Lillehammer Fotballklubb stilte med følgende lag:
Espen Kjetlien
Henrik Huuse – Magnus Ødegård – Sigurd Hagen (Lars Bjørnsgaard 45) – Even Balto (Mads Svenskerud 45)
Øivind Stø (Mathias Innerdal 45) – Ali Himaj (Kim Solberg 80) – Håvard Kvamme (Emil Jordhøy 45)
Emil Lien – Mats Roald (Håvard Andreassen 60) – Simen Smestad
Scoringer:
1. omgang:
1-0 Øivind Stø (Håvard Kvamme)
2-0 Mats Roald (Simen Smestad)
2. omgang:
3-0 Simen Smestad
4-0 Emil Jordhøy
5-0 Henrik Huuse (Håvard Andreassen)

LFKs unge rekrutter, som i all hovedsak består av juniorer, starter kampen med et stort ballinnhav og en del halvsjanser. Første scoring kommer etter en nydelig pasning gjennom av Ali Himaj på en hurtig Håvard Kvamme som triller ballen på tvers til Øivind Stø som får en enkel oppgave med å sette ballen i mål. Spillet varierer noe utover i omgangen og vi sliter med å holde tempoet oppe til tider, kanskje grunnet den noe lette motstanden. 2-0 kommer etter et fantastisk innlegg fra Simen Smestad på venstrekanten som Mats Roald enkelt kan nikke til høyre for keeper. Flott å se på! Mot slutten av omgangen viser «Snert-grisene» at de også kan fotball når de smeller et frispark fra vel 30 meter rett i stolpen bak en noe forfjamset Espen Kjetlien.

I pausen bytter Lillehammer sine fire A-lagsspillere Øivind Stø, Håvard Kvamme, Even Balto og Sigurd Hagen. Inn kommer Mathias Innerdal, Mats Svenskerud, Emil Jordhøy og Lars Bjørnsgaard.

Andre omgang fortsetter som første omgang, med et forholdsvis lavt tempo, et par halvsjanser og mye ballinnhav for hjemmelaget. 3-0 kommer ved Simen Smestad som mottar ballen på 20 meter, drar den til venstre og smeller et knallskudd nede til venstre for keeper. Enda en bra involvering av den omskolerte venstrebacken. Etter et knallhardt press mot gjestenes mål gjenvinner Emil Jordhøy ballen på 7 meter og han setter ballen enkelt i mål, 4-0! Henrik Huuse avslutter målkalaset med et fint løp fra sin høyreback-posisjon, spiller vegg med Håvard Andreassen som kom inn for Mats Roald på topp, og setter ballen sikkert i nettet alene mot keeper, 5-0.

Neste kamp for vårt unge mannskap er hjemme mot Kolbu/KK onsdag 2. mai.

 

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Keeperutvikler til Lillehammer Fotballklubb

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer