Publisert: 13. oktober 2016 - Erik Huuse

Botten 1

I sesongens siste kamp var det Ottestad som var motstander for Jr-1 på Stampesletta onsdag kveld. Et Ottestad lag bestående av spillere som til sammen kunne skilte med over 130 a-kamper i 3. divisjon!

Med minimum 1 poeng ville våre gutter sikre seg 3. plassen i høstens junior elite. Målsetningen var imidlertid klar: å avslutte sesongen med en god prestasjon og seier.

Kampen åpnet med et visst overtak til hjemmelaget som produserte et par tre halvsjanser. Etter hvert kom Ottestad mer med i kampen og omtrent halveis ut i omgangen var bortelaget svært nære ved å ta ledelsen. Ottestads spiss ble frispilt og satte ballen i mål bak Magnus. Dommerassistenten hadde imidlertid løftet flagget og markert for offside, og målet ble dermed annulert. Mot slutten av omgangen produserte LFK igjen flere store muligheter men det sviktet i de avgjørende øyeblikkene. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

SAM 8971

I andre omgang tok LFK på nytt tak i kampen og spilte seg fram til flere muligheter. Den største sto Markus for da han etter ca 10 minutter satte ballen i stolpen fra 11-12 meters hold. På grunn av skade måtte hjemmelaget gjøre noen rokeringer i de bakre rekker, noe som førte til at Ottestad gradvis tok over og begynte å produsere sjanser. Bare et par redninger av høy klasse fra Magnus forhindret baklengsmål i denne perioden. Mot slutten kom hjemmelaget til hektene og kampen jevnet seg igjen ut. Det var imidlertid ingen av lagene som klarte det viktigste i fotball - nemlig å få ballen i mål. Dermed forble kampen målløs og det ble ett poeng til hvert av lagene. Dette var nok for LFK som dermed endte som nummer 3 på tabellen, bak Kongsvinger og Elverum som gjør opp om kretsmesterskap og opprykk.

Tabell G19 Elite Høst 2016

Kampen markerte for øvrig siste opptreden som juniorspiller i LFK drakta for Markus Botten. Som den siste gjenværende fra 97-årgangen i klubben har han i løpet av sesongen etablert seg på A-laget. At Markus samtidig har vært like dedikert på juniorlaget, har vært til stor inspirasjon for de øvrige spillerne i troppen. Vi takker for innsatsen og ønsker Markus lykke til videre, først med de to siste viktige kampene i 3. divisjon og deretter med militærtjeneste etter nyttår.

At Markus er eneste spiller som går ut av juniorgruppa på grunn av alder, betyr samtidig at juniorlaget beholder de fleste av spillerne også neste sesong.  Det tilsier at laget vil få en solid spillergruppe og at det bør være mulig å ta ytterligere steg neste år.

Junior-1 tar nå en ukes ferie før det blir treninger ut oktober og videre i november så lenge forholdene holder. På disse treningene åpnes det for alle spillere som kan tenke seg å være en del av junior elite i LFK neste sesong (se egen sak om dette; LFK G19-1 inviterer til åpne treninger).

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagledere: Jan Stenseth / Erik Huuse

Mail: janste@broadpark.no / ehuuse@online.no 

Trenere: Henrik Wangberg

Mail: hwangberg@lillehammerfk.no 

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Løndal-trippel sikret cup-avansement

Stampesletta 21. mars 2018: Lillehammer – Follebu 4-0 (2-0). Mål: Løndal 26, 45, 80, Ringlund 77 Kampreferat v/Petter Myrvold Klubbens A-lag tok seg greit videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen etter 4-0 over nabo og divisjonskollega Follebu, som mønstret gamle LFK-gutter som Jon Bråten og Andreas Hovemoen.

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer