Publisert: 09. oktober 2016 - Erik Huuse

G19

Sesongens siste bortekamp for Jr-1 ble spilt på Blåbærmyra søndag 9. oktober. Dette var det fjerde møtet mellom LFK og Valdres i årets sesong, uten at Lillehammer har tapt, en statistikk bortelaget var interessert i å opprettholde.

Da kampens gode dommer blåste i gang matchen var det lett snøvær og kaldt på Blåbærmyra. Det varmet imidlertid å se at det ved kampstart var dobbelt så mange borte- som hjemmefans på tribunen.

Etter en litt famlende åpning var det bortelaget som sakte men sikkert festet grepet om kampen. Etter ca 15 minutter utnyttet Hallvard en misforståelse i Valdres sine bakre rekker og snappet opp en tversoverpasning. Han satte fart rett mot mål og kunne ganske enkelt trille ballen i nettet forbi en sjanseløs Valdres-keeper. Dette ga bortelaget selvtillit, og noen minutter senere var det Markus som på utsøkt vis kunne sette inn 0-2 med en suser i langhjørnet fra ca 16 meter. Like etter fikk Lillehammer corner, og etter en perfekt serv av Vetle steg Lars til værs og stanget ballen knallhard i nettet via tverrliggeren, og dermed 0-3.

Til tross for flere gode LFK-muligheter var det Valdres som satte inn omgangens siste mål til redusering 1-3. Markeringssvikt i feltet etter en Valdres-corner gjorde det enkelt for en av Valdres sine sterke hodespillere å sette ballen i mål bak Magnus. Flere mål ble det ikke i første omgang og lagene gikk til pause på stillingen 1-3.

I pausen ble LFK enige om å være mer aggressive og ikke slippe til Valdres i andre omgang. Som sagt, så gjort. Andre omgang foregikk mer eller mindre på Valdres sin banehalvdel, og bortelaget produserte flere gode muligheter. De få forsøkene fra hjemmelaget ble effektivt stoppet før det ble farlig. Midtveis i omgangen økte LFK til 4-1 og denne gangen var det Sigurd som sendte i vei et skudd fra ca 16-17 meter. Skuddet skrudde vekk fra keeper og forsvant inn i nettmaskene. Etter 35 minutter spill var det duket for dagens scoring på Blåbærmyra. Etter mange trekk på en- og to touch tredde Øivind en pasning gjennom til Mats som for anledningen spilte venstre back. Alene med keeper var Mats iskald og satte ballen nede ved nærmeste stolpe, og dermed 1-5. Etter kampen var Øivind og Mats enige om at dette var både årets gjennombruddspasning og årets løp!

Etter dette virket bortelaget fornøyd og nøyde seg med å holde ballen i laget til dommeren blåste sluttsignalet. 1-5 og høstens første borteseier var et faktum.

LES OGSÅ: LFK G19-1 vs Valdres G19-1

Sesongens siste kamp spilles hjemme på Stampesletta onsdag 12. oktober kl 20.00. Med minimum uavgjort i denne kampen sikrer LFK G19-1 seg tredjeplassen i årets junior elite.

Tabell G19 Elite Høst 2016

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagledere: Jan Stenseth / Erik Huuse

Mail: janste@broadpark.no / ehuuse@online.no 

Trenere: Henrik Wangberg

Mail: hwangberg@lillehammerfk.no 

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Strandtorget med videre som Generalsponsor

–Vi ønsker å være en del av Lillehammer samfunnet, og fotballen er sentral med alle sine medlemmer, sier Strandtorgets senterleder Erik Skjellerud. Han har akkurat signert videre kontrakt med LFK, og smiler. Det er ingen tvil om at senterlederen er opptatt og ikke minst engasjert i fotballen, både som trener og pappa til to fotballgutter på 12 og 16. –Jeg er glad i idrett generelt, men fotballen er mitt hjertebarn, sier han.

Lillehammer Cup 2018

Fredag 19.januar sparkes Norges største innendørsturnering i fotball i gang. I samarbeid med LKFK arrangerer LFK cup nr.21 i rekken. Tilsammen 276 lag er påmeldt til årets turnering. Lillehammer FK stiller med 30 lag i 4 forskjellige årsklasser (G12, G14, G16 og G19) På bildet: LFK G19-1 mot Faaberg i en av mange spennende kamper under Lillehammer Cup 2017. Foto: Anders Espe, GD.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer