Publisert: 06. oktober 2016 - Erik Huuse

G19 elite Elverum LFK 05.10.16 1

Onsdag 5. oktober tok LFKs juniorlag turen til Elverum for årets nest siste bortekamp. Elverum kjemper om seriemesterskapet og var revansjelystne etter å ha blitt feid av banen i det motsatte oppgjøret på Stampesletta tidligere i høst.

LES OGSÅ: G19 Elite: Overbevisende av junior-1 mot Elverum

Det var tydelig at Elverum hadde skumle planer, og laget gikk rett i angrep og var nære ved å ta ledelsen allerede etter ett minutts spill. Bare et par solide redninger av Andreas forhindret scoring. Etter å ha stått i mot Elverums åpning kom LFK mer med i matchen, og etter ca 10 minutter var det ikke mye om å gjøre at bortelaget tok ledelsen. Håvard spilte Markus alene igjennom, men alene med keeper ble ikke avslutningen god nok. Gibril var også centimetere fra å nå et innlegg fra høyresiden, og samme mann hadde en god heading men som dessverre gikk over mål.

Kvarteret ut i kampen var det imidlertid som om hjemmelaget satte inn et ekstra gir. I løpet av en periode på fire minutter scoret Elverum tre ganger! Først etter flott veggspill, deretter ved at ballen etter en klarering traff en spiller og forsvant i en fin bue opp i vinkelen, og til slutt ved at et innlegg fra Elverums høyre side ble bredsidet i mål. 3-0 til Elverum før det var spilt 20 minutter. Like etter hadde Elverum også et skudd som smalt i tverrliggeren.

Til tross for denne kalddusjen ga ikke LFK-gutta opp, men fortsatte å jobbe med sitt eget spill. Etter ca 35 minutter ga dette også uttelling da Espen, etter et flott forspill, ble felt av Elverums keeper innenfor 16 meteren. Keeper var kanskje heldig som slapp med gult kort i denne situasjonen. Straffesparket satt Øivind sikkert i nettet til redusering 3-1.

Fem minutter senere fikk Gibril ballen i beina på ca 16 meter, og bestemte seg for å fyre av et skudd. Den harde markkryperen ble plassert helt nede i keepers høyre hjørne og plutselig sto det 3-2. Lillehammer øynet med dette håp da man gikk til hvile halvveis.

G19 elite Elverum LFK 05.10.16 2

Andre omgang åpnet igjen med at hjemmelaget trykket våre gutter bakover på banen. Og etter ca 10 minutters spill økte Elverum til 4-2 etter litt for mye "kålrabi" i LFK feltet. 5-6 minutter senere kom hjemmelagets scoring nummer 5 da Elverums spiss ble spilt igjennom og fikk legge ballen til rette før den ble ekspedert kontant i nettet. LFK forsøkte men klarte aldri å komme tilbake i kampen som endte med en fullt fortjent 5-2 seier til hjemmelaget.

Til tross for et klart tap var det mye positivt å ta med seg, spesielt i den offensive delen av spillet. Dessverre fungerte det ikke godt nok defensivt, og med 5 baklengsmål blir det vanskelig å vinne kamper på dette nivået. Det positive er at dette er ting det er mulig å gjøre noe med.

Juniorlaget kommer helt sikkert sterkere tilbake i neste kamp som spilles allerede søndag 9. oktober, borte mot Valdres.

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagledere: Jan Stenseth / Erik Huuse

Mail: janste@broadpark.no / ehuuse@online.no 

Trenere: Henrik Wangberg

Mail: hwangberg@lillehammerfk.no 

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Strandtorget med videre som Generalsponsor

–Vi ønsker å være en del av Lillehammer samfunnet, og fotballen er sentral med alle sine medlemmer, sier Strandtorgets senterleder Erik Skjellerud. Han har akkurat signert videre kontrakt med LFK, og smiler. Det er ingen tvil om at senterlederen er opptatt og ikke minst engasjert i fotballen, både som trener og pappa til to fotballgutter på 12 og 16. –Jeg er glad i idrett generelt, men fotballen er mitt hjertebarn, sier han.

Lillehammer Cup 2018

Fredag 19.januar sparkes Norges største innendørsturnering i fotball i gang. I samarbeid med LKFK arrangerer LFK cup nr.21 i rekken. Tilsammen 276 lag er påmeldt til årets turnering. Lillehammer FK stiller med 30 lag i 4 forskjellige årsklasser (G12, G14, G16 og G19) På bildet: LFK G19-1 mot Faaberg i en av mange spennende kamper under Lillehammer Cup 2017. Foto: Anders Espe, GD.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer