Publisert: 06. oktober 2016 - Erik Huuse

G19 elite Elverum LFK 05.10.16 1

Onsdag 5. oktober tok LFKs juniorlag turen til Elverum for årets nest siste bortekamp. Elverum kjemper om seriemesterskapet og var revansjelystne etter å ha blitt feid av banen i det motsatte oppgjøret på Stampesletta tidligere i høst.

LES OGSÅ: G19 Elite: Overbevisende av junior-1 mot Elverum

Det var tydelig at Elverum hadde skumle planer, og laget gikk rett i angrep og var nære ved å ta ledelsen allerede etter ett minutts spill. Bare et par solide redninger av Andreas forhindret scoring. Etter å ha stått i mot Elverums åpning kom LFK mer med i matchen, og etter ca 10 minutter var det ikke mye om å gjøre at bortelaget tok ledelsen. Håvard spilte Markus alene igjennom, men alene med keeper ble ikke avslutningen god nok. Gibril var også centimetere fra å nå et innlegg fra høyresiden, og samme mann hadde en god heading men som dessverre gikk over mål.

Kvarteret ut i kampen var det imidlertid som om hjemmelaget satte inn et ekstra gir. I løpet av en periode på fire minutter scoret Elverum tre ganger! Først etter flott veggspill, deretter ved at ballen etter en klarering traff en spiller og forsvant i en fin bue opp i vinkelen, og til slutt ved at et innlegg fra Elverums høyre side ble bredsidet i mål. 3-0 til Elverum før det var spilt 20 minutter. Like etter hadde Elverum også et skudd som smalt i tverrliggeren.

Til tross for denne kalddusjen ga ikke LFK-gutta opp, men fortsatte å jobbe med sitt eget spill. Etter ca 35 minutter ga dette også uttelling da Espen, etter et flott forspill, ble felt av Elverums keeper innenfor 16 meteren. Keeper var kanskje heldig som slapp med gult kort i denne situasjonen. Straffesparket satt Øivind sikkert i nettet til redusering 3-1.

Fem minutter senere fikk Gibril ballen i beina på ca 16 meter, og bestemte seg for å fyre av et skudd. Den harde markkryperen ble plassert helt nede i keepers høyre hjørne og plutselig sto det 3-2. Lillehammer øynet med dette håp da man gikk til hvile halvveis.

G19 elite Elverum LFK 05.10.16 2

Andre omgang åpnet igjen med at hjemmelaget trykket våre gutter bakover på banen. Og etter ca 10 minutters spill økte Elverum til 4-2 etter litt for mye "kålrabi" i LFK feltet. 5-6 minutter senere kom hjemmelagets scoring nummer 5 da Elverums spiss ble spilt igjennom og fikk legge ballen til rette før den ble ekspedert kontant i nettet. LFK forsøkte men klarte aldri å komme tilbake i kampen som endte med en fullt fortjent 5-2 seier til hjemmelaget.

Til tross for et klart tap var det mye positivt å ta med seg, spesielt i den offensive delen av spillet. Dessverre fungerte det ikke godt nok defensivt, og med 5 baklengsmål blir det vanskelig å vinne kamper på dette nivået. Det positive er at dette er ting det er mulig å gjøre noe med.

Juniorlaget kommer helt sikkert sterkere tilbake i neste kamp som spilles allerede søndag 9. oktober, borte mot Valdres.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Felgen ny LFK-sponsor

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar. LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

"Hulken" herjet med hedmarkingene

Lillehammer-Eidskog 11-0 (3-0) Kampreferat ved Per Kolstad En spillesugen Mads Peder Sveen kom inn fra benken i 2.omgang og banket inn 4 mål i løpet av 20 minutter. - Helt greit å starte på sidelinja, sa banens beste spiller etter kampen. Hvis du ikke trener med laget kan du ikke starte kamp. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer