Publisert: 01. oktober 2016 - Erik Huuse

Torsdag kveld var det vinneren av junior elite i vårsesongen, Valdres, som hadde tatt turen til Stampesletta. Et Valdreslag som virker å ha blitt svekket siden vårsesongen og som før torsdagens kamp lå helt nederst på tabellen. LFKs juniorer ville benytte anledningen til å reise kjerringa etter bortetapet mot Kongsvinger forrige uke.

Tabell G19 Elite Høst 2016

Det var imidlertid bortelaget som, etter bare ett minutts spill, kom til den første store målsjansen. Etter famlende spill i LFKs midtforsvar, var Valdres plutselig alene igjennom med keeper, og bare en strålende parade av Magnus forhindret en tidlig Valdres-scoring.

Etter denne vekkeren tok hjemmelaget over og rullet opp flere brukbare angrep både på høyre og venstre side. Etter ca ti minutter gikk det raskt og presist framover på vår høyreside før ballen ble spilt inn til en umarkert Mats som bare hadde å legge ballen til rette og sette den høyt og utagbart i nettet fra ca 12-14 meter, 1-0 til LFK.

Hjemmelaget hadde bestemt seg for å presse høyt, være hissige i gjenvinningsfasen og angripe med høyt tempo. Til tider gikk dette litt utover presisjonen i pasningsspillet, men de gangene det fungerte hang ikke motstanderen med. Etter 35 minutters spill ble Espen felt da han var i ferd med å bryte gjennom Valdresforsvaret. Frisparket fra ca 18 meter skrudde Øivind rundt muren og via stolpen og i mål i keeperhjørnet og dermed sto det 2-0.

Bare fem minutter senere gikk hjemmelaget opp til 3-0, og nok en gang var det Øivind som satte ballen i mål, også denne gangen etter presist angrepsspill med fine kombinasjoner i forkant.

Det nærmeste Valdres kom, foruten sjansen i åpningsminuttet, var en heading som Magnus "kontrollerte" i tverrliggeren. 3-0 til pause og god stemning i hjemmelagets garderobe.

I andre omgang fortsatte LFK å produsere sjanser uten at uttellingen ble like god som i første omgang. Henrik kom ved flere anledninger fint rundt på høyresiden fra sin backposisjon. Dessverre resulterte ikke innleggene i noe mer enn halvsjanser. Midt i omgangen ropte hjemmelaget på straffe da Espen nok en gang ble felt på vei gjennom. Kampens myndige dommer vurderte imidlertid at forseelsen skjedde utenfor 16-meters feltet. Frisparket fra omtrent samme posisjon som ga scoring i første omgang, gikk denne gangen over.

Mot slutten av omgangen yppet Valdres seg litt, uten at det ble veldig farlig foran Lillehammers mål. Flere scoringer ble det imidlertid ikke og kampen ebbet ut med fortjent seier 3-0 til LFK.

Neste kamp er borte mot Elverum onsdag 5. oktober. Elverum er, etter å ha spilt uavgjort mot Kongsvinger, fremdeles med i kampen om seriemesterskapet, så dette blir en tøff utfordring for våre juniorer.

Fotball.no/Kampfakta/LFK-Valdres 3-0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagledere: Jan Stenseth / Erik Huuse

Mail: janste@broadpark.no / ehuuse@online.no 

Trenere: Henrik Wangberg

Mail: hwangberg@lillehammerfk.no 

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Osvold klatrer til sportsleder

Ny sterk signering! Rune Osvold (44) har påtatt seg rollen som sportslig leder for ungdomsfotballen i Lillehammer FK. Osvold får sammen med den nye spillerutvikleren Stig Løkken dermed en svært sentral rolle for utviklingen rundt de mange LFK-lagene fra G13 til G19, i samspill med trenerne og det øvrige sportslige støtteapparatet. Osvold kjenner klubben godt som trener for 2003-årgangen (G14 i år) som han har fulgt fra grendefotballen. 44-åringen er til daglig lærer ved NTG og daglig leder for Tyrili klatresenter.- Jeg er opptatt av samhandling mellom lagene og teamene. Og at vi fremstår samlet, sier Osvold. Rune Osvold tar over rollen som sportslig leder ungdom etter Morten Kristiansen. De to er allerede i gang med overlappingen.

Sesongavslutning 2017

Det var fullt hus og god stemning i kantina på Lillehammer videregående skole da LFK arrangerte sesongavslutning lørdag 11.november. 320 spillere, trenere og lagledere deltok og fikk servert pizza levert av Pizzabakeren, en av klubbens 5 hovedsponsorer.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer