Publisert: 15. september 2016 - Erik Huuse

IMG_2308.JPG

Junior 1 kom hurtig ut av startblokkene hjemme mot Storhamar onsdag kveld. 33 sekunder etter at laget hadde tatt avspark lå ballen i nettet bak Storhamars keeper.

Det var Espen og Hallvard som kombinerte fint på høyresiden før Hallvard avsluttet angrepet med å sette ballen utagbart i det lengste hjørnet. Etter dette spilte LFK seg fram til flere halvsjanser samtidig som Storhamar også kom mer med i kampen. Etter 20 minutters spill var det for lite beslutsomhet i LFK forsvaret, man fikk ikke klarert og det resulterte til slutt i et frispark til Storhamar like utenfor 16-meters streken. Frisparket ble på elegant vis skrudd over muren men traff tverrliggeren. Dessverre for hjemmelaget traff ballen Magnus S. i ryggen før den fortsatte inn i mål. Storhamar hadde utlignet til 1-1.

Kampen bølget fram og tilbake med brukbare tilløp for begge lag. Etter ca 35 minutter kom Teemooshee seg løs på venstresiden og fyrte av et skudd mot mål. Storhamars keeper klarte ikke å holde ballen, og hvem andre enn Hallvard var frampå på returen og fikk tuppet ballen i mål. 2-1 til hjemmelaget sto seg også til pause.

Etter pause var det Storhamar som kom best i gang, og nok en gang fikk de assistanse av hjemmelaget med å finne veien til nettmaskene. En svak støttepasning ble snappet opp av Storhamars angriper som satte fart mot mål og fikk avsluttet. Forsøket ble avverget i første omgang men Storhamar var mest hissige i den påfølgende duellen og kunne sette ballen i mål til utligning til 2-2. 

Kampen åpnet seg opp og begge lag angrep med ønske om å avgjøre kampen til sin fordel. Hjemmelaget spilte seg fram til noen store muligheter men sviktet i de avgjørende øyeblikkene. Blant annet satte Hallvard en ball i tverrliggeren. Storhamars muligheter endte som regel i skuddforsøk som ikke traff mål.

Mot slutten av kampen viste imidlertid LFK-gutta hvordan det skal gjøres. Først var det Teemooshee som med en vakker avslutning fra høyresiden skrudde ballen bak keeper og i det lengste hjørnet. Deretter vartet hjemmelaget opp med en kontring som var tatt ut av læreboka. Etter brudd i eget felt ble ballen spilt fram til Håvard som med perfekt timing spilte Hallvard alene igjennom med Storhamars keeper. Hallvard rundet keeper elegant og satte ballen i det tomme buret. Hattricket var et faktum, noe som også ble behøring feiret. Feiringen endte forøvrig med et korrekt gult kort.

Alt i alt en brukbar kamp av junior-1 med mange tilløp til godt angrepsspill via midtbane og kant. Laget viste vinnervilje og aldri ga opp selv om Storhamar kom tilbake i kampen ved et par anledninger. Slik sett var seieren fortjent. Nå venter bortekamp mot Kongsvinger tirsdag kommende uke.

Tabell G19 Elite Høst 2016

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer