Publisert: 15. september 2016 - Erik Huuse

IMG_2308.JPG

Junior 1 kom hurtig ut av startblokkene hjemme mot Storhamar onsdag kveld. 33 sekunder etter at laget hadde tatt avspark lå ballen i nettet bak Storhamars keeper.

Det var Espen og Hallvard som kombinerte fint på høyresiden før Hallvard avsluttet angrepet med å sette ballen utagbart i det lengste hjørnet. Etter dette spilte LFK seg fram til flere halvsjanser samtidig som Storhamar også kom mer med i kampen. Etter 20 minutters spill var det for lite beslutsomhet i LFK forsvaret, man fikk ikke klarert og det resulterte til slutt i et frispark til Storhamar like utenfor 16-meters streken. Frisparket ble på elegant vis skrudd over muren men traff tverrliggeren. Dessverre for hjemmelaget traff ballen Magnus S. i ryggen før den fortsatte inn i mål. Storhamar hadde utlignet til 1-1.

Kampen bølget fram og tilbake med brukbare tilløp for begge lag. Etter ca 35 minutter kom Teemooshee seg løs på venstresiden og fyrte av et skudd mot mål. Storhamars keeper klarte ikke å holde ballen, og hvem andre enn Hallvard var frampå på returen og fikk tuppet ballen i mål. 2-1 til hjemmelaget sto seg også til pause.

Etter pause var det Storhamar som kom best i gang, og nok en gang fikk de assistanse av hjemmelaget med å finne veien til nettmaskene. En svak støttepasning ble snappet opp av Storhamars angriper som satte fart mot mål og fikk avsluttet. Forsøket ble avverget i første omgang men Storhamar var mest hissige i den påfølgende duellen og kunne sette ballen i mål til utligning til 2-2. 

Kampen åpnet seg opp og begge lag angrep med ønske om å avgjøre kampen til sin fordel. Hjemmelaget spilte seg fram til noen store muligheter men sviktet i de avgjørende øyeblikkene. Blant annet satte Hallvard en ball i tverrliggeren. Storhamars muligheter endte som regel i skuddforsøk som ikke traff mål.

Mot slutten av kampen viste imidlertid LFK-gutta hvordan det skal gjøres. Først var det Teemooshee som med en vakker avslutning fra høyresiden skrudde ballen bak keeper og i det lengste hjørnet. Deretter vartet hjemmelaget opp med en kontring som var tatt ut av læreboka. Etter brudd i eget felt ble ballen spilt fram til Håvard som med perfekt timing spilte Hallvard alene igjennom med Storhamars keeper. Hallvard rundet keeper elegant og satte ballen i det tomme buret. Hattricket var et faktum, noe som også ble behøring feiret. Feiringen endte forøvrig med et korrekt gult kort.

Alt i alt en brukbar kamp av junior-1 med mange tilløp til godt angrepsspill via midtbane og kant. Laget viste vinnervilje og aldri ga opp selv om Storhamar kom tilbake i kampen ved et par anledninger. Slik sett var seieren fortjent. Nå venter bortekamp mot Kongsvinger tirsdag kommende uke.

Tabell G19 Elite Høst 2016

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagledere: Jan Stenseth / Erik Huuse

Mail: janste@broadpark.no / ehuuse@online.no 

Trenere: Henrik Wangberg

Mail: hwangberg@lillehammerfk.no 

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Strandtorget med videre som Generalsponsor

–Vi ønsker å være en del av Lillehammer samfunnet, og fotballen er sentral med alle sine medlemmer, sier Strandtorgets senterleder Erik Skjellerud. Han har akkurat signert videre kontrakt med LFK, og smiler. Det er ingen tvil om at senterlederen er opptatt og ikke minst engasjert i fotballen, både som trener og pappa til to fotballgutter på 12 og 16. –Jeg er glad i idrett generelt, men fotballen er mitt hjertebarn, sier han.

Lillehammer Cup 2018

Fredag 19.januar sparkes Norges største innendørsturnering i fotball i gang. I samarbeid med LKFK arrangerer LFK cup nr.21 i rekken. Tilsammen 276 lag er påmeldt til årets turnering. Lillehammer FK stiller med 30 lag i 4 forskjellige årsklasser (G12, G14, G16 og G19) På bildet: LFK G19-1 mot Faaberg i en av mange spennende kamper under Lillehammer Cup 2017. Foto: Anders Espe, GD.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer