Publisert: 26. august 2016 - Erik Huuse

Det var en revansjesugen juniortropp som tok turen til Storhamar og Prestrud kunstgress onsdag. Alle gutta var innstilt på å vise at forrige ukes svake opptreden mot Kongsvinger var et engangstilfelle. 

DSC_5423.JPG

TØFFE TAK: Junior 1 i aksjon. (Foto: Justus Moe)

LFK-gutta tok tak i kampen umiddelbart, men til tross for mye ballinnehav ble det sjeldent farlig foran vertenes mål. Midtveis i omgangen fikk imidlertid Storhamar en overgang på vår venstreside som skulle vise seg å bli skjebnesvanger. Etter å ha kommet seg i avslutningsposisjon foran vårt mål valgte Storhamars spiss å rulle ballen på tvers i feltet til en enda bedre plassert og umarkert spiller som fikk en enkel jobb med å bredside ballen i mål bak en sjansjeløs LFK keeper. Uegoistisk og god prestasjon av Storhamars spiller.

Den siste halvdelen av første omgang fortsatte på samme måte. LFK hadde ballen mye, men var for unøyaktige da den avgjørende pasningen skulle tres igjennom. Storhamar på sin side hadde noen mindre farligheter på sine overganger. Flere mål ble det imidlertid ikke og lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget.

Til tross for dette var Lillehammer-gutta positive i garderoben og helt klare på at denne kampen skulle vinnes. LFK fortsatte å være overlegne i banespillet i starten av andre omgang, samtidig som det kunne virke som Storhamar-spillerne begynte å bli slitne. Etter hvert begynte gutta også å produsere sjanser foran motstanderens mål, men det skulle vise seg vanskelig å få hull på byllen. Et stykke ut i omgangen ble Espen revet ned i noe som fra vår posisjon så ut til å være innenfor Storhamars sekstenmeter. Dommeren blåste, men valgte etter å ha konferert med assistentdommer å dømme frispark 10 centimeter utenfor feltet. Frisparket gikk dessverre over mål. Noe senere fikk Øivind både tid og plass i feltet til å curle ballen mot mål bak et utspilt Storhamar-forsvar. Ballen smalt imidlertid i stolpen og ut helt oppe i vinkelen. Da det gjensto omkring 15 minutter av kampen fikk Lillehammer et frispark på rundt 40 meter. Frisparket ble slått inn i feltet, og gleden var stor da lagets midtstopperkjempe Magnus Ødegård steg til værs og fikk styrt ballen i mål, utagbart for Storhamars keeper. Ingen tvil om at utligningen var fortjent.

Det siste kvarteret presset LFK på for å få med seg et vinnermål. Til tross for stort overtak, en mengde dødballer og flere muligheter ble det med forsøket. Kampen ebbet dermed ut på stillingen 1-1 og ett poeng til hvert av lagene. Alt i alt en kamp som vi hadde fortjent å vinne. Når det er sagt skal det nevnes at Storhamar også hadde noen få, men store muligheter til å avgjøre kampen til sin fordel. Andreas viste imidlertid klasse og hadde sammen med vår forsvarsfirer flere solide inngripener som avverget flere baklengsmål.

Det var igjen en ung juniortropp som var i aksjon, med en gjennomsnittsalder på de som avsluttet kampen på ca 16,5 år. Hyggelig var det også at to nye guttespillere fikk sin juniordebut denne kvelden. Både Anders Røste og Mats Renolen gjorde sine saker bra og viste at de vil kjempe om en plass på laget utover høsten. Neste mulighet er hjemme på Stampesletta mot Elverum onsdag 31. august kl 20.00.

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagledere: Jan Stenseth / Erik Huuse

Mail: janste@broadpark.no / ehuuse@online.no 

Trenere: Henrik Wangberg

Mail: hwangberg@lillehammerfk.no 

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Løndal-trippel sikret cup-avansement

Stampesletta 21. mars 2018: Lillehammer – Follebu 4-0 (2-0). Mål: Løndal 26, 45, 80, Ringlund 77 Kampreferat v/Petter Myrvold Klubbens A-lag tok seg greit videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen etter 4-0 over nabo og divisjonskollega Follebu, som mønstret gamle LFK-gutter som Jon Bråten og Andreas Hovemoen.

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer