Publisert: 30. mai 2016 - Justus Moe

Været var grått og trist på Stampesletta søndag. LFK-juniorenes spill mot Hallingdal i cupens andre runde kan fort også beskrives på samme måte.

DSC_5424.JPG

SKUDD: Even Balto med en sjelden avslutning mot Hallingdølenes mål.

 

Allerede på oppvarmingen var det lett å se at Hallingdal kom til å være et fysisk meget sterkt lag. Et par av dem så faktisk såpass voksene ut at man kunne mistenke at en tur til Lillehammer for å spille fotball en søndag i slutten av mai var et godt avbrekk fra kjerring og unger. Det er også laget fra Hellbillies-land som kommer best i gang og allerede etter tretten minutter står det 1-0 til gjestene. LFK blir for svake i duellspillet, venstreback Fredrik Bentdal bommer i et forsøk på å takle, Hallingdal kommer rundt på høyre og får lagt inn. Der dukker Alfred Richard Scriven opp og setter ballen i nettet bak Andreas Stenseth. Etter 17 minutter er Hallingdal nære på igjen. De kom til avslutning på nesten hver eneste corner de fikk og denne gangen var intet unntak. LFK-kaptein Emil Duedahl Holmen må redde på streken etter at et hodestøt hadde sneket seg forbi keeper Stenseth.

Etter 19 minutter forsøker Lillehammer seg framover. Bentdal fosser oppover venstresiden og forsøker å slå 45 grader ut, der er det kun Hallingdal-spillere. De kjører på med en overgang og det er bare en lang tå fra Øivind Stø som sørger for at ballen går til corner og ikke i mål for gjestene. På den påfølgende corneren scorer Hallingdal 2-0.

2-0 til pause

Det skulle ta hele 30 minutter før LFK klarer å vise at de kan spille fotball de også. Bentdal og Tee Moo Shee kombinerer vakkert på venstresiden og ballen finner Jørgen Løken inne i feltet. En takling i siste sekund hindrer redusering for LFK. Dermed ebber omgangen ut med 2-0 ledelse til gjestene.

Den andre omgangen er bare tre minutter gammel da gjestene på ny øker ledelsen. Et innlegg fra høyre blir slått over hele Lillehammer-forsvaret og lander i beina til Ahmed Nuradin Ahmed. Henrik Forfang Huuse forsøker å forflytte seg over, men sklir og dermed blir det enkelt for Ahmed å sette inn 3-0. Etter omkring en time spilt kunne Hallingdal satt både 4- og 5-0. Først har de en ball i nettet etter en corner, men det blir blåst av for frispark. Så triller Scriven og Ahmed rundt med LFK-forsvaret før sistnevnte lobber ballen over en utrusende keeper Stenseth, heldigvis for LFK hadde Scriven da beveget seg over i offside og det blir blåst et nytt frispark til LFK.

Botten med mål rett fra corner

LFKs første redusering kom etter 62 minutter. Markus Botten slår en ball gjennom mot Jørgen Løken, han er sterkere enn Hallingdals midtstopper og kommer seg løs og får klinket ballen i nettet med venstrebeinet. Syv minutter senere øker Hallingdal ledelsen på nytt etter at Scriven skyter fra omkring 20 meter. Ballen treffer stolpen bak Andreas Stenseth og triller i mål. I det 86. minutt setter LFK inn dagens siste mål. Markus Botten må ha sett seg lei på medspillere som taper dueller inne i feltet og skrur like greit en corner rett i mål. Kampen ender 4-2 til Hallingdølene og de etterlater seg Lillehammer som ei "Krasafaren Steinbu".

LES OGSÅ: Felt av sine egne - En LFK-novelle

LES OGSÅ: LFK-bloggen: Denne uken: Morten Kristiansen

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagledere: Jan Stenseth / Erik Huuse

Mail: janste@broadpark.no / ehuuse@online.no 

Trenere: Henrik Wangberg

Mail: hwangberg@lillehammerfk.no 

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Osvold klatrer til sportsleder

Ny sterk signering! Rune Osvold (44) har påtatt seg rollen som sportslig leder for ungdomsfotballen i Lillehammer FK. Osvold får sammen med den nye spillerutvikleren Stig Løkken dermed en svært sentral rolle for utviklingen rundt de mange LFK-lagene fra G13 til G19, i samspill med trenerne og det øvrige sportslige støtteapparatet. Osvold kjenner klubben godt som trener for 2003-årgangen (G14 i år) som han har fulgt fra grendefotballen. 44-åringen er til daglig lærer ved NTG og daglig leder for Tyrili klatresenter.- Jeg er opptatt av samhandling mellom lagene og teamene. Og at vi fremstår samlet, sier Osvold. Rune Osvold tar over rollen som sportslig leder ungdom etter Morten Kristiansen. De to er allerede i gang med overlappingen.

Sesongavslutning 2017

Det var fullt hus og god stemning i kantina på Lillehammer videregående skole da LFK arrangerte sesongavslutning lørdag 11.november. 320 spillere, trenere og lagledere deltok og fikk servert pizza levert av Pizzabakeren, en av klubbens 5 hovedsponsorer.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer