Publisert: 15. februar 2017 - Erik Huuse

Søndag 12. februar var det duket for sesongens første obligatoriske kamp for LFKs juniorer, da kvalifiseringsrunden til årets NM-sluttspill ble innledet. NM-kvalifiseringen spilles i år i tre ulike puljer med fire lag i hver pulje. Puljevinnerne og de to beste toerne får representere kretsen i første ordinære runde sammen med Ham Kam, Kongsvinger og Raufoss som er forhåndskvalifisert.

Kampen ble spilt på Stampesletta for anledningen med Roterud som hjemmelag. Det ble imidlertid relativt fort klart at "bortelaget" hadde skumle hensikter på sin egen hjemmebane. Etter en litt rotete åpning gikk det 6-7 minutter før LFK satte den første ballen i nettet bak Roteruds keeper. Roterud ble i det meste av omgangen spilt veldig lave og hadde i perioder mer enn nok med å forsvare seg mot et vedvarende trykk fra bortelaget. Etter hvert økte LFK til både 0-2, 0-3, 0-4 og 0-5. Helt mot slutten av omgangen lykkes imidlertid Roterud med et av sine lange fremspill i bakrommet. Svak kommunikasjon i LFKs bakre rekker gjorde det enkelt for Roteruds spiss å vippe ballen over en utrusende keeper og i det tomme målet. Dermed 1-5 til pause.

I andre omgang fortsatte bortelaget sitt trykk mot Roteruds mål. Dette ga uttelling med fem nye scoringer før sluttsignalet lød, og dermed endte det med 1-10 og en komfortabel LFK-seier.

Kampen bar preg av at det er tidlig i sesongen og at det var stor forskjell på lagene. Med noe bedre presisjon foran motstanderens mål kunne LFK-gutta ha satt adskillig flere baller i nettet. Roteruds keeper vartet imidlertid opp med flere fine redninger og sørget for å begrense tapet.

Dagens målscorere var: Hallvard Sørenes Velure (4), Vegard Engeli (3), Simen Smestad, Øivind Wøien Stø og Espen Ringlund.

De neste kvalifiseringskampene kommer tett. Otta gjester Stampesletta søndag 19. februar kl 14.00, mens Faaberg er motstander tirsdag 21. februar kl 17.15. Også den kampen spilles på Stampa.

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagledere: Jan Stenseth / Erik Huuse

Mail: janste@broadpark.no / ehuuse@online.no 

Trenere: Henrik Wangberg

Mail: hwangberg@lillehammerfk.no 

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK samler klubben oftere

To nye klubbarrangementer, rettet mot barn og unge, ser dagens lys i 2018. Huk allerede nå av lørdagene 21. april og 11. august. Her blir det lek, aktiviteter og mye moro!

Spis på Egon, og støtt klubben!

I dag skrev Egon og LFK under på videre samarbeid, der en del av avtalen tilsier at klubben får 10% kickback av det som blir bespist. Det vil si at du som medlem ( du må oppgi avtalenavn) kan be personalet om trykke på LFK knappen på kassa ved betaling. Da går 10% av summen automatisk til Lillehammer Fotballklubb. Egon er i tillegg med som støttespiller i klubben. Vi håper dere benytter dere av avtalen.   Daglig leder Mona Godø og assisterende daglig leder, Magnus Jørgestuen utenfor Egon Lillehammer. Foto: Kristin Roset

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer