Publisert: 15. februar 2017 - Erik Huuse

Søndag 12. februar var det duket for sesongens første obligatoriske kamp for LFKs juniorer, da kvalifiseringsrunden til årets NM-sluttspill ble innledet. NM-kvalifiseringen spilles i år i tre ulike puljer med fire lag i hver pulje. Puljevinnerne og de to beste toerne får representere kretsen i første ordinære runde sammen med Ham Kam, Kongsvinger og Raufoss som er forhåndskvalifisert.

Kampen ble spilt på Stampesletta for anledningen med Roterud som hjemmelag. Det ble imidlertid relativt fort klart at "bortelaget" hadde skumle hensikter på sin egen hjemmebane. Etter en litt rotete åpning gikk det 6-7 minutter før LFK satte den første ballen i nettet bak Roteruds keeper. Roterud ble i det meste av omgangen spilt veldig lave og hadde i perioder mer enn nok med å forsvare seg mot et vedvarende trykk fra bortelaget. Etter hvert økte LFK til både 0-2, 0-3, 0-4 og 0-5. Helt mot slutten av omgangen lykkes imidlertid Roterud med et av sine lange fremspill i bakrommet. Svak kommunikasjon i LFKs bakre rekker gjorde det enkelt for Roteruds spiss å vippe ballen over en utrusende keeper og i det tomme målet. Dermed 1-5 til pause.

I andre omgang fortsatte bortelaget sitt trykk mot Roteruds mål. Dette ga uttelling med fem nye scoringer før sluttsignalet lød, og dermed endte det med 1-10 og en komfortabel LFK-seier.

Kampen bar preg av at det er tidlig i sesongen og at det var stor forskjell på lagene. Med noe bedre presisjon foran motstanderens mål kunne LFK-gutta ha satt adskillig flere baller i nettet. Roteruds keeper vartet imidlertid opp med flere fine redninger og sørget for å begrense tapet.

Dagens målscorere var: Hallvard Sørenes Velure (4), Vegard Engeli (3), Simen Smestad, Øivind Wøien Stø og Espen Ringlund.

De neste kvalifiseringskampene kommer tett. Otta gjester Stampesletta søndag 19. februar kl 14.00, mens Faaberg er motstander tirsdag 21. februar kl 17.15. Også den kampen spilles på Stampa.

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagledere: Jan Stenseth / Erik Huuse

Mail: janste@broadpark.no / ehuuse@online.no 

Trenere: Henrik Wangberg

Mail: hwangberg@lillehammerfk.no 

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Osvold klatrer til sportsleder

Ny sterk signering! Rune Osvold (44) har påtatt seg rollen som sportslig leder for ungdomsfotballen i Lillehammer FK. Osvold får sammen med den nye spillerutvikleren Stig Løkken dermed en svært sentral rolle for utviklingen rundt de mange LFK-lagene fra G13 til G19, i samspill med trenerne og det øvrige sportslige støtteapparatet. Osvold kjenner klubben godt som trener for 2003-årgangen (G14 i år) som han har fulgt fra grendefotballen. 44-åringen er til daglig lærer ved NTG og daglig leder for Tyrili klatresenter.- Jeg er opptatt av samhandling mellom lagene og teamene. Og at vi fremstår samlet, sier Osvold. Rune Osvold tar over rollen som sportslig leder ungdom etter Morten Kristiansen. De to er allerede i gang med overlappingen.

Sesongavslutning 2017

Det var fullt hus og god stemning i kantina på Lillehammer videregående skole da LFK arrangerte sesongavslutning lørdag 11.november. 320 spillere, trenere og lagledere deltok og fikk servert pizza levert av Pizzabakeren, en av klubbens 5 hovedsponsorer.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer