Publisert: 09. oktober 2016 - Synnøve Hulleberg

Hei, suksessen med paintball gjentas!
Som en avslutning på sesongen inviterer vi til paintball for fotballgutta lørdag 29. oktober kl 13.00. Pris per deltaker til spesialpris for oss er 250,- per person (dekker 500 baller, maske og markør).
Sted: Sør-Gudbrandsdal Paintballklubb - Rudsbygd (før Gausdal). Ligger 4,2 km fra rundkjøring ved Jørstadmoen. Skiltet til klubben fra Gausdalsvegen veg 255. Les mer på deres nettsider sgpaintball.no.

Avreise felles (gi beskjed hvis du møter direkte på bana): rundkjøringa ved Håkons hall kl 12.15.
Påmelding: Innen mandag 17. oktober til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sjåfører: trenger noen foreldre som kan kjøre og hente. Er det noen som kan stille denne lørdagen? Gi beskjed til meg.

Alle under 18 år må ha med en lapp med underskrift fra foreldre/foresatte om at de får lov å spile. Husk å ta med dette (se vedlagte skjema).

Påkledning: Smart å ha litt mørke klær som ikke er for fargesterke. Svart, grå etc hettegenser er smart og jobbbukse. All farge fra markørene går lett av i vask.Greit å ha noe med hette (eller en lue). Gjerne buff i halsen. Hansker/strikkevanter kan også være greit å ha på. Ta med drikke og eventuelt en matpakke.

Vanskelig å si hvor lenge vi holder på for det er flere runder. Trolig rundt to timer. Værforbehold!

Velkommen til alle og håper flest mulig blir med.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Snart klart for Gothia Cup 2018

1731 lag fra 78 nasjoner deltar i verdens største fotballturnering for barn og ungdom (11-18 år) i 2018. Lillehammer FK stiller med 6 lag (G13-G16) som i sine innledende kamper møter lag fra England, Fillippinene, USA, Mexico, Frankrike, Tyskland, Argentina og Sverige.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer