Publisert: 09. oktober 2016 - Synnøve Hulleberg

Hei, suksessen med paintball gjentas!
Som en avslutning på sesongen inviterer vi til paintball for fotballgutta lørdag 29. oktober kl 13.00. Pris per deltaker til spesialpris for oss er 250,- per person (dekker 500 baller, maske og markør).
Sted: Sør-Gudbrandsdal Paintballklubb - Rudsbygd (før Gausdal). Ligger 4,2 km fra rundkjøring ved Jørstadmoen. Skiltet til klubben fra Gausdalsvegen veg 255. Les mer på deres nettsider sgpaintball.no.

Avreise felles (gi beskjed hvis du møter direkte på bana): rundkjøringa ved Håkons hall kl 12.15.
Påmelding: Innen mandag 17. oktober til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sjåfører: trenger noen foreldre som kan kjøre og hente. Er det noen som kan stille denne lørdagen? Gi beskjed til meg.

Alle under 18 år må ha med en lapp med underskrift fra foreldre/foresatte om at de får lov å spile. Husk å ta med dette (se vedlagte skjema).

Påkledning: Smart å ha litt mørke klær som ikke er for fargesterke. Svart, grå etc hettegenser er smart og jobbbukse. All farge fra markørene går lett av i vask.Greit å ha noe med hette (eller en lue). Gjerne buff i halsen. Hansker/strikkevanter kan også være greit å ha på. Ta med drikke og eventuelt en matpakke.

Vanskelig å si hvor lenge vi holder på for det er flere runder. Trolig rundt to timer. Værforbehold!

Velkommen til alle og håper flest mulig blir med.

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Påmeldingene strømmer på til TeknikkXtra!

9. april starter vi vårt pilotprosjekt som vi har valgt å kalle TeknikkXtra. Det er en trening hver uke som har som formål å oppmuntre til mer egentrening. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer