Publisert: 09. oktober 2016 - Synnøve Hulleberg

Hei, suksessen med paintball gjentas!
Som en avslutning på sesongen inviterer vi til paintball for fotballgutta lørdag 29. oktober kl 13.00. Pris per deltaker til spesialpris for oss er 250,- per person (dekker 500 baller, maske og markør).
Sted: Sør-Gudbrandsdal Paintballklubb - Rudsbygd (før Gausdal). Ligger 4,2 km fra rundkjøring ved Jørstadmoen. Skiltet til klubben fra Gausdalsvegen veg 255. Les mer på deres nettsider sgpaintball.no.

Avreise felles (gi beskjed hvis du møter direkte på bana): rundkjøringa ved Håkons hall kl 12.15.
Påmelding: Innen mandag 17. oktober til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sjåfører: trenger noen foreldre som kan kjøre og hente. Er det noen som kan stille denne lørdagen? Gi beskjed til meg.

Alle under 18 år må ha med en lapp med underskrift fra foreldre/foresatte om at de får lov å spile. Husk å ta med dette (se vedlagte skjema).

Påkledning: Smart å ha litt mørke klær som ikke er for fargesterke. Svart, grå etc hettegenser er smart og jobbbukse. All farge fra markørene går lett av i vask.Greit å ha noe med hette (eller en lue). Gjerne buff i halsen. Hansker/strikkevanter kan også være greit å ha på. Ta med drikke og eventuelt en matpakke.

Vanskelig å si hvor lenge vi holder på for det er flere runder. Trolig rundt to timer. Værforbehold!

Velkommen til alle og håper flest mulig blir med.

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer