Publisert: 09. oktober 2016 - Synnøve Hulleberg

Hei, suksessen med paintball gjentas!
Som en avslutning på sesongen inviterer vi til paintball for fotballgutta lørdag 29. oktober kl 13.00. Pris per deltaker til spesialpris for oss er 250,- per person (dekker 500 baller, maske og markør).
Sted: Sør-Gudbrandsdal Paintballklubb - Rudsbygd (før Gausdal). Ligger 4,2 km fra rundkjøring ved Jørstadmoen. Skiltet til klubben fra Gausdalsvegen veg 255. Les mer på deres nettsider sgpaintball.no.

Avreise felles (gi beskjed hvis du møter direkte på bana): rundkjøringa ved Håkons hall kl 12.15.
Påmelding: Innen mandag 17. oktober til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sjåfører: trenger noen foreldre som kan kjøre og hente. Er det noen som kan stille denne lørdagen? Gi beskjed til meg.

Alle under 18 år må ha med en lapp med underskrift fra foreldre/foresatte om at de får lov å spile. Husk å ta med dette (se vedlagte skjema).

Påkledning: Smart å ha litt mørke klær som ikke er for fargesterke. Svart, grå etc hettegenser er smart og jobbbukse. All farge fra markørene går lett av i vask.Greit å ha noe med hette (eller en lue). Gjerne buff i halsen. Hansker/strikkevanter kan også være greit å ha på. Ta med drikke og eventuelt en matpakke.

Vanskelig å si hvor lenge vi holder på for det er flere runder. Trolig rundt to timer. Værforbehold!

Velkommen til alle og håper flest mulig blir med.

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer