Publisert: 24. september 2016 - Synnøve Hulleberg

Mandag 26. september trening kl 18-19.30 på søndre bane.
Onsdag 28. september trening kl 18-19.30 på øvre bane.
Fredag 30. september  bortekamp (7er) kl 19.30 mot Roterud på Røyslimoen kunstgress. Oppmøte direkte i Røyslimoen seinest kl 18.30. Gi meg beskjed hvis noen trenger skyss; jeg kjører (Synnøve). Laget: Arne (k), Jeppe, Reynir, Eirik, Magnus, Fredrik, Laurits, Lavrans, Ulrik, Ole Kristian, Olav og Petter.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Snart klart for Gothia Cup 2018

1731 lag fra 78 nasjoner deltar i verdens største fotballturnering for barn og ungdom (11-18 år) i 2018. Lillehammer FK stiller med 6 lag (G13-G16) som i sine innledende kamper møter lag fra England, Fillippinene, USA, Mexico, Frankrike, Tyskland, Argentina og Sverige.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer