Publisert: 29. oktober 2016 - Synnøve Hulleberg

Onsdag 2. november trening kl 18-19.30 på øvre.

Fredag 4. november kl 18.30- ca 20.30 blir det spillermøte hos Emil (Leif Morten Kofoed, Roavegen 41, Søre Ål). Det blir evaluering av sesongen 2016, litt om trening videre og litt om neste sesong. Og visning av kampen som ble filmet tidligere i høst! Servering av pizza, brus og kaker. Ta med kr 50 til betaling av pizza. Påmelding skjer på Facebook-sida vår (slik at vi får bestilt nok pizza!). Håper så mange som mulig har anledning til å komme.

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer