Publisert: 23. oktober 2016 - Trine Kvalen

IMG 0835

LFK Junior-2 spilte sin siste seriekamp for sesongen søndag ettermiddag mot serieleder Øyer/Tretten.

Tross stor innsats av spillerne endte kampen med tap 1-5 og Øyer/Tretten ble dermed vinnere av G19 2. divisjon høst.

Junior-2 endte på 4. plass med 4 seiere,1 uavgjort og 5 tap. Junior-2 avslutter sesongen med 20 spillere, de fleste er årgang 1999.

Laget har spilt sesongen uten egen keeper og det er utespillerne som har stått i mål. I denne siste seriekampen voktet keeper Magnus Sagbakken målet.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Snart klart for Gothia Cup 2018

1731 lag fra 78 nasjoner deltar i verdens største fotballturnering for barn og ungdom (11-18 år) i 2018. Lillehammer FK stiller med 6 lag (G13-G16) som i sine innledende kamper møter lag fra England, Fillippinene, USA, Mexico, Frankrike, Tyskland, Argentina og Sverige.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer