Publisert: 14. februar 2019 - Henrik Wangberg

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Brusnes 14.02.19

Christoffer studerer daglig Sport Management på Høgskolen i Innlandet, Lillehammer. Han er et forbilde, og jobber på alle våre FotballXtra-tiltak. 

Christoffer uttrykker at han ser frem til en ny sesong:

"I takt med at været stadig blir bedre kommer fotballgleden tilbake for fullt. Jeg fikk meg en smell i første treningskamp og er i opptrening nå - håper på snarlig retur til fotballbanen. Sesongen i år kan fort blir veldig morsom, så jeg ser frem til kampene starter!"¨

Henrik Wangberg er også glad for at den løpsvillige og offensive backen har signert nok et år:

"Brusnes er et forbilde for mange av barna i klubben, han er en flink trener på FotballXtra og veileder mange av de yngste i a-lagsgruppa. Christoffer er ikke bare en god fotballspiller, men også en flott klubbperson og representant for de verdiene vi står for!"

 

 

Generalsponsorer

Støtt oss gjennom strømavtalen din!

Visste du at Eidsiva Energi har lansert en strømavtale som heter «Lagspiller»? Det er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

Protokoll fra årsmøtet 14.03.19

Årsmøtet ble gjennomført 14.mars, med nok kake til alle fremmøtte. Her er protokoll fra årsmøtet.  

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg