Publisert: 18. 2019 - Karen Sann Fougner

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Foto: Kristian Bjerke

Magnus OIsen er engasjert som keeperutvikler i Lillehammer Fotballklubb. Olsen er opprinnelig Lillehammergutt og har nettopp flyttet tilbake til hjembyen. Han har inntil nylig jobbet som keepertrener i Stabæk. I LFK skal han i første omgang jobbe med ungdomskeeperne i alderen G13-G16.

- LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre. For oss er Magnus Olsen et lykketreff. Han er en meget dyktig keepertrener — med et kompromissløst fokus på utvikling.

Vi ønsker Magnus hjertelig velkommen til klubben, og har store forventninger til samarbeidet, sier styremedlem Magnus Beite.

Foto: Kristian Bjerke.

Generalsponsorer

Utvidet trenerlisens hos trenere i LFK

«Det verste vi som trenere kan tenke, er at vi er ferdig utlært. Å bli utfordret, samt det å bli kjent med andre trenere og ulik metodikk, er en styrke med dette kurset". Les mer om hvilke erfaringer Henrik og Børge har fått etter å ha deltatt på siste samling på NFF Spillerutvikling B-lisens. Henrik og Børge viser stolt frem diplomene sine sammen med flere av de ansvarlige for kurset.  f.v.: Henrik Wangberg (utviklingssjef LFK), Geir Frigård (NFF Akershus, aldersbestemte landslag), Per Brogeland (NFF Akershus, merittert trener), Tommy Olsen (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Akershus), Børge Toft (Lillehammer Fotballklubb). Eivind Sollie (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Indre Østland) og Knut Erik Johansen (NFF Akershus og Lørenskog IF) var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.

FottballXtra's KeeperCamp

Bli med på en spennende og lærerik KeeperCamp 1.-2. juni 2019 for gutter og jenter fra 10-13 år. Vår egen keepertrener Magnus Olsen har lagt opp et aktivt program, her kan du bli kjent med andre keepere og ha det gøy med oss!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg