Publisert: 18. 2019 - Karen Sann Fougner

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Foto: Kristian Bjerke

Magnus OIsen er engasjert som keeperutvikler i Lillehammer Fotballklubb. Olsen er opprinnelig Lillehammergutt og har nettopp flyttet tilbake til hjembyen. Han har inntil nylig jobbet som keepertrener i Stabæk. I LFK skal han i første omgang jobbe med ungdomskeeperne i alderen G13-G16.

- LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre. For oss er Magnus Olsen et lykketreff. Han er en meget dyktig keepertrener — med et kompromissløst fokus på utvikling.

Vi ønsker Magnus hjertelig velkommen til klubben, og har store forventninger til samarbeidet, sier styremedlem Magnus Beite.

Foto: Kristian Bjerke.

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg