Publisert: 17. juni 2018 - Harald Renolen

Juniorgutta fortsetter utviklingen og resultatene var også gledelige. Lørdag slo gutta et sterkt Gran-lag i Junior Elite. Dagen etter fulgte nok en kamp på Stampa, hvor Dokka ble nedstablet av et godt LFK-lag i 5.divisjon.

Av Torgeir Skyttermoen

LFK Gran 160618

Vakkert spill på Stampa. En av mange muligheter for LFK i Junior Elite mot Gran.

I de forrige kampene i Junior Elite har spillet vært godt og i utvikling. Ekstra artig var det derfor at også prestasjonene forbedret seg ytterligere, og da kom også resultatene som en konsekvens av det. Lørdag måtte Island-Argentina vike for hjemmekamp mot Gran. Et bortelag som har prestert godt, var godt forberedt på å kjempe og kjøre på med tøffe dueller. Men når LFK lar ballen og bevegelsene gå hurtig, henger rett og slett ingen lag med. Et heltent hjemmelag gikk rett i strupen på motstanderne og det gikk ikke mer en snaut to minutter før den satt. Litt fram og tilbake etter en corner og Audun setter den sikkert. Ikke lenge etter satt den igjen etter et gjennombrudd. Toftaker, som virkelig har blitt en poengsanker (mål og målgivende), dro seg gjennom og satte inn kampens andre, og han første av tre for dagen.

Da var standarden satt, Gran forsøkte å få tak i ballen og et initiativ i kampen, men det ville ikke de hvite ha noe av, og fortsatte dominansen, faktisk hele kampen ut. Det står 3-0 halvspilt og pausepraten var fokusert mot å opprettholde trykket og bevegelsene. Det gjorde gutta også i andre omgang, og kampen endte 4-1. Artig å se at gutta tar ansvar og følger kampplan. En meget frisk Henrik «Iniesta» Botten er kampens dominerende spiller og hadde fortjent å få en scoring på en av sine fine offensive initiativ og avslutninger, men «prikken over i-en» kom ikke denne dagen. Årsbeste av LFK i Junior Elite.

LFK Dokka 170618Frispark fra Håvard Kvamme, men denne gangen ble det ikke mål. Men 6-0 og tabelltopp i 5.divisjon gleder.

Søndag var det varslet regn, men i stedet ble det et flott spillevær med opphold. LFK derimot gasset på uten opphold gjennom hele kampen. Dokka kom på besøk for å tilrive seg tabelltoppen. Men når innsatsen, gløden og flyten i spillet er så god som den var hos LFK-gutta, så var det bare å glemme. Riktig nok var det noe manglende tenning og presisjon i spillet de første ti minuttene av begge omgangene. Men foruten det, så var det kun snakk om LFK, med tanke på ballspill, sjanser og mål. Etter 20 minutter fosser en opplagt Lien fram og legger nydelig inn foran mål, der er Renolen sikker og setter den i kassa. Ikke lenge etterpå er Lien der igjen med en flott innlegg, hvor Audun roter den inn fra 1,5 meter. 3-0 kommer litt før pause hvor Roald sentrer nydelig til Renolen som setter den sikkert i krysset.

Etter pausen og de første litt tamme ti minuttene av annen omgang, er det kun LFK ut kampen. Dokka bare «mæler» ball, mens de hvite fortsetter å spille fotball i henhold til kampplan. Roald gjør alt selv og setter den nydelig inn til 5-0. Før og etter det, har vi to like mål. Kvamme slår corner som Bjørnsgaard nikker inn. Kampen ender 6-0, og på to dager tar vi med oss to svært godt gjennomførte kamper. Fin utvikling, godt spill, gode prestasjoner og to velfortjente seire. Nå må disse opplevelsene brukes som energi inn i videre utvikling i de to gjenstående kampene før ferien. Onsdag venter Gjøvik-Lyn borte i Junior Elite.

Kampfakta: 

Lillehammer FK - Gran
Junior Elite, Stampa, lørdag 16.juni
1- 0 (2.) Audun Skyttermoen
2 -0 (4.) Erik Toftaker
3 -0 (36.) Toftaker
3-1 (57.) Dokka
4-1 (92.) Toftaker

LFKs lag:

Espen Kjetlien

Lars Solberg – Eskild Dahl Gjevre – Magnus Hopland Ødegård – Max Repov

Henrik Botten – Jonas Flagstad Clements (Alexander Remy Bjørnhaug) – Erik Øyberg Toftaker
Simen Smestad – Filip Ziolko – Audun Skyttermoen (Håvard Mangrud Andreassen)

Lillehammer FK - Dokka
5.divisjon, Stampa, søndag 17.juni
1-0 (21.) Mats Renolen (Emil Lien)
2-0 (27.) Audun Skyttermoen (Lien)
3-0 (42.) Renolen (Mats Roald)
4-0 (69.) Lars Bjørnsgaard (Håvard Kvamme)
5-0 (70.) Mats Roald
6-0 (83.) Lars Bjørnsgaard (Kvamme)

LFKs lag:
Espen Kjetlien
Mads S. Svenskerud – Lars Bjørnsgaard – Mathias Innerdal – Henrik Huuse
Sigurd Sognli (Vegard Riisøen) – Ali Himaj (Erik Toftaker)– Mats Renolen
Emil Lien – Mats Roald (Håvard Andreassen) - Audun Skyttermoen (Håvard H. Kvamme)

 

Generalsponsorer

Støtt oss gjennom strømavtalen din!

Visste du at Eidsiva Energi har lansert en strømavtale som heter «Lagspiller»? Det er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

Protokoll fra årsmøtet 14.03.19

Årsmøtet ble gjennomført 14.mars, med nok kake til alle fremmøtte. Her er protokoll fra årsmøtet.  

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg