Publisert: 07. juni 2018 - Harald Renolen

Mandag gjestet Valdres til dyst på Stampa for kamp i Junior Elite. De reiste fornøyd hjem med en tomålsseier. Tross dette skal ikke LFKs juniorgutter henge med hodet. Gutta yter solid innsats og er i riktig utvikling.

Kampreferat ved Torgeir Skyttermoen

Det er ingen fotballspillere som satser som liker å tape. Likevel er det ingen grunn til å henge med hodet etter at LFK Junior Elite tapte 1-3 mot Valdres. Med svært mange spillere som har sin første sesong i junior er det erfaringsmessig en del ting det tar litt tid å få på plass. Motstandere er gjerne fysisk tøffere og om spiller har du kortere tid på å gjøre valg på. Med erfaring kommer læring og resultatene også. Resultatfokus er heller ikke det primære i denne utviklingstrappen, men å bli bedre på både individuelle og kollektive prestasjoner. Derfor var det, tross tap, mye gledelig for et LFK-hjerte å se på Stampa denne noe overraskende småkjølige mandagskvelden.

Etter å slitt med å finne både tempo og ut av bortelagets spill de første 20 minuttene, dominerer LFK banespillet resten av kampen. Tafatt forsvarsspill i egen boks gjør at Valdres setter 1-0. Heldigvis stopper ikke det LFK fra å forsøke å spille sitt spill og beholder initiativet omgangen ut. Andre omgangen fortsetter med godt spill fra LFK, men sliter med å komme til avslutninger, og de som skapes blir ikke utnyttet godt nok. I stedet setter Valdres 2-0 i en overgang etter litt feilplassering defensivt. LFK fortsetter å jage, og på en corner setter midtstopper Bjørnsgaard ballen kontant i mål med en besluttsom heading.

Mot spillets gang scorer Valdres sitt tredje og veien for utlikning blir lang. Det blir derfor tap resultatmessig, men utviklingsmessig er det fortsatt framgang. Gutta forsøker å få til det som det er enighet om i forkant, og når detaljene sitter, og småfeilene ruskes bort kommer også resultatene. Allerede på lørdag er det ny hjemmekamp mot Toten (kl.12), så møt opp!

Kampfakta
Junior Elite LFK - Valdres, mandag 04.06.
LFKs lag:
Tage Brække
Max Repov - Lars Bjørnsgaard– Mathias Sortåsløkken -Lars Solberg
Erik Toftaker - Halvor Opsahl - Sigurd Sognli
Sigurd Skogum – Audun Skyttermoen – Torsten Giørtz
Jonas Clemens, Eskild Gjevre, Sebastian Gundersen og Emil Lien kom alle inn i 2.omgang.

Scoringer:
0-1 Valdres (24.)
0-2 Valdres (52.)
1-2 Lars Bjørnsgaard (63.)
1-3 Valdres (83.)

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

FotballXtra sparkes i gang 3. september!

Mandag 3. september sparkes FotballXtra i gang på Stampesletta for barn i 6. og 7. trinn. Etter dette går det slag i slag med første ordinære økt for TeknikkXtra onsdag 5. september og FotballXtra 4.-5. klasse torsdag 6. september. Videre i denne saken kan du lese om påmelding og om demonstrasjonsøkter. Bilde: Instruktører og barn på siste økt på FotballXtra 4-5 klasse før påskeferien 2018. De klubbnøytrale treningsdressene instruktørene benytter har tidligere vært forbeholdt FotballXtra 6-7 klasse, men blir nå tilgjengelig for alle deltakere! (Foto: Hanne-Kjersti S Iversen)

Tap etter sjansesløseri og overtidsscoring

Kampfakta:Lillehammer FK – Hamarkameratene 2 1-2 (1-0)21` 1-0 Martin Chutko Bakke (Henning Torgnesskar)54` 1-1 Ole Erik Midtskogen90` 1-2 Ole Erik Midtskogen Gule kort på LFK: Markus Botten og Mads Peder SveenTilskodartal: 112. Dagens beste LFK-spelar: Martin Chutko Bakke Kampreferat ved Vegard Vikøren Det var eit revansjesugent og heiltent Lillehammer-lag som entra Stampesletta i kveldssola denne måndagskvelden. LFK går rett i strupa på Hamkam og er gode i det høge presset. Hamkam får svært liten tid med ballen og blir stressa til å gjere feil. LFK vinner ballen og etablerer eit klart initiativ i starten av kampen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer