Publisert: 07. juni 2018 - Harald Renolen

Mandag gjestet Valdres til dyst på Stampa for kamp i Junior Elite. De reiste fornøyd hjem med en tomålsseier. Tross dette skal ikke LFKs juniorgutter henge med hodet. Gutta yter solid innsats og er i riktig utvikling.

Kampreferat ved Torgeir Skyttermoen

Det er ingen fotballspillere som satser som liker å tape. Likevel er det ingen grunn til å henge med hodet etter at LFK Junior Elite tapte 1-3 mot Valdres. Med svært mange spillere som har sin første sesong i junior er det erfaringsmessig en del ting det tar litt tid å få på plass. Motstandere er gjerne fysisk tøffere og om spiller har du kortere tid på å gjøre valg på. Med erfaring kommer læring og resultatene også. Resultatfokus er heller ikke det primære i denne utviklingstrappen, men å bli bedre på både individuelle og kollektive prestasjoner. Derfor var det, tross tap, mye gledelig for et LFK-hjerte å se på Stampa denne noe overraskende småkjølige mandagskvelden.

Etter å slitt med å finne både tempo og ut av bortelagets spill de første 20 minuttene, dominerer LFK banespillet resten av kampen. Tafatt forsvarsspill i egen boks gjør at Valdres setter 1-0. Heldigvis stopper ikke det LFK fra å forsøke å spille sitt spill og beholder initiativet omgangen ut. Andre omgangen fortsetter med godt spill fra LFK, men sliter med å komme til avslutninger, og de som skapes blir ikke utnyttet godt nok. I stedet setter Valdres 2-0 i en overgang etter litt feilplassering defensivt. LFK fortsetter å jage, og på en corner setter midtstopper Bjørnsgaard ballen kontant i mål med en besluttsom heading.

Mot spillets gang scorer Valdres sitt tredje og veien for utlikning blir lang. Det blir derfor tap resultatmessig, men utviklingsmessig er det fortsatt framgang. Gutta forsøker å få til det som det er enighet om i forkant, og når detaljene sitter, og småfeilene ruskes bort kommer også resultatene. Allerede på lørdag er det ny hjemmekamp mot Toten (kl.12), så møt opp!

Kampfakta
Junior Elite LFK - Valdres, mandag 04.06.
LFKs lag:
Tage Brække
Max Repov - Lars Bjørnsgaard– Mathias Sortåsløkken -Lars Solberg
Erik Toftaker - Halvor Opsahl - Sigurd Sognli
Sigurd Skogum – Audun Skyttermoen – Torsten Giørtz
Jonas Clemens, Eskild Gjevre, Sebastian Gundersen og Emil Lien kom alle inn i 2.omgang.

Scoringer:
0-1 Valdres (24.)
0-2 Valdres (52.)
1-2 Lars Bjørnsgaard (63.)
1-3 Valdres (83.)

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Siger i sesongens siste kamp

Kampfakta:Lillehammer FK – Ridabu, 3-0 (1-0)44` 1-0 Ibrahim Nashaat (Markus Botten)79` 2-0 Roar Amundsen (Vetle Skjærvik)89` 3-0 Prince Ntabwe Kabeya (Simen Smestad) Dagens beste LFK-spelar: Ivan Razumovic Tilskodartal: 111.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer