Publisert: 21. mai 2018 - Trine Kvalen

0C84AAAE 1F5E 4174 AC4A 8E6660488BED

Det gror godt i LFK. Våre unge menn i G19-3 har i vårsesongen 4 seire av 4 mulige. (Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

Serien startet på hjemmebane mot Vågå/Lom 22. april og endte med seier 4-1. Så fulgte de opp med seier 3-4 borte mot Roterud 30. april, seier 3-1 mot Fron hjemme 7. mai, før Øyer-Trettens juniorer ble banket 8-2 på Stampa 15. mai. 

Trener Chris Nilsen sier «Vi e halvveis i serien og har starta bra, men har fremdeles et stykke igjen å gå. Det vi fokuserer mest på e at vi må ville vinn mer enn de andre lagan. Den sulten e viktig å behold og det e den som avgjør om vi klar å oppretthold denne formen». Han påpeker at det kan høres ut som en klisje, men det er ofte de enkle tingene som fungerer. 

Skal du bare se ett lag i kamp i løpet av sesongen, anbefaler undertegnede at du velger G19-3. Laget står for alt som er viktig for LFK og lokalsamfunnet ellers. Samholdet, støtten og gleden denne gjengen viser på banen er uten sidestykke. På laget finner du blant annet årets russepresident, flere som gjør det godt i andre idretter og enslige mindreårige flyktninger. Vel møtt på kamp. Neste hjemmekamp fredag 8. juni kl 19.30. 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Serverte strålende siste seriekamp før sommeren

Siste seriekamp i Junior Elite for våre utvalgte foregikk på Gjøvik stadion. Det flotte spillet for rekruttroppen fortsetter uavhengig av hvilke spillere som spiller. Det ga en meget overbevisende 6-0 seier mot Gjøvik Lyn.

Både ja og nei til kunstgress

Politikerne i Lillehammer har vedtatt å fullfinansiere utbyggingen til høsten av nytt kunstgress med undervarme på Søndre bane på Stampesletta. Samtidig utsettes skifte av kunstgress på dagens matchbane. En midlertidig plasthall kommer ei heller med det første.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer