Publisert: 21. mai 2018 - Trine Kvalen

0C84AAAE 1F5E 4174 AC4A 8E6660488BED

Det gror godt i LFK. Våre unge menn i G19-3 har i vårsesongen 4 seire av 4 mulige. (Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

Serien startet på hjemmebane mot Vågå/Lom 22. april og endte med seier 4-1. Så fulgte de opp med seier 3-4 borte mot Roterud 30. april, seier 3-1 mot Fron hjemme 7. mai, før Øyer-Trettens juniorer ble banket 8-2 på Stampa 15. mai. 

Trener Chris Nilsen sier «Vi e halvveis i serien og har starta bra, men har fremdeles et stykke igjen å gå. Det vi fokuserer mest på e at vi må ville vinn mer enn de andre lagan. Den sulten e viktig å behold og det e den som avgjør om vi klar å oppretthold denne formen». Han påpeker at det kan høres ut som en klisje, men det er ofte de enkle tingene som fungerer. 

Skal du bare se ett lag i kamp i løpet av sesongen, anbefaler undertegnede at du velger G19-3. Laget står for alt som er viktig for LFK og lokalsamfunnet ellers. Samholdet, støtten og gleden denne gjengen viser på banen er uten sidestykke. På laget finner du blant annet årets russepresident, flere som gjør det godt i andre idretter og enslige mindreårige flyktninger. Vel møtt på kamp. Neste hjemmekamp fredag 8. juni kl 19.30. 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer