Publisert: 21. mai 2018 - Trine Kvalen

0C84AAAE 1F5E 4174 AC4A 8E6660488BED

Det gror godt i LFK. Våre unge menn i G19-3 har i vårsesongen 4 seire av 4 mulige. (Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

Serien startet på hjemmebane mot Vågå/Lom 22. april og endte med seier 4-1. Så fulgte de opp med seier 3-4 borte mot Roterud 30. april, seier 3-1 mot Fron hjemme 7. mai, før Øyer-Trettens juniorer ble banket 8-2 på Stampa 15. mai. 

Trener Chris Nilsen sier «Vi e halvveis i serien og har starta bra, men har fremdeles et stykke igjen å gå. Det vi fokuserer mest på e at vi må ville vinn mer enn de andre lagan. Den sulten e viktig å behold og det e den som avgjør om vi klar å oppretthold denne formen». Han påpeker at det kan høres ut som en klisje, men det er ofte de enkle tingene som fungerer. 

Skal du bare se ett lag i kamp i løpet av sesongen, anbefaler undertegnede at du velger G19-3. Laget står for alt som er viktig for LFK og lokalsamfunnet ellers. Samholdet, støtten og gleden denne gjengen viser på banen er uten sidestykke. På laget finner du blant annet årets russepresident, flere som gjør det godt i andre idretter og enslige mindreårige flyktninger. Vel møtt på kamp. Neste hjemmekamp fredag 8. juni kl 19.30. 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

FotballXtra sparkes i gang 3. september!

Mandag 3. september sparkes FotballXtra i gang på Stampesletta for barn i 6. og 7. trinn. Etter dette går det slag i slag med første ordinære økt for TeknikkXtra onsdag 5. september og FotballXtra 4.-5. klasse torsdag 6. september. Videre i denne saken kan du lese om påmelding og om demonstrasjonsøkter. Bilde: Instruktører og barn på siste økt på FotballXtra 4-5 klasse før påskeferien 2018. De klubbnøytrale treningsdressene instruktørene benytter har tidligere vært forbeholdt FotballXtra 6-7 klasse, men blir nå tilgjengelig for alle deltakere! (Foto: Hanne-Kjersti S Iversen)

Tap etter sjansesløseri og overtidsscoring

Kampfakta:Lillehammer FK – Hamarkameratene 2 1-2 (1-0)21` 1-0 Martin Chutko Bakke (Henning Torgnesskar)54` 1-1 Ole Erik Midtskogen90` 1-2 Ole Erik Midtskogen Gule kort på LFK: Markus Botten og Mads Peder SveenTilskodartal: 112. Dagens beste LFK-spelar: Martin Chutko Bakke Kampreferat ved Vegard Vikøren Det var eit revansjesugent og heiltent Lillehammer-lag som entra Stampesletta i kveldssola denne måndagskvelden. LFK går rett i strupa på Hamkam og er gode i det høge presset. Hamkam får svært liten tid med ballen og blir stressa til å gjere feil. LFK vinner ballen og etablerer eit klart initiativ i starten av kampen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer