Publisert: 21. mai 2018 - Trine Kvalen

0C84AAAE 1F5E 4174 AC4A 8E6660488BED

Det gror godt i LFK. Våre unge menn i G19-3 har i vårsesongen 4 seire av 4 mulige. (Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

Serien startet på hjemmebane mot Vågå/Lom 22. april og endte med seier 4-1. Så fulgte de opp med seier 3-4 borte mot Roterud 30. april, seier 3-1 mot Fron hjemme 7. mai, før Øyer-Trettens juniorer ble banket 8-2 på Stampa 15. mai. 

Trener Chris Nilsen sier «Vi e halvveis i serien og har starta bra, men har fremdeles et stykke igjen å gå. Det vi fokuserer mest på e at vi må ville vinn mer enn de andre lagan. Den sulten e viktig å behold og det e den som avgjør om vi klar å oppretthold denne formen». Han påpeker at det kan høres ut som en klisje, men det er ofte de enkle tingene som fungerer. 

Skal du bare se ett lag i kamp i løpet av sesongen, anbefaler undertegnede at du velger G19-3. Laget står for alt som er viktig for LFK og lokalsamfunnet ellers. Samholdet, støtten og gleden denne gjengen viser på banen er uten sidestykke. På laget finner du blant annet årets russepresident, flere som gjør det godt i andre idretter og enslige mindreårige flyktninger. Vel møtt på kamp. Neste hjemmekamp fredag 8. juni kl 19.30. 

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg