Publisert: 04. mai 2018 - Harald Renolen

IMG 20180503 213617379

Sesongen i Junior Elite er godt i gang og torsdag 3.mai gjestet LFKs juniorlag Jorekstad og dro hjem med 4-0 i sekken. Til tross for få kamper å få satt samspillet med spillergruppa, så var det mange gode sekvenser med underholdende angrepsspill og samhandling.

Kampreferat ved LFK reporter Torgeir Skyttermoen

Faaberg og Lillehammer har allerede hatt flere oppgjør dette året og det var en viss usikkerhet knyttet til hvordan kampen ville bli. Den startet med at LFK tok kommandoen, selv om vertene gjorde sitt for å forsøke å tilrive seg et initiativ. Kampen var ikke mer enn drøye sju minutter gammel, før Ali nydelig danset seg gjennom midtbanen, sendte ballen ut til Audun på venstre flanke. Skyttermoen fosset fram og la inn tilbake til Ali som elegant plasserte den i mål. 1-0. Det ga inspirasjon og LFK beholdt initiativet. 2-0 kom på straffe, etter en felling av Sigurd Sognli. Straffen satte Filip Ziolko sikkert i nettet. Det var vedvarende trøkk i angrepspillet utover, og forsvarspillet gjorde at vertene ikke slapp særlig til med muligheter. 3-0 kom etter et godt løp fra Toftaker, som satte den sikkert etter at Audun for andre gang serverte en målgivende.

I andre omgang ville Faaberg vise at de kan de også. Men det ble med et par halvfarlige sjanser. Sognli som spilte sin første kamp siden august, var byttet ut i pausen og Håvard Andreassen var kommet inn. Etter et par gode muligheter satt den og det ble 4-0 etter en fin avslutning.

Med 4-0 er det naturligvis en klar og fortjent seier. Faaberg forsøkte seg, men kom ikke til. Andre omgangen var mer variabel, men Toftakers uttrettelige løping var med å hindre Faaberg å få dominere. Det er en god laginnsats, fin moral i laget og trenerapparatet ga uttrykk for at kampen var en solid lagseier, som viser at med innsats i bunn så kommer både godspillet og resultatene.

Kampfakta:

LFKs lag

Tage Brække

Max Repov (Sondre Skogum 63.) - Magnus Ødegård - Eskild Gjevre - Lars Solberg

Sigurd Sognli (Halvor Rødalen Opsahl 46.) - Ali Himaj - Erik Toftaker

Audun Skyttermoen - Filip Ziolko (Håvard Andreassen 53.) - Emil Lien

Dommer: Christoffer Dalby Bergstuen, med Erik Bergseng og Emil Berg Veisten som ass.dommere. Flott med en dommer trio, som gjorde en god jobb i en lettdømt kamp.

1-0 (8) Ali Himaj (Audun Skyttermoen)

2-0 (18) Filip Ziolko (str.)

3-0 (30) Erik Toftaker (Audun Skyttermoen)

4-0 (74) Håvard Andreassen

 

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Keeperutvikler til Lillehammer Fotballklubb

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer