Publisert: 04. mai 2018 - Harald Renolen

IMG 20180503 213617379

Sesongen i Junior Elite er godt i gang og torsdag 3.mai gjestet LFKs juniorlag Jorekstad og dro hjem med 4-0 i sekken. Til tross for få kamper å få satt samspillet med spillergruppa, så var det mange gode sekvenser med underholdende angrepsspill og samhandling.

Kampreferat ved LFK reporter Torgeir Skyttermoen

Faaberg og Lillehammer har allerede hatt flere oppgjør dette året og det var en viss usikkerhet knyttet til hvordan kampen ville bli. Den startet med at LFK tok kommandoen, selv om vertene gjorde sitt for å forsøke å tilrive seg et initiativ. Kampen var ikke mer enn drøye sju minutter gammel, før Ali nydelig danset seg gjennom midtbanen, sendte ballen ut til Audun på venstre flanke. Skyttermoen fosset fram og la inn tilbake til Ali som elegant plasserte den i mål. 1-0. Det ga inspirasjon og LFK beholdt initiativet. 2-0 kom på straffe, etter en felling av Sigurd Sognli. Straffen satte Filip Ziolko sikkert i nettet. Det var vedvarende trøkk i angrepspillet utover, og forsvarspillet gjorde at vertene ikke slapp særlig til med muligheter. 3-0 kom etter et godt løp fra Toftaker, som satte den sikkert etter at Audun for andre gang serverte en målgivende.

I andre omgang ville Faaberg vise at de kan de også. Men det ble med et par halvfarlige sjanser. Sognli som spilte sin første kamp siden august, var byttet ut i pausen og Håvard Andreassen var kommet inn. Etter et par gode muligheter satt den og det ble 4-0 etter en fin avslutning.

Med 4-0 er det naturligvis en klar og fortjent seier. Faaberg forsøkte seg, men kom ikke til. Andre omgangen var mer variabel, men Toftakers uttrettelige løping var med å hindre Faaberg å få dominere. Det er en god laginnsats, fin moral i laget og trenerapparatet ga uttrykk for at kampen var en solid lagseier, som viser at med innsats i bunn så kommer både godspillet og resultatene.

Kampfakta:

LFKs lag

Tage Brække

Max Repov (Sondre Skogum 63.) - Magnus Ødegård - Eskild Gjevre - Lars Solberg

Sigurd Sognli (Halvor Rødalen Opsahl 46.) - Ali Himaj - Erik Toftaker

Audun Skyttermoen - Filip Ziolko (Håvard Andreassen 53.) - Emil Lien

Dommer: Christoffer Dalby Bergstuen, med Erik Bergseng og Emil Berg Veisten som ass.dommere. Flott med en dommer trio, som gjorde en god jobb i en lettdømt kamp.

1-0 (8) Ali Himaj (Audun Skyttermoen)

2-0 (18) Filip Ziolko (str.)

3-0 (30) Erik Toftaker (Audun Skyttermoen)

4-0 (74) Håvard Andreassen

 

 

Generalsponsorer

Utvidet trenerlisens hos trenere i LFK

«Det verste vi som trenere kan tenke, er at vi er ferdig utlært. Å bli utfordret, samt det å bli kjent med andre trenere og ulik metodikk, er en styrke med dette kurset". Les mer om hvilke erfaringer Henrik og Børge har fått etter å ha deltatt på siste samling på NFF Spillerutvikling B-lisens. Henrik og Børge viser stolt frem diplomene sine sammen med flere av de ansvarlige for kurset.  f.v.: Henrik Wangberg (utviklingssjef LFK), Geir Frigård (NFF Akershus, aldersbestemte landslag), Per Brogeland (NFF Akershus, merittert trener), Tommy Olsen (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Akershus), Børge Toft (Lillehammer Fotballklubb). Eivind Sollie (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Indre Østland) og Knut Erik Johansen (NFF Akershus og Lørenskog IF) var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.

FottballXtra's KeeperCamp

Bli med på en spennende og lærerik KeeperCamp 1.-2. juni 2019 for gutter og jenter fra 10-13 år. Vår egen keepertrener Magnus Olsen har lagt opp et aktivt program, her kan du bli kjent med andre keepere og ha det gøy med oss!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg