Publisert: 02. september 2018 - Harald Renolen

IMG 2659

Lillehammer FK har i helga vært stolt vertskap for Terje Skjeldestads keeperskule fra Kaupanger. 60 keepere fra Otta i nord til Furnes i sør har deltatt. Ivrige barn og unge i alderen 8-16 år har fått god veiledning fra svært dyktige intruktører i 2 hele dager.

IMG 2662

Terje Skjeldestad er nå engasjert som keepertrener og assistenttrener i Sogndal. Som aktiv keeper har han spilt over 400 kamper for Sogndal. I tillegg har han vært keeper på aldersbestemte landslag, U-landslaget og han har også fått sjansen på A-landslaget.

IMG 2660

Skjeldestad har drevet keeperskole siden 2002 og brenner for å gi keepere i alle aldre et skreddersydd motivasjons- og treningstilbud. Gjennom sin keeperskole vil Skjeldestad sette fokus på keeperrollen og gi videre noe av det han har lært på veien til å bli en av landets beste keepere.

LFKs keepertrener, Bjørn Karusbakken har vært til stede begge dager og er strålende fornøyd med dette utviklingstiltaket;
- Dette er Norges beste keeperskole! Jeg blir veldig glad, og litt rørt når vi får til dette. Keepere fortjener minst like mye oppmerksomhet som de andre spillerne på laget. Keeperen er en lagspiller, men også en spesialist. Derfor må vi ivareta keeperens behov.

IMG 2661

Lillehammer FK håper keeperskole på Stampa kan bli en årlig tradisjon. Terje Skjeldestad er klar på at de gjerne kommer tilbake til Lillehammer neste år.

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Dokumenter

     

      Lagledermappe

      Rutiner Laget mitt

      Klubbdommere_2017

      Dommerregning 

     Utleggsskjema_Mal.xls

      Bruksanvisning hjemmeside 

      Registrering av kampresultat

      Spillerregistrering

      Mal spillerliste

      

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Keeperutvikler til Lillehammer Fotballklubb

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer