Publisert: 02. september 2018 - Harald Renolen

IMG 2659

Lillehammer FK har i helga vært stolt vertskap for Terje Skjeldestads keeperskule fra Kaupanger. 60 keepere fra Otta i nord til Furnes i sør har deltatt. Ivrige barn og unge i alderen 8-16 år har fått god veiledning fra svært dyktige intruktører i 2 hele dager.

IMG 2662

Terje Skjeldestad er nå engasjert som keepertrener og assistenttrener i Sogndal. Som aktiv keeper har han spilt over 400 kamper for Sogndal. I tillegg har han vært keeper på aldersbestemte landslag, U-landslaget og han har også fått sjansen på A-landslaget.

IMG 2660

Skjeldestad har drevet keeperskole siden 2002 og brenner for å gi keepere i alle aldre et skreddersydd motivasjons- og treningstilbud. Gjennom sin keeperskole vil Skjeldestad sette fokus på keeperrollen og gi videre noe av det han har lært på veien til å bli en av landets beste keepere.

LFKs keepertrener, Bjørn Karusbakken har vært til stede begge dager og er strålende fornøyd med dette utviklingstiltaket;
- Dette er Norges beste keeperskole! Jeg blir veldig glad, og litt rørt når vi får til dette. Keepere fortjener minst like mye oppmerksomhet som de andre spillerne på laget. Keeperen er en lagspiller, men også en spesialist. Derfor må vi ivareta keeperens behov.

IMG 2661

Lillehammer FK håper keeperskole på Stampa kan bli en årlig tradisjon. Terje Skjeldestad er klar på at de gjerne kommer tilbake til Lillehammer neste år.

 

Generalsponsorer

Dokumenter

     

      Lagledermappe

      Rutiner Laget mitt

      Klubbdommere_2017

      Dommerregning 

     Utleggsskjema_Mal.xls

      Bruksanvisning hjemmeside 

      Registrering av kampresultat

      Spillerregistrering

      Mal spillerliste

      

Støtt oss gjennom strømavtalen din!

Visste du at Eidsiva Energi har lansert en strømavtale som heter «Lagspiller»? Det er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

Protokoll fra årsmøtet 14.03.19

Årsmøtet ble gjennomført 14.mars, med nok kake til alle fremmøtte. Her er protokoll fra årsmøtet.  

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg