Publisert: 09. mai 2018 - Harald Renolen

Barnefotball-0905-18I 2018 mønstrer Lillehammer FK 41 lag i barnefotballen (7-12 år). Denne uka starter de fleste av våre lag seriespillet, og fram til sommerferien bli det full fart med treninger og kamper hver uke.

På bildet: G12 Nordre Ål sammen med sin LFK fadder, fjorårets toppscorer på A-laget, Prince (Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

De yngste årgangene spiller 5-er fotball. G11 og G12 spiller 7’er fotball, men LFK G12 stiller også med «et Bylag» som er påmeldt i G13-serien (9’er fotball).

Søre Ål lagene har i hovedsak sine hjemmkamper på Skogenbanen. Hammartun-lagene spiller på Sportsplassen. I og med at Kringsjåbanen er stengt vil lagene fra Nordre Ål skolekrets avvikle sine hjemmekamper på flere forskjellige baner, bl.a. Stampesletta.

Denne uka spiller LFK lag, i ymse aldersklasser, tilsammen 45 kamper. Hvis vi anslår at hvert lag, i gjennomsnitt, har 10 spillere i sin kamptropp, betyr det at ca 450 barn, ungdom og voksne spiller fotball i hvite LFK-drakter i løpet av uke 19!!

Følgende LFK kamper spilles på Stampesletta i dag og de kommende dagene;

Ons.9.mai kl.20.00: LFK vs Vind G14-1 (G14 Elite)

Tors.10.mai kl.18.00: LFK G19-1 vs HamKam (Telenor Cup NM G19)

Fre.11.mai kl. 19.00: LFK vs Trysil (4.div. avd 02)

Lør.12.mai kl.17.00: LFK 2 vs Otta G14-1 (G14 2.div avd.01)

Søn.13.mai kl.15.00: LFK 2 vs Dombås (5.div.avd 01)

 

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Dokumenter

     

      Lagledermappe

      Rutiner Laget mitt

      Klubbdommere_2017

      Dommerregning 

     Utleggsskjema_Mal.xls

      Bruksanvisning hjemmeside 

      Registrering av kampresultat

      Spillerregistrering

      Mal spillerliste

      

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Felgen ny LFK-sponsor

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar. LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

"Hulken" herjet med hedmarkingene

Lillehammer-Eidskog 11-0 (3-0) Kampreferat ved Per Kolstad En spillesugen Mads Peder Sveen kom inn fra benken i 2.omgang og banket inn 4 mål i løpet av 20 minutter. - Helt greit å starte på sidelinja, sa banens beste spiller etter kampen. Hvis du ikke trener med laget kan du ikke starte kamp. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer