Publisert: 09. mai 2018 - Harald Renolen

Barnefotball-0905-18I 2018 mønstrer Lillehammer FK 41 lag i barnefotballen (7-12 år). Denne uka starter de fleste av våre lag seriespillet, og fram til sommerferien bli det full fart med treninger og kamper hver uke.

På bildet: G12 Nordre Ål sammen med sin LFK fadder, fjorårets toppscorer på A-laget, Prince (Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

De yngste årgangene spiller 5-er fotball. G11 og G12 spiller 7’er fotball, men LFK G12 stiller også med «et Bylag» som er påmeldt i G13-serien (9’er fotball).

Søre Ål lagene har i hovedsak sine hjemmkamper på Skogenbanen. Hammartun-lagene spiller på Sportsplassen. I og med at Kringsjåbanen er stengt vil lagene fra Nordre Ål skolekrets avvikle sine hjemmekamper på flere forskjellige baner, bl.a. Stampesletta.

Denne uka spiller LFK lag, i ymse aldersklasser, tilsammen 45 kamper. Hvis vi anslår at hvert lag, i gjennomsnitt, har 10 spillere i sin kamptropp, betyr det at ca 450 barn, ungdom og voksne spiller fotball i hvite LFK-drakter i løpet av uke 19!!

Følgende LFK kamper spilles på Stampesletta i dag og de kommende dagene;

Ons.9.mai kl.20.00: LFK vs Vind G14-1 (G14 Elite)

Tors.10.mai kl.18.00: LFK G19-1 vs HamKam (Telenor Cup NM G19)

Fre.11.mai kl. 19.00: LFK vs Trysil (4.div. avd 02)

Lør.12.mai kl.17.00: LFK 2 vs Otta G14-1 (G14 2.div avd.01)

Søn.13.mai kl.15.00: LFK 2 vs Dombås (5.div.avd 01)

 

 

Generalsponsorer

Dokumenter

     

      Lagledermappe

      Rutiner Laget mitt

      Klubbdommere_2017

      Dommerregning 

     Utleggsskjema_Mal.xls

      Bruksanvisning hjemmeside 

      Registrering av kampresultat

      Spillerregistrering

      Mal spillerliste

      

Utvidet trenerlisens hos trenere i LFK

«Det verste vi som trenere kan tenke, er at vi er ferdig utlært. Å bli utfordret, samt det å bli kjent med andre trenere og ulik metodikk, er en styrke med dette kurset". Les mer om hvilke erfaringer Henrik og Børge har fått etter å ha deltatt på siste samling på NFF Spillerutvikling B-lisens. Henrik og Børge viser stolt frem diplomene sine sammen med flere av de ansvarlige for kurset.  f.v.: Henrik Wangberg (utviklingssjef LFK), Geir Frigård (NFF Akershus, aldersbestemte landslag), Per Brogeland (NFF Akershus, merittert trener), Tommy Olsen (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Akershus), Børge Toft (Lillehammer Fotballklubb). Eivind Sollie (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Indre Østland) og Knut Erik Johansen (NFF Akershus og Lørenskog IF) var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.

FottballXtra's KeeperCamp

Bli med på en spennende og lærerik KeeperCamp 1.-2. juni 2019 for gutter og jenter fra 10-13 år. Vår egen keepertrener Magnus Olsen har lagt opp et aktivt program, her kan du bli kjent med andre keepere og ha det gøy med oss!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg