Publisert: 09. mai 2018 - Harald Renolen

Barnefotball-0905-18I 2018 mønstrer Lillehammer FK 41 lag i barnefotballen (7-12 år). Denne uka starter de fleste av våre lag seriespillet, og fram til sommerferien bli det full fart med treninger og kamper hver uke.

På bildet: G12 Nordre Ål sammen med sin LFK fadder, fjorårets toppscorer på A-laget, Prince (Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

De yngste årgangene spiller 5-er fotball. G11 og G12 spiller 7’er fotball, men LFK G12 stiller også med «et Bylag» som er påmeldt i G13-serien (9’er fotball).

Søre Ål lagene har i hovedsak sine hjemmkamper på Skogenbanen. Hammartun-lagene spiller på Sportsplassen. I og med at Kringsjåbanen er stengt vil lagene fra Nordre Ål skolekrets avvikle sine hjemmekamper på flere forskjellige baner, bl.a. Stampesletta.

Denne uka spiller LFK lag, i ymse aldersklasser, tilsammen 45 kamper. Hvis vi anslår at hvert lag, i gjennomsnitt, har 10 spillere i sin kamptropp, betyr det at ca 450 barn, ungdom og voksne spiller fotball i hvite LFK-drakter i løpet av uke 19!!

Følgende LFK kamper spilles på Stampesletta i dag og de kommende dagene;

Ons.9.mai kl.20.00: LFK vs Vind G14-1 (G14 Elite)

Tors.10.mai kl.18.00: LFK G19-1 vs HamKam (Telenor Cup NM G19)

Fre.11.mai kl. 19.00: LFK vs Trysil (4.div. avd 02)

Lør.12.mai kl.17.00: LFK 2 vs Otta G14-1 (G14 2.div avd.01)

Søn.13.mai kl.15.00: LFK 2 vs Dombås (5.div.avd 01)

 

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Dokumenter

     

      Lagledermappe

      Rutiner Laget mitt

      Klubbdommere_2017

      Dommerregning 

     Utleggsskjema_Mal.xls

      Bruksanvisning hjemmeside 

      Registrering av kampresultat

      Spillerregistrering

      Mal spillerliste

      

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer