Publisert: 15. november 2017 - Harald Renolen

IMG 5882

Det var fullt hus og god stemning i kantina på Lillehammer videregående skole da LFK arrangerte sesongavslutning lørdag 11.november. 320 spillere, trenere og lagledere deltok og fikk servert pizza levert av Pizzabakeren, en av klubbens 5 hovedsponsorer.

IMG 5891Daglig leder, Eirik Torbjørnsen, ønsket velkommen og minte forsamlingen på hvor mange barn og unge i alderen 6 – 18 år som spiller fotball for Lillehammer FK.

- Vi er en stor klubb, spredt rundt om i byen gjennom året, og da er det viktig å finne anledninger til å samles. Både spillere, trenere og lagledere fortjener honnør og en påskjønnelse etter en lang sesong, sa Torbjørnsen til de over 300 frammøtte.

IMG 5895Styreleder Per Anders Bang takket alle trenere, lagledere og spillere for fantastisk engasjement og innsats i fotballsesongen 2017. Tidligere DL, Jan Børge Kvamme, og avtroppende sportssjef Morten Kristian, ble begge takket for det arbeidet de har nedlagt for klubben de siste årene. Bang snakket også om fotballglede og spillerutvikling, og sa bl.a;

- LFK sin sjel ligger i all den gleden som fotballen gir alle aktive, trenere, lagledere og andre støttespillere, hver eneste dag hele året. Styret er derfor opptatt av å gi alle aktive enda mere glede og enda bedre muligheter for utvikling. Ansettelse av keepertrener og spillerutvikler, som skal jobbe mot alle lag og spillere i klubben, er en viktig bit i dette arbeidet. 

Spillere og trenere fra tilsammen 13 årganger, og klubbens unified lag Wednesday United, ble applaudert fram etter tur og fotografert lagvis. Alle spillere fikk utdelt diplomer og trenere/lagledere ble påspandert en sportsbag fra klubbens generalsponsor Sparebank 1 Gudbrandsdal. Denne seansen, med betydelige troppeforflytninger, forløp smidig og greit, takket være entusiastisk og myndig ledelse ved konferansier Eirik Torbjørnsen.

IMG 5947Neste post på programmet var årets nyvinning; Kahoot fotballquiz, produsert og presentert av styreleder Bang personlig. Jubelen sto i taket på kantina da deltakerteam nummer 100 var registrert på Kahoot og konkurransen kunne starte.

IMG 5957300 barn og ungdommer deltok med iver og entusiasme, og viste at fotballkunnskapene i klubben ligger på et høyt nivå :)

IMG 5966

Etter en jevn og spennende quiz gikk Team Clemens, fra LFKs småguttelag, av med seieren. På bildet over blir lagets "kaptein", Jonas, intervjuet i klassisk sporstjournalist stil.

- Hva føler du nå?, sa styreleder Bang, før han delte ut premien fra Kontorleverandøren, en av klubbens sølvsponsorer.

IMG 5966Tradisjon tro ble arrangementet avsluttet med loddtrekning. Flere av klubbens trofaste sponsorer hadde bidratt med premier og glade vinnere i alle aldre innkasserte bl.a. pilkestikker, fotballstrømper og luer/vanter (fra Rustadstuen Sport), ostesett, biffbestikk, swix-termometer og USBL høytalere (fra Strandtorget), sjokolade (fra Kontorleverandøren) og sportsbager (fra Sparebank 1 Gudbrandsdal).

Daglig leder takket alle for oppmøtet og lovet at klubben til våren skal arrangere en storslagen kick-off for absolutt alle medlemmer! Hvis 600 LFK’ere stiller opp da, bør arrangøren seriøst vurdere å leie et større lokale :)

 

 

 

 

 

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Dokumenter

     

      Lagledermappe

      Rutiner Laget mitt

      Klubbdommere_2017

      Dommerregning 

     Utleggsskjema_Mal.xls

      Bruksanvisning hjemmeside 

      Registrering av kampresultat

      Spillerregistrering

      Mal spillerliste

      

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer