Mitt lag

Publisert: 15. november 2017 - Harald Renolen

IMG 5882

Det var fullt hus og god stemning i kantina på Lillehammer videregående skole da LFK arrangerte sesongavslutning lørdag 11.november. 320 spillere, trenere og lagledere deltok og fikk servert pizza levert av Pizzabakeren, en av klubbens 5 hovedsponsorer.

IMG 5891Daglig leder, Eirik Torbjørnsen, ønsket velkommen og minte forsamlingen på hvor mange barn og unge i alderen 6 – 18 år som spiller fotball for Lillehammer FK.

- Vi er en stor klubb, spredt rundt om i byen gjennom året, og da er det viktig å finne anledninger til å samles. Både spillere, trenere og lagledere fortjener honnør og en påskjønnelse etter en lang sesong, sa Torbjørnsen til de over 300 frammøtte.

Spillere og trenere fra tilsammen 13 årganger, og klubbens unified lag Wednesday United, ble applaudert fram etter tur og fotografert lagvis. Alle spillere fikk utdelt diplomer og trenere/lagledere ble påspandert en sportsbag fra klubbens generalsponsor Sparebank 1 Gudbrandsdal. Denne seansen, med betydelige troppeforflytninger, forløp smidig og greit, takket være entusiastisk og myndig ledelse ved konferansier Eirik Torgersen.

IMG 5895Styreleder Per Anders Bang takket alle trenere, lagledere og spillere for fantastisk engasjement og innsats i fotballsesongen 2017. Tidligere DL, Jan Børge Kvamme, og avtroppende sportssjef Morten Kristian, ble begge takket for det arbeidet de har nedlagt for klubben de siste årene. Bang snakket også om fotballglede og spillerutvikling, og sa bl.a;

- LFK sin sjel ligger i all den gleden som fotballen gir alle aktive, trenere, lagledere og andre støttespillere, hver eneste dag hele året. Styret er derfor opptatt av å gi alle aktive enda mere glede og enda bedre muligheter for utvikling. Ansettelse av keepertrener og spillerutvikler, som skal jobbe mot alle lag og spillere i klubben, er en viktig bit i dette arbeidet. 

Spillere og trenere fra tilsammen 13 årganger, og klubbens unified lag Wednesday United, ble applaudert fram etter tur og fotografert lagvis. Alle spillere fikk utdelt diplomer og trenere/lagledere ble påspandert en sportsbag fra klubbens generalsponsor Sparebank 1 Gudbrandsdal. Denne seansen, med betydelige troppeforflytninger, forløp smidig og greit, takket være entusiastisk og myndig ledelse ved konferansier Eirik Torgersen.

IMG 5947Neste post på programmet var årets nyvinning; Kahoot fotballquiz, produsert og presentert av styreleder Bang personlig. Jubelen sto i taket på kantina da deltakerteam nummer 100 var registrert på Kahoot og konkurransen kunne starte.

IMG 5957300 barn og ungdommer deltok med iver og entusiasme, og viste at fotballkunnskapene i klubben ligger på et høyt nivå :)

IMG 5966

Etter en jevn og spennende quiz gikk Team Clemens, fra LFKs småguttelag, av med seieren. På bildet over blir lagets "kaptein", Jonas, intervjuet i klassisk sporstjournalist stil.

- Hva føler du nå?, sa styreleder Bang, før han delte ut premien fra Kontorleverandøren, en av klubbens sølvsponsorer.

IMG 5966Tradisjon tro ble arrangementet avsluttet med loddtrekning. Flere av klubbens trofaste sponsorer hadde bidratt med premier og glade vinnere i alle aldre innkasserte bl.a. pilkestikker, fotballstrømper og luer/vanter (fra Rustadstuen Sport), ostesett, biffbestikk, swix-termometer og USBL høytalere (fra Strandtorget), sjokolade (fra Kontorleverandøren) og sportsbager (fra Sparebank 1 Gudbrandsdal).

Daglig leder takket alle for oppmøtet og lovet at klubben til våren skal arrangere en storslagen kick-off for absolutt alle medlemmer! Hvis 600 LFK’ere stiller opp da, bør arrangøren seriøst vurdere å leie et større lokale :)

 

 

 

 

 

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer