KickOff 14

Publisert: 09. juni 2018 - Harald Renolen

LFK G09 Nordre Ål

KickOff 14

(Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

LFK faddere: Thorstein Giørts, Solberg og Erik Toftaker

KickOff 10

Publisert: 09. juni 2018 - Harald Renolen

LFK G12 Nordre Ål

KickOff 10

(Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

LFK Faddere: Prince N Kebaya og Henning Torgnesskar

KickOff 2

Publisert: 09. juni 2018 - Harald Renolen

LFK G11 Nordre Ål

KickOff 2

(Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

Kontaktperson: Trond-Erik Eriksen (Tlf. 913 35 699, E-post; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

LFK Faddere: Øyvind Stø og Fridtjof Andberg

Terminliste 2018 LFK G11 Nordre Ål 1

Terminliste 2018 LFK G11 Nordre Ål 2

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer