Publisert: 14. september 2018 - Eirik Torbjørnsen

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar.

Felgen nettsak

LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

 

Felgen Trafikkskole holder til i Fåberggata 106, og etablerte seg i Lillehammer i 2006. Skolen legger i sine målsettinger vekt på trygghet og trivsel for elevene. Sånn sett jobber både klubb og vår nye samarbeidspartner mot samme mål!

- LFK har mange medlemmer, og vi treffer ergo mange her i vår målgruppe for våre opplæringstilbud. Vi gleder oss til et tettere samarbeid med byens største klubb, sier faglig leder hos Felgen, Anne Kristin B. Tollefsen.

Avtalen mellom Felgen Trafikkskole og LFK innebærer blant annet at alle som fremviser kvittering for betalt LFK-medlemskap i 2018 eller 2019 får 10 % rabatt fram til sommeren 2019 på all opplæring på bil, traktor, moped, tilhenger og snøscooter.

I tillegg skal Felgen i januar arrangerer to rabatterte kurs for klubbens medlemmer – et trafikalt grunnkurs (15-24 år) og et ledsagerkurs for de over 25 år. Sistnevnte kurs (3 timer) er per nå det eneste i sitt slag i Lillehammer, der målet er trygghet i passasjersetet for foreldre/foresatte når 16-åringen øvelseskjører.

Kursdatoer for både det trafikale grunnkurset og ledsagerkurset, der LFKs medlemmer altså innrømmes rabatt, kommer i egen nett-sak i løpet av november!

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer