Publisert: 14. september 2018 - Karen Sann Fougner

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar.

Felgen nettsak

LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

 

Felgen Trafikkskole holder til i Fåberggata 106, og etablerte seg i Lillehammer i 2006. Skolen legger i sine målsettinger vekt på trygghet og trivsel for elevene. Sånn sett jobber både klubb og vår nye samarbeidspartner mot samme mål!

- LFK har mange medlemmer, og vi treffer ergo mange her i vår målgruppe for våre opplæringstilbud. Vi gleder oss til et tettere samarbeid med byens største klubb, sier faglig leder hos Felgen, Anne Kristin B. Tollefsen.

Avtalen mellom Felgen Trafikkskole og LFK innebærer blant annet at alle som fremviser kvittering for betalt LFK-medlemskap i 2018 eller 2019 får 10 % rabatt fram til sommeren 2019 på all opplæring på bil, traktor, moped, tilhenger og snøscooter.

I tillegg skal Felgen i januar arrangerer to rabatterte kurs for klubbens medlemmer – et trafikalt grunnkurs (15-24 år) og et ledsagerkurs for de over 25 år. Sistnevnte kurs (3 timer) er per nå det eneste i sitt slag i Lillehammer, der målet er trygghet i passasjersetet for foreldre/foresatte når 16-åringen øvelseskjører.

Kursdatoer for både det trafikale grunnkurset og ledsagerkurset, der LFKs medlemmer altså innrømmes rabatt, kommer i egen nett-sak i løpet av november!

 

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg