Publisert: 07. mars 2018 - Eirik Torbjørnsen

I mars kjører vi økt følgende dager:

- 5. mars

- 12. mars

- 19. mars (Siste ordinære økt)

- Bonusøkt: 26 mars. Vi setter frem utstyr og har en ren spilløkt for de som ønsker å aktivisere seg i ferien i tidsrommet 15-1630. Dette er ingen ordinær økt, men en ren bonusøkt. Spillerne må selv ta seg til Stampesletta.

Vil du fortsette i april og mai?

Vi tester ut et prosjekt kalt TeknikkXtra i april og mai. Les informasjon på SuperInvite eller her på nettsidene under fanen som heter "TeknikkXtra". 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Serverte strålende siste seriekamp før sommeren

Siste seriekamp i Junior Elite for våre utvalgte foregikk på Gjøvik stadion. Det flotte spillet for rekruttroppen fortsetter uavhengig av hvilke spillere som spiller. Det ga en meget overbevisende 6-0 seier mot Gjøvik Lyn.

Både ja og nei til kunstgress

Politikerne i Lillehammer har vedtatt å fullfinansiere utbyggingen til høsten av nytt kunstgress med undervarme på Søndre bane på Stampesletta. Samtidig utsettes skifte av kunstgress på dagens matchbane. En midlertidig plasthall kommer ei heller med det første.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer