Publisert: 02. 2019 - Harald Renolen

Gothia Cup 2019-1

Gothia Cup 2019-2

LFK gjentar tidligere suksesser og reiser også i 2019 til Gothia Cup. Turneringen avvikles 14. – 20. juli. Styret og Sportsutvalget i klubben har høsten 2018 drøftet og vurdert ulike cup-alternativer, men har etter en helhetsvurdering landet på Gothia. 

Hovedgrunnen til at LFK nok en gang tar turen til Gøteborg er de positive tilbakemeldingene klubben har fått gjennom flere år, både fra trenere, spillere og foresatte.

1731 lag fra 78 nasjoner var påmeldt til Gothia Cup i 2018. Lillehammer FK stiller i år med 6 lag fra G13 til G16. LKFK skal også delta på Gothia Cup med sine ungdomslag i 2019, så familier med spillere i begge klubber kan nå gå "all inn" for verdens største ungdomsturnering i Sverige til sommeren!

Les mer om Gothia Cup her

Se filmen fra Gothia Cup 2018 her

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Keeperutvikler til Lillehammer Fotballklubb

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

" style="visibility: hidden; width: 1px; height= 1px;" >