Publisert: 10. oktober 2018 - Harald Renolen

Lillehammer FK inviterer spillere, trenere og lagledere i klubben til felles avslutningsfest lørdag 20.oktober kl.13.00-15.00. I fjor klarte vi å samle over 300 LFK'ere i kantina på Lillehammer videregående skole. Styret i LFK håper enda flere medlemmer vil delta på årets arrangement. LFK-Avslutning-101018

På bildet: Sesongavslutning 2017. Stinn brakke, fokus og engasjement under Kahoot Fotball Quiz ledet av Quiz-Master Per Anders Bang.

Lillehammer FK har i flere år arrangert felles sesongavslutning for alle klubbens medlemmer - spillere og trenere fra barnefotballen, ungdomsfotballen og vårt unified lag, Wednesday United,  har blitt invitert.

Årets avslutningsfest vil ha nogenlunde samme innhold som tidligere år. Det blir servering av pizza fra klubbens hovedsponsor Pizzabakeren, utlodning av premier fra forskjellige sponsorer og støttespillere, Kahoot fotballquiz, samt utdeling av diplomer til alle spillere og en liten oppmerksomhet til trenere og lagledere.

For påmelding til årets sesongavslutning, se  invitasjon i lenken under!

https://www.mediafire.com/file/vnoocu6u6mcs4gs/LFK+-+Sesongavslutning+-+201018.docx#

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg