Publisert: 10. oktober 2018 - Harald Renolen

Lillehammer FK inviterer spillere, trenere og lagledere i klubben til felles avslutningsfest lørdag 20.oktober kl.13.00-15.00. I fjor klarte vi å samle over 300 LFK'ere i kantina på Lillehammer videregående skole. Styret i LFK håper enda flere medlemmer vil delta på årets arrangement. LFK-Avslutning-101018

På bildet: Sesongavslutning 2017. Stinn brakke, fokus og engasjement under Kahoot Fotball Quiz ledet av Quiz-Master Per Anders Bang.

Lillehammer FK har i flere år arrangert felles sesongavslutning for alle klubbens medlemmer - spillere og trenere fra barnefotballen, ungdomsfotballen og vårt unified lag, Wednesday United,  har blitt invitert.

Årets avslutningsfest vil ha nogenlunde samme innhold som tidligere år. Det blir servering av pizza fra klubbens hovedsponsor Pizzabakeren, utlodning av premier fra forskjellige sponsorer og støttespillere, Kahoot fotballquiz, samt utdeling av diplomer til alle spillere og en liten oppmerksomhet til trenere og lagledere.

For påmelding til årets sesongavslutning, se  invitasjon i lenken under!

https://www.mediafire.com/file/vnoocu6u6mcs4gs/LFK+-+Sesongavslutning+-+201018.docx#

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer