Publisert: 10. april 2018 - Trine Kvalen

For alle LFK-spillere, trenere, sponsorer, støttespillere, lagledere, foreldre, søsken, supportere, besteforeldre, onkler, tanter og andre fotballvenner!

262440BB 879C 45BB BB37 0F6DE6840A89

Styret i LFK ønsker å markere at fotballsesongen 2018 snart sparkes i gang for alle våre 50 lag i barnefotballen, vårt unified lag Wednesday United, våre 12 ungdomslag og 2 seniorlag! 
I år vil vi presentere våre lag i barnefotballen og ungdomsavdelingen, rekruttlaget og ordfører Espen Johnsens favorittlag; Wednesday United i tillegg til A-laget. 


Alle lag i barnefotballen vil bli fotografert. Bildene vil bli lagt ut på vår hjemmeside og/eller publisert i LFK Magasinet som distribueres til 10 000 husstander i Lillehammer kommune lørdag 5.mai.  Dersom noen foreldre ikke ønsker at deres barn skal fotograferes, er det viktig at vi får beskjed om dette før arrangementet. Send en mail til daglig leder, Eirik Torbjørnsen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), med navn og lag spilleren tilhører, så skal vi ta hensyn til dette.


Vi håper å se flest mulig av dere på «Stampa» denne dagen fordi vi har tro på at noen felles-samlinger hvert år kan bidra til å styrke klubbfølelse og identitet hos alle våre medlemmer. Vi ønsker å vise at vi er en stor klubb som gir barn, ungdom og voksne et aktivitetestilbud hvor idrettsglede, trygghet og samhold er viktige verdier.

Styret

 

Generalsponsorer

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg