Publisert: 10. april 2018 - Trine Kvalen

For alle LFK-spillere, trenere, sponsorer, støttespillere, lagledere, foreldre, søsken, supportere, besteforeldre, onkler, tanter og andre fotballvenner!

262440BB 879C 45BB BB37 0F6DE6840A89

Styret i LFK ønsker å markere at fotballsesongen 2018 snart sparkes i gang for alle våre 50 lag i barnefotballen, vårt unified lag Wednesday United, våre 12 ungdomslag og 2 seniorlag! 
I år vil vi presentere våre lag i barnefotballen og ungdomsavdelingen, rekruttlaget og ordfører Espen Johnsens favorittlag; Wednesday United i tillegg til A-laget. 


Alle lag i barnefotballen vil bli fotografert. Bildene vil bli lagt ut på vår hjemmeside og/eller publisert i LFK Magasinet som distribueres til 10 000 husstander i Lillehammer kommune lørdag 5.mai.  Dersom noen foreldre ikke ønsker at deres barn skal fotograferes, er det viktig at vi får beskjed om dette før arrangementet. Send en mail til daglig leder, Eirik Torbjørnsen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), med navn og lag spilleren tilhører, så skal vi ta hensyn til dette.


Vi håper å se flest mulig av dere på «Stampa» denne dagen fordi vi har tro på at noen felles-samlinger hvert år kan bidra til å styrke klubbfølelse og identitet hos alle våre medlemmer. Vi ønsker å vise at vi er en stor klubb som gir barn, ungdom og voksne et aktivitetestilbud hvor idrettsglede, trygghet og samhold er viktige verdier.

Styret

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer