Publisert: 10. april 2018 - Trine Kvalen

For alle LFK-spillere, trenere, sponsorer, støttespillere, lagledere, foreldre, søsken, supportere, besteforeldre, onkler, tanter og andre fotballvenner!

262440BB 879C 45BB BB37 0F6DE6840A89

Styret i LFK ønsker å markere at fotballsesongen 2018 snart sparkes i gang for alle våre 50 lag i barnefotballen, vårt unified lag Wednesday United, våre 12 ungdomslag og 2 seniorlag! 
I år vil vi presentere våre lag i barnefotballen og ungdomsavdelingen, rekruttlaget og ordfører Espen Johnsens favorittlag; Wednesday United i tillegg til A-laget. 


Alle lag i barnefotballen vil bli fotografert. Bildene vil bli lagt ut på vår hjemmeside og/eller publisert i LFK Magasinet som distribueres til 10 000 husstander i Lillehammer kommune lørdag 5.mai.  Dersom noen foreldre ikke ønsker at deres barn skal fotograferes, er det viktig at vi får beskjed om dette før arrangementet. Send en mail til daglig leder, Eirik Torbjørnsen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), med navn og lag spilleren tilhører, så skal vi ta hensyn til dette.


Vi håper å se flest mulig av dere på «Stampa» denne dagen fordi vi har tro på at noen felles-samlinger hvert år kan bidra til å styrke klubbfølelse og identitet hos alle våre medlemmer. Vi ønsker å vise at vi er en stor klubb som gir barn, ungdom og voksne et aktivitetestilbud hvor idrettsglede, trygghet og samhold er viktige verdier.

Styret

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

FotballXtra sparkes i gang 3. september!

Mandag 3. september sparkes FotballXtra i gang på Stampesletta for barn i 6. og 7. trinn. Etter dette går det slag i slag med første ordinære økt for TeknikkXtra onsdag 5. september og FotballXtra 4.-5. klasse torsdag 6. september. Videre i denne saken kan du lese om påmelding og om demonstrasjonsøkter. Bilde: Instruktører og barn på siste økt på FotballXtra 4-5 klasse før påskeferien 2018. De klubbnøytrale treningsdressene instruktørene benytter har tidligere vært forbeholdt FotballXtra 6-7 klasse, men blir nå tilgjengelig for alle deltakere! (Foto: Hanne-Kjersti S Iversen)

Tap etter sjansesløseri og overtidsscoring

Kampfakta:Lillehammer FK – Hamarkameratene 2 1-2 (1-0)21` 1-0 Martin Chutko Bakke (Henning Torgnesskar)54` 1-1 Ole Erik Midtskogen90` 1-2 Ole Erik Midtskogen Gule kort på LFK: Markus Botten og Mads Peder SveenTilskodartal: 112. Dagens beste LFK-spelar: Martin Chutko Bakke Kampreferat ved Vegard Vikøren Det var eit revansjesugent og heiltent Lillehammer-lag som entra Stampesletta i kveldssola denne måndagskvelden. LFK går rett i strupa på Hamkam og er gode i det høge presset. Hamkam får svært liten tid med ballen og blir stressa til å gjere feil. LFK vinner ballen og etablerer eit klart initiativ i starten av kampen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer