Publisert: 10. april 2018 - Trine Kvalen

For alle LFK-spillere, trenere, sponsorer, støttespillere, lagledere, foreldre, søsken, supportere, besteforeldre, onkler, tanter og andre fotballvenner!

262440BB 879C 45BB BB37 0F6DE6840A89

Styret i LFK ønsker å markere at fotballsesongen 2018 snart sparkes i gang for alle våre 50 lag i barnefotballen, vårt unified lag Wednesday United, våre 12 ungdomslag og 2 seniorlag! 
I år vil vi presentere våre lag i barnefotballen og ungdomsavdelingen, rekruttlaget og ordfører Espen Johnsens favorittlag; Wednesday United i tillegg til A-laget. 


Alle lag i barnefotballen vil bli fotografert. Bildene vil bli lagt ut på vår hjemmeside og/eller publisert i LFK Magasinet som distribueres til 10 000 husstander i Lillehammer kommune lørdag 5.mai.  Dersom noen foreldre ikke ønsker at deres barn skal fotograferes, er det viktig at vi får beskjed om dette før arrangementet. Send en mail til daglig leder, Eirik Torbjørnsen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), med navn og lag spilleren tilhører, så skal vi ta hensyn til dette.


Vi håper å se flest mulig av dere på «Stampa» denne dagen fordi vi har tro på at noen felles-samlinger hvert år kan bidra til å styrke klubbfølelse og identitet hos alle våre medlemmer. Vi ønsker å vise at vi er en stor klubb som gir barn, ungdom og voksne et aktivitetestilbud hvor idrettsglede, trygghet og samhold er viktige verdier.

Styret

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer