Publisert: 03. oktober 2018 - Eirik Torbjørnsen

Kretslagsuttakene er nå klare for mange årganger, og vi ser med glede at hele 10 spillere fra Lillehammer FK er tatt ut til kretslag G2003/2004/2005. Gratulerer så mye til spillere, trenere og foresatte!

IØFK G2004 krets.jpg

(Illustrasjonsfoto, Indre Østland Fotballkrets sitt G2004-lag. Publisert med tillatelse fra Eivind Sollie, IØFK. På dette laget har LFK 4 spillere og en reserve.)

Spillerne dette gjelder er:

  • Martin Osvold (2003, back)
  • Andreas Johnsen (2003, ving)
  • Torje Strand Bjørnå (2003, midtstopper)
  • Anas Abdiqadir (2004, tatt ut på 2003, ving/midtbane)
  • Arne Hopland Ødegård (2004, spiss/midtbane)
  • Emil Stenberg Øien (2004, ving/midtbane)
  • Rasmus Opdal Christiansen (2004, ving)
  • Christian Wedum (2004, keeper)
  • Henrik Myklestad Lunder (2005, keeper) *
  • Ayoub Abdiqadir (2005, midtbane) *

*Bruttouttak, endelig uttak gjøres i slutten av oktober

God spredning i roller

Tidligere har kretsspillerne våre primært vært spillere i sentrallinja; keepere, stoppere, midtbanespillere og spisser. Nå har LFK også flere backer og vinger aktuelle for kretslag, noe som kan indikere at utviklingsarbeidet er mer variert.

Det er en prioritert oppgave for klubben å utvikle spillere som er mer allsidige og kan bekle flere roller. Dessuten har vi i år også prioritert mer målrettet arbeid i utviklingsarbeidet vårt, med ferdigheter som er viktige for 1. angripere og 1. forsvarere, fremfor relasjonell trening i yngre lag.

Ny hospiteringsmodell i LFK 2018

Samtlige 2003- og 2004-spillere som er tatt ut til sine kretslag har mer eller mindre trent fast med G16-1 i hele år. Dette er muliggjort fordi mange i junioralder spiller/trener med A-laget, og det blir dermed en naturlig oppflytning av de unge og lovende spillerne. 

Honnør til klubbene rundt oss 

Rasmus spilte tidligere i Roterud, og Emil spilte tidligere i Øyer/Tretten. De var allerede kretsspillere da de kom til Lillehammer, og har følgelig hatt en god utvikling i sine barndomsklubber.

Det viktigste uavhengig av klubbtilhørighet er at spillerne får motivasjon til å trene mye og med kvalitet, noe som er oppgaven til trenerne i hver enkelt klubb.

Ikke alle spillere får, eller kommer til å få plass på kretslag

Avslutningsvis er det viktig for oss å si noe til alle ungdomsspillere i LFK. LFK består av en stor mengde fotballspillere som har varierende ferdigheter og målsetninger med fotball. Det viktigste for oss er at spillere som er på trening i LFK skal motiveres til å trene og spille kamper innenfor de rammene de har i laget sitt. Verdier som ydmykhet, respekt og innsats er viktig for alle trenere, lag og spillere i Lillehammer Fotballklubb.

Og til dere som ikke ble tatt ut i denne omgang:

Kretsuttak speiler hvem trenerne hos fotballkretsen anser som best i de ulike posisjoner nå. Dette er et stillbilde, og speiler ikke holdninger, motivasjon og talent for å trene målrettet. Derfor oppfordrer vi motiverte spillerne som ikke har kommet inn på kretslag i denne omgang om å fortsette å jobbe hardt. Det er kun hardt arbeid som gir suksess her i livet, både på og utenfor fotballbanen.

2006-årgangen tas forøvrig ut senere i høst

AV: Henrik Wangberg

Spilerutvikler og hovedtrener LFK G19/Rekrutt

(Henrik tok i august over som spillerutvikler etter Stig Løkken pga. jobb i utlandet)

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Kontaktinformasjon

Lillehammer fotballklubb

Postboks 35, 2601 Lillehammer

Daglig leder: dagligleder@lillehammerfk.no

 

Webansvarlig: 

Trine Anette Kvalen

Mail: web@lillehammerfk.no 

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste A-lagskamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Kampkalender

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer