Publisert: 10. april 2018 - Trine Kvalen

For alle LFK-spillere, trenere, sponsorer, støttespillere, lagledere, foreldre, søsken, supportere, besteforeldre, onkler, tanter og andre fotballvenner!

262440BB 879C 45BB BB37 0F6DE6840A89

Styret i LFK ønsker å markere at fotballsesongen 2018 snart sparkes i gang for alle våre 50 lag i barnefotballen, vårt unified lag Wednesday United, våre 12 ungdomslag og 2 seniorlag! 
I år vil vi presentere våre lag i barnefotballen og ungdomsavdelingen, rekruttlaget og ordfører Espen Johnsens favorittlag; Wednesday United i tillegg til A-laget. 


Alle lag i barnefotballen vil bli fotografert. Bildene vil bli lagt ut på vår hjemmeside og/eller publisert i LFK Magasinet som distribueres til 10 000 husstander i Lillehammer kommune lørdag 5.mai.  Dersom noen foreldre ikke ønsker at deres barn skal fotograferes, er det viktig at vi får beskjed om dette før arrangementet. Send en mail til daglig leder, Eirik Torbjørnsen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), med navn og lag spilleren tilhører, så skal vi ta hensyn til dette.


Vi håper å se flest mulig av dere på «Stampa» denne dagen fordi vi har tro på at noen felles-samlinger hvert år kan bidra til å styrke klubbfølelse og identitet hos alle våre medlemmer. Vi ønsker å vise at vi er en stor klubb som gir barn, ungdom og voksne et aktivitetestilbud hvor idrettsglede, trygghet og samhold er viktige verdier.

Styret

 

Generalsponsorer

Kontaktinformasjon

Lillehammer fotballklubb

Postboks 35, 2601 Lillehammer

Org.nr: 981623916

 

Daglig leder:

Karen Sann Fougner (dagligleder@lillehammerfk.no)

 

Sportslig leder:

Henrik Wangberg (hwangberg@lillehammerfk.no

 

Banefordeler og dugnadsansvarlig:

Knut Arne Vassdokken (knutarne@vassdokken.no

 

Webansvarlig: 

Trine Anette Kvalen (web@lillehammerfk.no)

 

Fotball Xtra: 

Henrik Wangberg (fotballxtra@lillehammerfk.no

Neste A-lagskamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Kampkalender

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg