Publisert: 19. mai 2017 - Justus Moe

Lørdag drar Lillehammer FK til Redalen for å spille mot laget som ligger sist i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2. Det blir ikke nødvendigvis en enkel oppgave, mener keeper Tomas Varpestuen.

DSC_5351.JPG

 

KRIG: Martin Chutko Bakke i en tøff duell i fjorårets bortemøte med Redalen. (Foto: Justus Moe)

 

- Jeg forventer at det blir en krig, med tanke på at Redalen kun har ett poeng og skal spille sin første gresskamp mot oss, sier keeper Varpestuen som virkelig har funnet formen i de siste kampene for LFK. Han mener oppskriften for seier på Redalen Stadion er å la finspillet ligge igjen hjemme på kunstgresset på Stampa. 

- Vi må gå ut der for å vinne krigen og så får finspillet komme i andre rekke, mener han.

Redalen står som nevnt med kun ett poeng på sine fem første kamper. Det fikk de da de spilte 1-1 hjemme mot Valdres i slutten av april. I sine øvrige kamper har de tapt 3-0 for Lokmotiv Oslo, 4-2 for Ready, 3-1 mot Lyn og nå sist 5-1 mot Gjøvik/Lyn. Mot Gjøvik/Lyn var det en total kollaps 25 minutter før full tid som gjorde resultatet skrekkelig. Fram til da var ikke uavgjort noe urettferdig resultat, så det finnes absolutt kvaliteter i laget.

I tilsvarende oppgjør i fjor endte kampen 2-2. Erik Sigtbakken og Karl Kristian Sevaldsen scoret LFKs mål og Redalens utligning kom helt på tampen ved spillende trener og tidligere FF Lillehammer-spiller Helge André Jøndal. Hjemmekampen på Stampesletta endte med 3-0 seier til gjestene, som i fjor overrasket stort og endte på andreplass på tabellen, to poeng foran LFK.

Lørdagens kamp markerer sesongåpningen av Redalen Stadion, de har til nå spilt hjemmekampene sine på Vardal, men lørdag er det endelig klart for å ta i bruk gressmatta som sto ferdig i 1974.

LFK har som vanlig noen skadeproblemer å slite med, Henrik Prestegård og Belmin Logo sto over sist kamp, men det er håp om at begge er klare til denne. Sverre Valset var endelig tilbake på banen mot Eidsvold og Fredrik Bentdal har nok en treningsuke bak seg, etter at han ble frisk igjen fra kyssesyke. 

Kampen begynner klokka 16.00 og det er ikke lange kjøreturen fra Lillehammer. Redalen frister med flotte tribuner og åpen kiosk. LFK håper så mange som mulig tar turen for å heie byens fotballag frem til tre nye poeng på lørdag.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Kontaktinformasjon

Lillehammer fotballklubb

Postboks 35, 2601 Lillehammer

Daglig leder: dagligleder@lillehammerfk.no

 

Webansvarlig: 

Trine Anette Kvalen

Mail: web@lillehammerfk.no 

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste A-lagskamp

Eidskog - Lillehammer

lørdag 26.05.2018, kl 15:00
Sted: Magnor gress

Se alle kamper

Tabell

Kampkalender

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer