Publisert: 15. februar 2019 - Henrik Wangberg

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt. 

Eirik Sørensen

Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Sørensen fullførte B-lisens i 2018. Samtidig med B-lisens var han også deltaker på trenerutviklerprogrammet til Vålerenga Fotball. Han var trener i mange år i Hauketo og Holmlia før han kom til Lillehammer (litt) på impuls høsten 2018. Sørensen beskriver måten han kom inn i klubben på følgende måte:

"Jeg var ute og gikk tur. Ruslet rolig forbi brakka søndagen i fadderuka, lei av ferie og klar for hverdag som student. Etter mange år i Oslofotballen kjente jeg at jeg hadde et ønske om å være trener på et nytt sted. Inne på brakka satt Henrik (Wangberg), Kim (Solberg) og Vegard Vikøren. De så på Premier League sammen på brakka. Plutselig kom også daglig leder innom - og etter det var jeg fanget", ler Sørensen.

Eirik Sørensen (født 1989) fylte 30 år i januar. Burdagen feiret han med vennene sine, og blant de inviterte var de fleste trenerne i ungdomsavdelingen. Det sier litt om hvordan Eirik har blitt tatt imot av klubben, og litt om hvordan fellesskapet blant trenerne stadig utvikler seg.

Som pedagogikkstudent på Høgskolen i Innlandet - Lillehammer, ønsker Eirik å lære seg flere og bedre måter å formidle fotball på. Han er brennende engasjert, og har store ambisjoner for trenergjerningen:

"Aller helst vil jeg leve av å jobbe med fotball. Det er en stor ambisjon og drøm for meg. Om fem år så er jeg forhåpentligvis trener i utlandet, i et akademi eller for et lag i lavere divisjoner. Ingenting kan stoppe meg når jeg setter meg mål, noe jeg også er opptatt av å overføre til spillerne."

"Siden jeg kom har det vært tre trenerforum og stort sett alltid folk på brakka. Guttene har keepertrener flere dager i uka, og foreldrene som bidrar som trenere er veldig mottakelige for min metodikk. Trenerkollegaene er åpne for ideer, samtidig som klubben stiller krav til hvordan vi skal opptre både som trenere og som formidlere av fotballfaget. Det er morsomt å være med på et prosjekt med mange ideer og dyktige, ambisiøse kollegaer.", avslutter Sørensen. 

Lillehammer Fotballklubb gleder seg til å følge og støtte deg og spillerne dine i år, Eirik. Lykke til!

Generalsponsorer

Kontaktinformasjon

Lillehammer fotballklubb

Postboks 35, 2601 Lillehammer

Org.nr: 981623916

 

Daglig leder:

Karen Sann Fougner (dagligleder@lillehammerfk.no)

 

Sportslig leder:

Henrik Wangberg (hwangberg@lillehammerfk.no

 

Banefordeler og dugnadsansvarlig:

Knut Arne Vassdokken (knutarne@vassdokken.no

 

Webansvarlig: 

Trine Anette Kvalen (web@lillehammerfk.no)

 

Fotball Xtra: 

Henrik Wangberg (fotballxtra@lillehammerfk.no

Neste A-lagskamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Kampkalender

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg