Publisert: 22. desember 2018 - Trine Kvalen

3136F703 AAE5 46A8 8F46 ED5FBC4EF9E5

Karen Sann Fougner blir ny Daglig Leder i Lillehammer Fotballklubb. Hun overtar stillingen etter Eirik Torbjørnsen. Fougner er utdannet innen økonomi og administrasjon ved Handelshøgskolen BI i Bergen, og har tidligere jobbet som prosjektleder og finansrådgiver i DNB i Oslo. Fougner som opprinnelig er fra Follebu har nå flyttet tilbake til Lillehammer og ser fram til å bruke sin fagkompetanse i kombinasjon med interessen for idrett og lagarbeid.

- Jeg mener å være effektiv, strukturert og ha stor gjennomføringsevne, og gleder meg nå til å bruke disse kvalitetene i jobben som Daglig Leder i LFK. Det er lagt ned et godt arbeid fra tidligere ledere, og jeg vil bygge på de strukturene som allerede er etablert, og selvfølgelig se hva vi kan effektivisere og forbedre. Klubben har store ambisjoner, og disse ønsker jeg å legge til rette for at vi sammen skal oppnå, sier Fougner i forbindelse med ansettelsen.

Styreleder i klubben Per Mæhlum, er svært godt fornøyd med ansettelsen. - Dette er en gledens dag for Lillehammer Fotballklubb. Vi har hatt god dialog med Karen den siste tiden, og er veldig glad for at vi i dag kan presentere henne som klubbens nye daglige leder. Styret opplever at Karen ser hele bildet av det å være en fotballklubb med vår størrelse. Hun ser ansvaret som ligger i det å være en vesentlig arena for tilhørighet og utvikling for barn og unge i Lillehammer, og deler samtidig våre ambisjoner om å styrke utviklingsarbeidet for å produsere flere gode fotballspillere på høyt nivå og påfølgende få et A-lag i høyere divisjoner. Vi ønsker Karen lykke til i den nye jobben, og ser fram til et tett og godt samarbeid med henne.

Velkommen til oss Karen!

Generalsponsorer

Kontaktinformasjon

Lillehammer fotballklubb

Postboks 35, 2601 Lillehammer

Org.nr: 981623916

 

Daglig leder:

Karen Sann Fougner (dagligleder@lillehammerfk.no)

 

Sportslig leder:

Henrik Wangberg (hwangberg@lillehammerfk.no

 

Banefordeler og dugnadsansvarlig:

Knut Arne Vassdokken (knutarne@vassdokken.no

 

Webansvarlig: 

Trine Anette Kvalen (web@lillehammerfk.no)

 

Fotball Xtra: 

Henrik Wangberg (fotballxtra@lillehammerfk.no

Neste A-lagskamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Kampkalender

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg